Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
aramona spune:
Mav,
Eu am tinut regimul de schimbare a metabolismului si am slabit 5 kg, nu a fost ushor de tinut dar cu putina vointa se poate...Si de vreo doua luni de cand l-am tinut, am cam scapat la dulciuri, si totusi nu am pus pe mine la loc!!!
Din noiembrie insa merg la sala de 3 ori, aerobic + fittness, nu pot spune ca se vede ceva, insa am o stare f. buna fizica si psihica, iar "carnea" parca sta mai ferma! Am facut o pauza acum de srabatori, insa de maine merg din nou! Daca aveti tim, trebuie sa va faceti, sportul + dieta dau rezultate miraculoase!
Mai am insa ceva kile de dat jos si incerc sa mananc "cu cap"...Dar ma simt bine in pielea mea si asa, sunt inalta si nu arat chiar rau...Incerc sa ma incuerajez....DAr tot revin eu la formele mele de dinainte...
Pupici, Ramona
madutza spune:
Fetele care au nascut la municipal, va rog frumos, cand aveti timp imi raspundeti si mie aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40017 ?
Pt. fetele din Bucuresti, imi puteti raspunde aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40018 ?
Multumesc anticipat!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
buli spune:
La multi ani, Rares Petru, Laura si Amelia!!! - 1 an
sa cresteti mari si frumosi, sa aveti parte de tot ce-i bun
Darius si Denisa - 11 luni
si nu in ultimul rind mie care implinesc azi 25 de ani (de cind m-a facut pionier - hehehe)
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
aramona spune:
Emily,
Ieri am discutat cu pediatrul fetitei mele si mi-a spus ca in nici un caz sa nu-i introduc lapte de vaca...asta pentru pentru ca este f. proteic si gras pentru ei...In plus, daca este de la tara, chiar si bine fiert poate sa transmitat copilului diverse boli, precum tuberculoza! Asta mi-a spus mie medicul, sunt insa atatia copii la tara sunt tinuti pe lapte de vaca, inca de la varste mai fragede, si cresc mult mai sanatosi in comparatie cu oraseniii...
DAca insa tot vreau sa-i dau lapte de vaca, mi-a spus sa incerc Parmalat mic, albastru, pt. copii, sau Sole...Am auzit mamici si cu La Dorna...
Mi-a recomandat insa Nan 3 junior sau un lapte frantzuzesc, ceva cu "f...", n-am retinut...
Daca acum copilul tau nu mai vrea lapte, cum a spus si Andruska, nu-l forta, insa ai grija sa manance macar iaurt si branzica...Eu Maysei ii dau branzica tip Fagaras (cea de Bistrita -Monor este f. buna, am incercat mai multe firme si asta mi s-a parut f buna!). Si binentzeles, lichide!
Puiutzul meu este f. mofturos la lichide, in afara de lapte greu o conving sa bea sucuri sau ceaiuri... Apa nu bea de loc! Nu stiu ce sa fac!?
Ra si Maysa (27 ian 2004)
Babee spune:
La Multi Ani Anca!!!!!!!!!!Sa ne traiesti, sa ne infloresti si s-arati mereu ca la 25 de ani
La multi Ani Laura, Amelia si Rares Petru
<Mi-e somnnnnnnnnnn.
Am primit www.tsunamicandles.tk/" target="_blank">asta si m-am gandit ca ati fi interesate..
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!BINE V-AM REGASIT!Sa aveti parte de multe multe bucurii anul acesta si sa reusiti sa va impliniti toate visele!Noi am lipsit mai mult timp din cauza examenelor partiale si a faptului ca am sarbatorit prin munca revelionul asa ca anul acesta nu am avut parte de nici un pic de relaxare,n-are nimic,noi sa fim sanatosi.Vreau sa va multumesc pt urarile voastre si va doresc si voua un pic mai mult decat imi doresc mie.Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
saphir spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi, ANCA.
Mamici sa stiti ca am avzut si eu toate fotografiile cu puiuti si mamici. Toti copilasii sunt atat de frumosi, iar mamicile grozave
Emilly si Amos a avut o perioada de o luna si ceva, timp in care nu a vrut deloc sa bea lapte, asa ca i-l faceam ca un piure cucereale, puneam fructe in el ca sa ii schimb nitel gustul si il manca asa. Apoi si-a revenit si acum bea din nou lapte. Nu te ingrijora prea tare, este o perioada prin care trece si fetita ta. Asa cum spuneau si fetele, nu e tragedie daca nu bea lapte, important este sa ii dai alte lactate.
Helen , sanatate multa lui Cosmin si sa veniti repede acasa Si Amos, saptamana asta a facut kaki mai des decat de obicei, dar eu nu m-am ingrijorat si nici la medic nu m-am dus pentru asta...acum deja face normal, adica de 2-3 ori pe zi.
Noi suntem bine, eu mai sunt nitel racita, ma doare capul, tusesc, imi curge nasul, dar Amos e bine deja. Poznas ca de obicei, darama totul prin casa, mergem tiniut de manuta, dar e f.f. puturos, face cativa pasi, dupa care se aseaza repede. Acum de ex. fugareste o lumanare de la un capat la altul al salonului si din cand in cand se mai opreste sa traga cu ochiul la masina de spalat, ca-i place cum se invarte
Cam atat de la noi. Va dorim o zi buna
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Andruska spune:
Mai dar ce vorbarete sunteti .
Ramona- nici Matei nu prea se omoara cu sucurile....insa bea laptic...deocamdata, sa nu vorbesc intr-un ceas rau. Fffff rar bea apa. Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim de dimineata, insa te sun mai pe seara sau maine. Acum sunt la serviciu .
Babee- multumim ptr site .
Saphir- sanatate multa si sa te faci bine repede.
La multi ani Anca - sa fi sanatoasa si fericita alaturi de Gasca ta .
Pentru ca eu nu mai am calculator acasa, vreau sa ii tinem pumnii maine Adrianei care maine are examenul de soferi .
Helen - Doamne ajuta sa fie totul bine si sa iesiti repede cu sanatate.
V-am pupat, am fugit la munka
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
A_Iulia spune:
Ioana, pai nu stau in fiecare zi pana la 10 noaptea la serviciu...de fapt 10 jumate...pentru ca dimineata vin de la 8!
Ramona, pe scurt: ne vom intalni pe 6 sau 7 februarie - ultima varianta ramane 6 februarie, ca sa poata si Andruska - si fiecare aduce cate un cadou de 400 mii lei. Se aduna cadourile si se trag la sorti (fiecare aduce si fiecare primeste un cadou). Locatia nu e stabilita inca (poate stii tu vreun loc potrivit - un restaurant pentru copii cu loc de joaca ar fi ideal!) - oricum mai cautam si noi variante.
Adriana, pai maine sa-mi iau concediu...ca stiu eu ca esti periculoasa...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Mickyyy spune:
Eu am intrat doar sa felicit sarbatoritii de azi:
La multi ani Anca!!
La multi ani Amelia, Laura si Rares!!
Bafta maine la examen Adriana!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)