Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Credeam ca doar eu sint cu probleme la bibilica si dadeam vina pe meseria mea, ca-s obisnuita cu cifre exacte si voiam sa stiu exact care-i treaba. daca ai stii cit am suferit ca n-am gasit pentru triplul test niste valori. Pina la urma l-am facut si am avut acolo pe rezultat si plaja de valori normale.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
Deci reactualizam (daca gresesc, corectati-ma!)
VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de
.
Ora: 17.30 - 18
Locatia : Pizza Hut, KFC ... zona centrala in principal (Unirea sau Universitate)
(?)
S-au inscris pe lista pana acum: Androix, crissu, andutzy, gabitzam, simonaeus, Cloreta, Mickyyy, mikka, sperantza nu moare
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
babygirl spune:
mi-a iesit un herpes pe buza de jos. n-am avut inviata mea asa ceva. am grija la ce si cum mananc. e grav sau iar exagerez?
Adina / 18+ / Dr. Vladareanu - Elias
at andreea spune:
Scrieti-ma si pe mine, particip cu gandul!
Cu herpesul, nu te agita, ca atatea chestii ni se intampla, incat... nu cred ca este ceva grav.
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
mstroie spune:
quote:
Originally posted by Ruxel
stie cineva cat costa o echografie morfologica la Giulesti? si unde anume se face? la centrul de planning sau in spital?
Se face in spital si costa 1.700.000, eu am vineri programare la dr. Albu. O sa si nasti la Giulesti?
Mari
22+ saptamani
Ruxel spune:
mstroie da o sa nasc la Giulesti....acolo am nascut si prima oara...cu dr. Puia.
Cu cat timp inainte ai facut programare? Programarea unde o faci?...telefonic, acolo la spital...unde?
merci
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by simonaeus
naste cineva la Filantropia?
ce stiti de spitalul asta?
Simona, uita-te pe la "Nasterea pe glob", ca s-au discutat tot felul de spitale pe acolo, imposibil sa nu fie si despre Filantropia ceva.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
mstroie spune:
Eu sunt la dr. Ion si dansul mi-a dat un nr. de mobil la care se fac programarile la dr. Albu, o sa caut acasa si iti spun maine numarul.
Mari
22+ saptamani
Mickyyy spune:
simona, tocmai am vazut la nasterea pe glob un subiect cu nasterea la filantropia, da' nu l-am citit.....vezi si tu despre ce era vorba acolo.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii