Mamici de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

eu cred ca m-am bucurat prea devreme ca am sacpat de greturi.
iar s-au intors.... dar trebuie sa se termine, nu, doar avem 13 saptamani.

abia astept si eu sa aflu ce e. ma rog insa sa fie sanatos/a!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by mika1

eu cred ca m-am bucurat prea devreme ca am sacpat de greturi.
iar s-au intors.... dar trebuie sa se termine, nu, doar avem 13 saptamani.

abia astept si eu sa aflu ce e. ma rog insa sa fie sanatos/a!!!!!!

Imi pare rau ca s-au intors greturile. Sper sa iti treaca repede. Iti doresc sa ai un sanatos

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Fetele, e anormal daca nu ai greturi la 7 saptamani?

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nadine, e normal, eu am avut doua sarcini, si la nici una nu am avut greturi, din fericire.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nadine,
stai linistita, bucura-te ca nu ai greturi, nici eu pana acuma nu am avut greturi (nu am vomitat), doar pot spune ca fac mofturi la mancare si incerc sa mananc ce cred eu ca pot... ce simt ca nu pot manca, nu mananc... (poate daca as manca m-as simti rau, dar nu stiu ca nu am incercat )

Sarcina usoara in continuare,
Katink 11 sapt + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna dimineata burtici......

unii mor de somn altii nu au somn ...asta este .... eu m-am obisnuit deja ca la 5 sa fac ochi....as putea sa merg linistita la lucru in locul sotului....care abai face la ora 5 ochi
dar cred ca asti se explica insomnia mea: am termin la nea' dr. la ora 9.30...abia astept..... iar miercuri in 19...incepe a 12-a saptamana....

nu stiu cat e de adevarat sau nu....dar mie aici toti imi spun ca o sa fie baiat fiindca am greturi...si fiindca in zilele cand imi merge rau .... nu suport nici un miros....ieri seara de ex. am fost la masa cu sefii si colegele de servici...si m-au dus acasa sefii.....la plecare au comandat o pizza pt. baitul lor....care a avut onoarea sa stea pe bancheta din spate langa mine(pizza).....iar eu am avut onoarea sa.....mai sa imi vina sa dau afara tot ce mancasem....cand au vazut ca mi-e greata...au inceput iar cu pronosticurile..."e precis baiat, ca altfel nu iti era greata"....asa ca.....cea mai mare distractei intre colegele mele de servici este momentan pariul:" baitat sau fata!?"....

va doresc o zi buna......si pofta de mancare si somn usor....si bb sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burticute,
Cum va simtiti azi? Se pare ca noi suntem mai bine, doar maine intram in 14 saptamani, deci ar trebui sa-mi treaca greturile, nu.....?!
Eu una nu am prea inteles ce s-a intamplat mai sus , cu interventia lui Papadie, Veve si nu mai stiu a cui, dar daca e asa cum cred, atunci .....eu zic ca ar trebui sa avem respect una pentru cealalta, iar daca toata incurcatura aia cu "la servici sau la ..schiat sau nu stiu unde" a fost din gresala, atunci acceptam scuzele; nimeni nu e obligat sa scrie aici, iar daca scrie, inseamna ca o face de buna-voie. Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar "putin respect domnilor" cer celei care a "gresit"...
Acum sa trecem la lucruri mai vesele: eu merg la dr. pe 25.01 si sper si eu sa stea bebele in pozitie indecenta sa vad ce este, ca tare curioasa sunt..... Cumnata mea are 18 sapt si dr. a zis ca nuii poate spune sigur ce este, iar piozitia era buna ...? Apoi i-a parut rau ca nu a insistat, poate afla ceva totusi.
Va parasesc acum ca v-am plictisit destul.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata burtici,

Care se mai confrunta cu arsurile, eu desi ma apropii de sf trimI , am in continuare arsuri, nemaivorbind ca starea cu mirosurile pe care nu le suport,mai ales pe cel de mancare gatita vad ca se accentueaza in loc sa scap..

Cu arsurile ma lupt de 1 luna deja...nu ar fi trebuit sa treaca?

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

BUNA DIMINEATA!!

Fetelor eu de greturi inca nu am scapat. Am avut ieri o durere de cap si tot ce mancam vomitam.
Aaaaaa, sa nu uit vineri am fost la un magazin de gravide la Lira (calea 13 septembrie) si vreau sa va zic ca am gasit acolo niste lucruri superbe (pantaloni, salopete, rochite, vestute) la preturi rezonabile (1 compleu pantalon+vesta=1.200.000 lei) sincer daca aveam suficienti bani imi luam de toate.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza fetelor si o saptamana fara probleme!

felicitari si burticilor de baietei, si eu cred ca pana la urma ne vom echilibra la procente fete si baieti.
Eu in weekend am fost super ocupata, caci am sarbatorit a 4-a aniversare a Mirunei si sambata am facut de mancare (ce puteam sa fac sa nu imi fie rau) si am avut parintii si nasii in vizita, iar duminica ne-am dus cu prietenii si copiii lor la McDonalds. A fost super, desi obositor, mancarea a iesit buna si lumea s-a lins pe degete la lasagna si la tort, iar la McDonalds copiii au fost in verva...aseara am mai stat o ora sa desfacem cadouri, iar azi trebe sa fac curatenie generala.

In rest, am cam scapat de greturi (sunt in a 12a saptamana), a inceput sa se vada un tugui de burtica si joi merg la control, poate il mai si vedem pe bebe.

Din pacate mi-au aparut niste bubite pe mine si sunt cam stresata din cauza asta, am mai avut acum vreo 2 luni jumate si mi-au trecut cu antibiotic, acum voi merge la dermatologie sa vedem ce imi zice si ce se poate face in conditiile date pentru ca bebe sa nu pateasca nimic...

va pup pe toate,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput