Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Anca

AmeliaRaresLaura

Babee multumim ptr site
Helen sanatate lui Cosmninel!!!!!!!!!!

fug la scoala

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,

Nici eu nu am timp nici sa respir, de abia acum am mancat ceva pe ziua de azi, adica singura masa pe ziua de azi.

Noi suntem de acord cu intalnirea de pe 5.

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Anca!!
Amelia, Laura si Rares!!

Buna fetelor, am pacalit-o pe gaza mea si azi de dimineata pe la 8 i-am bagat biberonul cu 180ml de laptic...surpriza, l-a papat pe tot.Se pare ca daca e treaza nu are rabdare sa stea atata pe spate sa termine biberonul.In fund am incercat si nu vrea bibe.Am o fitzoasa de fetita

vroiam sa va intreb, voi cam la ce interval le dati iaurt si brinza?adica le dati in fiecare zi iaurt si brinza sau nu?

De cind i-am bagat gazei cereale seara ca sa nu se mai trezeasca peste noapte mi s-a ingrasat galusca mama-mama....i-am mai dat si iaurt cu biscuiti aproape zilnic si iar nu am facut bine...

Nu stiu cum sa-i mai fac meniurile, ma ajutati va rog cu meniurile bb-ilor vostri?

Ramona aici e recomandat laptele de vaca pasteurizat 3,5 % cu adaos de vit D.Grasimea din laptic ajuta la dezvoltarea creierului, ceva de genul asta.In cartile de la spital imi zice in nici un caz sa nu le dam la bb-i lapte fara grasime, se pare ca au nevoie de grasimile din laptic.

Io daca vad ca in continuare o sa-mi faca mofturi la lapte o sa o trec pe cel de vaca, ca atata lapte arunc...si e pacat, asa asta de vaca odata incalzit il pot bea eu sau folosi la alteva, pe cind cel praf nu prea il tin la frigider cind il refuza.

pupicei si o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Adina,

multumim de raspuns cred ca subscriu si eu in proportie de 80%
Si cadoul de ce natura? BAnuiesc ca jucarii, ca hainutze nu se nimeresc poate, sau da? S-a discutat si asta?

Cat despre locatie, binentzeles ca m-ar avantaja Dr. Taberei, e si parcul, e si Plaza Romania, va ganditi voi!

Noi acum am venit din parc, Maysa a avut o foame de lup, a papat rpd si a trecut rapid la nani...
am timp sa merg la medic sa-mi duc niste rezultate la analize... M-a suparat rau fierea in ultima vreme...

Pupicei,
Ramona si Maysa (27 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Emily,

Multumesc pt. raspuns!!!
Stii f. bine ca fiecare medic e cu ale lui...Eu special am abordat subiectul asta cu pediatrul MAysei, pt. ca ma bate gandul ca in scurt timp s-o trec pe printzesa pe lapte de "muu" Iar chestia cu copii crescuti la tara e perfect adevarata, nu intzeleg de ce "orasenii" tb. tinuti pe lapte praf...si in final sunt poate mai bolnaviciosi in comparatie cu cei crescuti cu produse naturale...
Si cum nu prea am tinut cont in toate de medic ci m-am ghidat si dupa instincte, voi face si acum la fel: fac trecerea de la praf la "muu" amestecandu-le, pt. a se obisnui cu gustul si apoi treptat maresc cantitatea de lapte de "muu" in defavoarea celui praf...
Eu beau lapte si 3l pe zi, dc. am, imi place sub toate formele: dulce, acru...Si Maysei ii place, asa ca...

Andruska, si Maysa ar bea lapte in loc de altceva (suc, ceai apa). Pe zi bea cam 3 biberoane de 210...Unul si cu cereale (seara)

Am descoperit un ceai pe care-l bea cu placere: cel de macese, doar fructul zdrobit, fara interior (l-am luat de la Plafar, costa vreo 30 mii), strecurat cu o sita f. deasa si indulcit cu miere. E excelent la gust si e un adevarat coktail de vitamine! Il bea mai bine decat sucurile pe care i le fac eu de portocale/mar/morcov!

mai vorbim!

Ra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi:
Rares Petru
Laura
Amelia
Darius
Denisa!!!

Va multumesc pentru urari si pumnii stransi! Sper sa vin cu vesti bune, desi nu ma simt in cea mai buna forma. Iar cand ma gandesc ca maine ma scol la 6....
Asta e!

Ramona si Adina, a doua data propusa era 5 febr., sambata!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Vrea cineva ultima cutiuta muzicala? daca da dati-mi PM cu adresa de mail pe care sa vi le trimit
Pupici

Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila3
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Voi citi si voi raspunde imediat ce reusesc sa o culc pe Alex. Pana atunci as vrea sa postez un mesaj umanitar primit de la nasa mea. Este vorba de copilul unui fost coleg de al ei. Stiu ca sunt copii cu probleme mai mari, insa m-am gandit sa va prezint cazul si voua. Noi vom ajuta cum putem. Daca doriti sa vedeti documentele care atesta boala copilasului, o sa le cer eu nasei si vi le pun la dispozitie. Stiu ca este o sectiune speciala pentru Ajutor, insa eu intru mai rar pe forum de cand cu serviciul si nu vreau sa creada lumea ca sunt neserioasa sau tzepara.

Un fost coleg de scoala care este in prezent profesor solicita ajutor
financiar, in forma unei sponsorizari, pentru copilul sau minor, in
varsta
de 6 ani care a fost diagnosticat cu hipoacuzie neuro-senzoriala
profunda
congenitala bilaterala. Diagnosticarea s-a facut de ceva timp, dar pana
la
aceasta data nu a reusit sa stranga suma necesara efectuarii
implantului.
Costurile pentru procurarea aparatului si efectuarea operatiei in
Austria
sunt de 30.000 EUR, iar familia a strans deja 20.000 EUR. Parintii
mi-au
transmis copii ale documentelor care dovedesc cele mentionate si care
pot
fi astfel verificate.

In acest sens, daca doriti sa contribuiti sau daca cunoasteti persoane
care
ar dori sa contribuie cu o suma cat de mica, datele sunt urmatoarele:

Titular cont: Ionescu N.Gheorghe Cristian (tatal minorului)
Numar cont: ROL RO69RNCB2600000292660001
EUR RO42RNCB2600000292660002
Banca: Banca Comerciala Romana - Sucursala Judetului Dolj

Telefoane la care poate fi contactata familia: 0253/281163;
0251/588527;
0724029740

Multumiri anticipate in numele familiei

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Rares Petru
Amelia
Darius
Denisa!!!

La Multi Ani! iubirea mea cea mica!
La Multi Ani! Sa fiti iubiti si fericiti!

Multumim tuturor de urari si va invitam la un tort si o sampanie!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

AMELIA
LAURA
RARES PETRU

ANCA

Adriana, multa bafta la examen!

Emilly, Clara primeste iaurt cu fructe in fiecare zi, la ora 17 sau la 19,30. In ultima vreme nu i-am dat branza.
Meniul ei arata cam asa:
7-8: paine cu unt si branza topita/rulada din piept de pui/curcan si lapte 150-250 ml
11: fructe
14: pireu de legume cu carne (pui/manzat/peste) sau galbenus, supa cu taitei/galuste/paine, desert (compot/iaurt cu fructe/prajitura de casa)
17: fructe/iaurt cu fructe
19,30-20: iaurt cu fructe/pireu de legume (fara carne sau ou, numai legumele); lapte cu cereale 250 ml

Daca mananca iaurt la pranz, ii dau altceva la orele 17 si 19,30. Paine nu mananca foarte mult, nici dimineata (doar cativa "soldatei" mici), nici in supa (doar cateva firimituri, sa nu fie supa clara). Nu mananca mult, doar cate putin din orice. Am noroc ca nu-i mofturoasa, se mai stramba ea la gusturile noi, dar urmatoarea data mananca. Ceea ce nu-i place deloc e mamaliga. In ultima vreme, in loc sa fierb legumele cu carnea, le pun in folie de aluminiu, in cuptor sau la gratar. Ung folia cu putin ulei (sa nu se lipeasca de ea), pun legumele rase (morcov, patrunjel, telina) sau taiate cubulete (cartofi, dovlecei, rosii) si carnea taiata bucatele, fac un "pachetel" si-l las pe foc 30-40 min. Mancarea e mult mai aromata asa.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput