Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana77 spune:
Buna seara!!
Anca
Rares Petru
Laura
Amelia
Darius
Denisa
Adina
Eu pana la 9 am voie sa stau in sediu. Dupa 21, cine vrea sa ramana, are nevoie de o aprobare speciala semnata de sefi.
Imi pare rau pt tine. Dar.. asteptam nepotii sa nii crestem, nu?
Ramona
- Eu tind sa cred ca ramane pe 5. Nu se poate sa lipseasca, nici chiar motivat, Andra.
Cred ca avem nevoie de un spatiu numai al nostru. unde sa poata si bbii sa misune. La Plaza nu prea vad conditii. Dar o rezolvam noi sigur.
- cadoul va fi gen jucarie/carte/ etc. Cu hainutele e mai greu ca nu stii la cine nimeresti.
- pe Arturici vreau sa ii trec pe lapte de vaca de la un an. Si eu am auzit ca de la 1 la 2 ani e bun cel gras apoi cel slab.
- sper ca ti-au iesit ok analizele
Emilly
Eu le pun la fiecare masa o lingura de branza de vaci. Ti-am zis ca nici ei nu se dau in vant dupa lapte, asa ca incerc sa compensez cumva.
Ou le dau de 2 ori/sapt jumatate de galbenus.
La Arturici mesele arata identic in fiecare zi:
8 - lapte cu cereale
11 - fructe
14 - legume cu carne (si ou)
19 - iaurt (pana acum 2 sapt le puneam cereale in el dar le-am eliminat)
20 - lapte cu cereale
Am citi eu undeva ca bebeii nu se dau in vant dupa varietate ei fiind mai conservatori
Adriana
BAFTA MAINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (cu urari speciale din partea Imeldei - nu ii merge netul si m-a rugat sa iti transmit)
Layla
Tu cred ca esti la 220 toata ziua dupa cum spui. Sanatate sa ai!! Astept sa ne cunoastem!
Andra (ralualexandrei)
Bine ati revenit!!
Somn usor tuturor!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Roxana_G spune:
Buna din nou.
Rares Petru
Laura
Amelia
Sa fiti sanatosi si norocosi, sa va rezerve viata numai lucruri frumoase si bucurii!
Darius si Denisa
Anca Multa sanatate, bucurii si realizari cat cuprinde.
Asadar numai eu ii fac baita Alexandrei zilnic? Hmmm. Alexandrei ii place foarte mult. Nu e fan al dusului, insa ii torn apa pe cap cu canuta si nu zice nici pas nici daca ii intra in ochi sau urechi. La noi baia e un ritual placut de joaca si iubire si de aceea o las asa. Sa o las uda nu m-am gandit. Eu ma mai culc asa si simt cum imi ingheata capul, probabil ar fi la fel si la ea.
Emilly, eu i-am pus mai demult lapte in piure. Insa nu stiu daca e o idee prea buna acum.
Mav, si eu mananc la fel si am 8 kg in plus fata de perioada dinaintea nasterii. Dar spre rusinea mea nu am elanul tau sa slabesc. Am incercat o singura data si pentru ca am esuat am si cedat.
Elena, si la noi sunt probleme cu schimbatul. Uneori fuge si nu apuc sa o prind. In picioare nu vrea ea, ci in fundulet. E un exercitiu de indemanare sa o schimb. Inainte mai mergea sa ii dau ceva sa roada, mai ales ceva interzis (e.g. tubul de crema), insa acum nu o mai pacalesc cu nimic.
Babee, tare esti dulce cand esti suparata. Asa povestesti cu umor.
Ramona, cat te invidiez pentru vointa cu care ai tinut regimul si mai ales pentru timpul pe care il ai pentru a merge la sala. Cum reusesti? Ca eu una nu mai am timp si nici chef nici sa ma demachiez ca lumea seara.
Helen, multa sanatate lui Cosmin. Asteptam in continuare vesti.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
layla spune:
Buna seara,
si noi la apel.
Laura, Amelia,Darius, Denisa
Anca
Adriana: Multa bafta! Iti tinem puminii.
Ramona: De la un an eu l-am trecut pe Alex pe lapte de vaca (OKE -mov). Nici Alex nu bea apa sau suc, doar ceai de fructe de padure de la Hipp sau Milupa.
Ioana sa stii ca sunt la 2.20 si de luni la 3.80 pentru ca incep serviciul! Cand o sa-l cunosti pe Alex-copilul atomic o sa vezi ca nu exagerez cu nimic. Noaptea ne trezim tot din 2 in 2 ore. Parca am fi bebelusi!
Si eu abia astept sa ne cunoastem (daca am ratat in vara...).
Roxana si eu ii fac lui Alex baie zilnic, sper sa se mai linisteasca. Doar pe cap il spal de 2 ori pe saptamana (la cheliuta lui este suficient).
Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Elena I. spune:
La multi ani Anca!!
La multi ani Amelia, Laura si Rares, Darius si Denisa !!
Bafta maine la examen Adriana
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
Roxana_G spune:
Emilly, Alex nu mananca branza deloc. Nu ii place. Iaurt ii dau zilnic si este masa pe care o mananca multumita si cu mare placere.
Adriana, bafta maine.
Imelda. Stii cu ce se joaca Alex de zor? Cu jucaria de la Andrei. O stii ea ce o stii!
Ioana, te rog sa imi reamintesti schema voastra de vaccinari. Am uitat deja.
In final sa nu uit sa va povestesc ce am facut azi la medic. Alex e bine sanatoasa, cu inca un dintisor jos (un insa nu il simt). Are 8.3 kg si 74.5 cm. Cred ca data trecuta au masurat gresit, ca nu putea sa creasca atat in 2 saptamani. Sigur acum e bine pentru ca eu am comentat si am masurat de mai multe ori.
Vaccinarile de 1 an vor fi Priorix si Varilrix impreuna. Infanrix se va face la un an jumatate. Insa parca stiam ca la 1 an trebuie facute tot cele de pana acum ,sau confund?
Gata. Va las. Nu ma uitati cu vaccinarile, ca le-am incurcat rau. Noapte buna.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
Salutare si de la noi.
Sa ii raspund intai Roxanei.Noi facem baie in fiecare zi.,..rar sa intamplat sa nu ii facem intr-o zi din cine stie ce motiv(intotdeauna daca ne-a prins ora de baie pe drum lung).Perisorul il spalam de 2 ori pe saptamana(mi se pare mie ca miroase de la transpiratie).
ASa..de papat la noi e cam asa:
7/8 laptic de vaca special(adica pt copilasi de la magazin)300 ml
9/10 o banana si 2-3 biscuitei
12 piure de legume, cu carnita sau fara, mamaliguta cu branza, smanatana etc(ciorba vrea dar rar...ou nu vrea nici rupt)cam 300 grame
urmeaza ceai
16 fructe si iaurt(mic)300 grame
ceai daca mai vrea sau suc de fructe/baton cu fructe eventual
20 gris cu lapte(360 ml)
Noi astazi am fost la plimbare...fara carut.Lui i-a placut, si mie...dar ma doare spatele acum de simt ca mor.Maine iau carutul.Poimaine iarasi ma aventurez...A mers 1 km singurel!!!!Stiu distanta de la masina...si a dormit in cosul pentru cumparaturi de la un supermarket(sa ma fi vazut cu copilul in cos plimbandu-ma o ora ca sa poata dormi).Acum e la povesti cu Vio si curand nani nani.n-am apucat sa calc..si acum mi-e sila/lene(tot aia e).
Va pupam si pe maine
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Adrianaaaaaaaaaaa tinem pumnii!!!Fa-i Praf!!!!
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
ramonaa spune:
La multi ani! Amalia, Anca, Laura, Rares, Darius si Denisa
Sa fiti cuminti si sa ascultati de mamicile voastre.(probabil mult mai incolo)
Ramona si bb Robert(15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa105
Ioana77 spune:
Rox
2 luni
- Pent act hib
- Engerix B
4 luni
- Pent act hib
8 luni
- Pent act hib
- Engerix B
12 luni
- Varilix
- Priorix
13 luni
- Tetracoq
La un an o sa intreb schema pana la 2 ani.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Emilly spune:
Fetelor, sunteti niste dulcete ca intotdeauna
multumesc tare mult!
Tatiana Clara maninca tare diversificat, imi place mult de ea.Ilinca mea e o sclifosita.Trebuie sa-mi propun sa-i introduc mincaruri noi.
Cum ii dai piinea cu unt sau cu brinza topita?rulada din piept de pui i-o dai prin blender??compotul i-l faci cu zahar, ii pasezi fructele si le papa asa??
Sar'mana si pentru reteta in folie de aluminiu la cuptor, o s-o incerc cu siguranta scuza-ma pentru atatea intrebari.
Roxana si noi facem baie in fiecare seara si la noi e moment de joaca si alintat si smotocit galusca.Pe cap o spal o data pe saptamina, zic eu ca e suficient si-i pun apoi caciulita dar nu prea sta cu ea.O sterg bine pe cap si fac mai cald in camera.
Adriana bafta multa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)