Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara, buna seara!!!
A adormit strumful, asa ca o sa ma apuc de invatat!!!
Eu nu am nimic impotriva ca intalnirea sa fie pe 5 februarie, numai sa fie dupa ora 6.
Ioana, Helen spunea ca nu are cartela la telefon, asa ca nu se stie daca iti va raspunde la sms.
Roxana, eu nu ii pun caciulita dupa baie, il sterg bine cu prosopul.
Eu il spal acum o data pe saptamana.Mi se pare suficient si nu are rost sa-l spal mai des, ca are un par foarte curat.Oricum ma chinui cu spalatul pe cap ca plangeeee.Nu suporta sa-l tin aplecat sa-l spal.El sta numai in fund la baie.
Anca si eu l-am ciopratit pe Albert.L-am tuns peste tot dar mai demult, acum i-a crescut la loc, iar ii intra bretonul in ochi, dar mi-e frica sa-l mai tund, macar pana la ziua lui sa-l las, ca cine stie ce-i mai fac. Nu stiu cum am facut eu ca l-am tuns urat mai ales la spate, noroc ca i-a crescut.
Cata, nu stiu ce sa-ti raspund, mai bine intrebi medicul, nu ne-am confruntat cu problema asta.
Helen, multa sanatate!! Stam cu gandul la voi!!
Vroiam sa va intreb : ati inceput sa le dati albusul de la ou?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Monica
Arturicii nu au ajuns nici la un galbenus de 2 ori/sapt. Ei sunt inca la 1/2.
Stiu ca e indicat ca albusul sa s dea numai dupa 1 an.

Roxana
Eu nu le pun caciulita. II las sa se usuce asa, neacoperiti.
Baita le fac o data la 2 zile si ii spal si pe cap.

Ei sunt tare happy cand vad dusul curgand. Ii sapunesc bine si apoi ii clatesc, asa cum stau ei in fundulet, cu dusul. Le intra apa si in ochi, si in urechi dar nu se enerveaza deloc. Procedura asta o aplic de la prima baita.

Somn usor,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Elena pe ILinca am intarcat-o de la 9 luni>incerc sa-i dau iaurt, brinza in fiecare zi.

Catalina stiu ca e foarte important sa bea laptic, dar daca nu vrea ce sa-i fac, nu pot sa o fortez.O mai amagesc si-mi mai bea in somn cit3e 50-100ml cu riscul de a o trezi, dar imi zic ca macar bea cava lapte.
M-am gandit sa-i bag in piureuri laptele praf nedizolvat.Ce ziceti de asta?

mav acum cit mai alptezi ai mari sanse sa dai kg jos insa nu minca dulciuri, fainoase prea multe si grija la combinatii, gen piine cu cartofi.Regimul Montignac il gasesti la "Femina intim" sunt fete care il tin si-ti pot da idei de meniuri fara sa afecteze laptcul si kg se pot duce usor acum in perioada alaptarii.
Mie nu mi-a zis nimeni si acum ma chinui cu verdeturi si lactate.Asa-mi trebuie ca am mincat ca o sparta cit am alptat ca toata lumea imi zicea minca' sa ai laptic.O porcarie...scuze daca m-am ambalat dar io am 10 kg de dat jos si am moralul in buda

Ilinca nu minca lapte si pace, ma face cu nervii.Am fost la plimbare si a adormit.Acum ma intreb sa ma risc sa o trezesc pentru 100ml de lapte???grea intrebare...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

azi am impachetat frumos cutia cu cadoul pt. 6 februarie. intr-una din zilele urmatoare ma intilnesc cu Anca si le expediem impreuna.

maaai, ce nervi are fiica-mea de-o bucata de vreme, dc vreau s-o pun pe spate sa-i schimb pampersul ma ceartaaaa (numa' ea stie ce spune) si mi-ar bate din picior de-ar putea. azi am exersat pt. prima data stersul la fund de kk cu copilul in picioare- nu credeam c-o sa reusesc.

Roxana, Erica se teme de aspirator si de foen tot asa ca si Alex. io n-am curajul s-o usuc cu foenul dar nici nu-i pun caciulita dupa ce o spal pe cap.

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mav, tipul asta Montigniac a scris o carte "Ma hranesc, deci slabesc" parca se cheama. Daca vrei cred ca mai am varianta electronica acasa, trimite-mi adresa ta de email si ti-o dau.

Eu am tinut doar o luna, faza 1, foarte strict, si de atunci incerc sa manac dupa principiile lui, dar mai "scap" pe langa. Am slabit cam 6-7 kg, dar sotul meu a slabit cam 15 :) dupa regimul asta.

Emily, nu cred ca e o idee prea buna sa pui lapte nedizolvat in piure, s-ar putea sa o dea peste cap cu stomacul. Parerea mea.
Elena, si eu ma cert cu fica-mea de cate ori e s-o schimb...nu sta deloc, se scoala in fundulet imediat...si apoi in picioare...ma trec toate transpiratiile pana o schimb!

A, cred ca am uitat sa va spun, am reusit sa facem la olita, dimineata in general!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu cred ca faza cu mancatul in timp ce alptezi ca sa faci lapte, este o prostie la fel de mare ca cea din timpul sarcinii, sa mananci ca sa craesca copilul. Eu nu am mancat nici mai mult nici mai putin decat in mod normal, atat in sarcina cat si dupa ce am nascut si alptez si acum, si am si slabit la fel cum eram inainte. Eu zic ca daca e sa ai lapte, ai, daca nu, nu ai oricat ai manca. Poate gresesc, dar eu asa consider. Eu oricum nu as putea sa mananc asa in prostie doar ca sa produc ceva.
Emily, eu zic ca e destul de mare acum , nu mai trezi tu fata sa bea lapte, asta e parerea mea. Albert nu cred ca bea foarte mult lapte, el suge doar tzitzi, nu accepta alt fel de lapte, doar iaurt si cereale cu lapte, dar eu nu ma stresez. Nsu stiu de ce ,dar eu nu prea cred ca puterea miraculoasa a laptelui , adica de ce e atata de important? Pentru Calciu? Pai poate lua si din altceva, iar un medic mi-a spus ca nu se asimileaza atat de mult calciu pe cat credem noi din lapte. Asa ca...nu-i problema daca nu bea f.mult. Eu nu beau deloc lapte dulce, nu-l suport.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Scuze fetelor ca dau buzna si va deranjez cand dezbateti treburi importante ca mancarea pentru BB, dar am un anunt !

Lumeeeeeee, lume vine un alt anunt important pentru omenire:

Astazi vom sarbatori din greu pe cei trei copii frumosi, destepti si cuminti: Rares Petru (Lala 26), Laura (CataD), Amelia (mmag) ce implinesc 1 an !

Pentru imbratisari, pupicuri nevinovate, laptic si o bucatica de tort, va puteti inscrie la urmatoarele linkuri :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40070
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39729

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

uf..hai c-am venit si eu la apel.
Ce-am mai robotit azi prin casa, am strans sa las casa in ordine ca nu care cumva sa-mi vina cineva in vizita si eu sa fiu luata ca din oala..si hai imbraca copilul si afara.
Am iesit putin in urlete ca se incalzise(afara cald, in casa bine cu cald).Am mers pana la coltul strazii apoi urleteeeeeeeeee hai inapoi...ia carutul mic si hai la plimbare.Dormise dimineata o jumatate de ora, si pana la 2 juma nimic.Asa..ma intalnesc cu sotul, mergem la un coleg de-al lui sa luam masina( ce rau e fara masina) si da-i ras.Respectivul avea o Mazda sport...ca de burlac asa.Acceleratia prindea imediat , frana trebuia calcata pana in podea sa prinda nitelus.Saracul Vio parca era eu in primele ore de scoala cand faceam pe raperul(a se citi luam piciorul brusc de pe ambreiaj si venea instructorul cu capul in parbriz).Cand am vazut ce-mi face barbatul am pus fuga centura(eram in spate totusi, cu Bubu in brate).Bubu mar mar ca-i era somn(deja trecusera doua ore de cand plecasem de-acasa si el nu adormise inca).Vio isi da drumul, o luam pe autostrada(slava Domnului ca nu mai trebuie sa schimbe vitezele ca iarasi facem iop hop).Copilul mmmm har mar adoarme..Of Doamne cum il dau jos acum??Trebuia sa mergem in Metro prima data dar am facut invers.Magazine....cascat ochiii (si nu numai)..si apoi la Metro.Asta-i ca maimutele, se uita la toata lumea dar si toata lumea la el.Si hi hi..ce copil haios are mama.
Terminam cumparaturile(noi il punem pe Bubu in cos si ce cumparam pe langa).Am luat o ladita cu mandarine si cand a vazut-o s-a infipt in ele.Sa-l fi vazut ce musca...cu cate o mandarina in fiecare mana.I le-am curatat si i-am dat preocupare timp de 5 min(cred aprox).
Drumul spre casa a fost cu nabadai.Nu mai vroia copilul sa stea in brate(n-am luat scaunul de masina ca nu-l puteam cara).
Ajungem acasa, intram..aprind lumina poc toc..a sarit siguranta ...cauta pe intuneric si din memorie o lanterna.N-am gasit am luat o lumanare si chibrit si hai sa facem treaba.Cum Vio se pricepe ca un om mare la chestii de-astea am stat 1 ora pana s-a dumirit el ce si cum ca m-apucasera nervii(adica tot nu stia).Copilul urla de obosit(ca nu dormise decat jumatate de ora iarasi)...el nu gasea..Si l-am sunat pe tata si asa am pus eu siguranta la loc.La noi in casa eu bat cuie si alte cele(inclusiv montez mobila) ca altii nu stiu.
Baie copilului, papa el, papa noi si nani nani.Am strans rufele ce le-am spalat astazi si maine am program administrativ, adica voi calca.Si il pun pe Vio dimineata sa dea cu aspiratorul si pana la sfarsitul saptamanii stau ca boieroaica.
Ca mi-am amintit...Mav...printre picaturi cos la goblen.Oricum il am inceput de-o luna..cred ca va mai trece o luna pana il termin.Cand va fi gata ii fac poza sa v-arat...ca nu mi-a luat atata timp niciodata sa cos unul.
Fug si eu la nani ca poate azi o fi mai bine

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neata.

Am primit sms de la Helen.
S-au internat, piticului nu ii dau nici un tratament momentan.
Conditiile sunt ok si se pare ca vor sta cam o saptamana pt investigatii.

O zi minunata
si sarbatoritilor de azi!!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata, dragelor!

Cand mai aveti timp sa scrieti???Mie Maysa imi papa toate resursele...
Plus ca trage de mine si se incapatzaneaza sa fac ce vrea ea...are ffff multa personalitate!

A propos de intalnire: as dori sa vin si eu, sa ne revedem, insa nu stiu unde se va produce evenimentul, nu am timp sa caut prin mesajele mele, v-as ruga sa-mi spuneti unde.! Please! CAt despre data, mi-e perfect ziua de 6 insa daca se hotareste pentru 5 ma straduiesc sa vin si atunci!

Pupici,
Ramona si Maysa (27 ian 2004)

Mergi la inceput