Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI!
Rares Petru
Laura
Amelia

Sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti parte in viata numai lucruri frumoase si bucurii!

Darius si Denisa

Anca Multa sanatate, bucurii si sa fii iubita mult.

Adriana, bafta multa de tot!

Helen, asteptam vesti numai de bine!
Cristiana,

pupici si o noapte linistita!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze DECEMBRIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani !!! pt sarbatoritii zilei de ieri, cu scuzele de rigoare, ca n-am reusit sa intru (pe langa mancare, spalat-intins rufe, curatenie si alte treburi, am montat puisori la calorifere si a trebuit sa stau cu pitiku in brate pt ca era f curios si ATENT la ce facea nenea acolo; si logic ca dupa ce a plecat omul, pitiku glont la calorifere, cu manuta pe puisori!!! si razand cu gura pana la urechi, ca in sfarsit A REUSIT sa ajunga ACOLO).

LA MULTI ANI FERICITI!!!! ANCA

LAURA
RARES-PETRU
AMELIA
DARIUS si DANISA (11 luni)

Vicki si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata

mama ... ce zi misto a fost ieri. povestim mai tirziu.

va multumesc mult de tot pentru urari. mi-au luminat ziua

acu vreau sa-i spun
Bafta multa Adrianei. tinem pumnii si sintem siguri ca totul va fi bine

si desigur Rares

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

RARES-IOAN (11 luni)

Vicki si Sebi

Mergi la inceput

V-am zis ce uituca sunt?!

Cata, mii de multumiri pt carte!!! Sper sa fiu in stare sa aplic "invataturile"...

Rox, noi ii facem baita lui Sebi in fiecare zi, iar pe cap il spalam la 3, maximum 4 zile (doar are plete!). Daca prinde usa de la baie deschisa, isi ia singur ligheanul si se chinuie sa-l puna in cada, si ne striga si se agita, semn ca vrea baita! Ii place foarte mult! Bine-nteles ca sta numai in picioare in lighean (cand nu-i vine ideea sa se suie pe marginea ligheanului sau daca nu cumva ii punem vreo jucarie in apa, ca asta il tine ocupat... vreo 2 minute!) si nu-i este frica de dus (mai ales pe cap il spalam folosind dusul).

Emilly, meniul lui Sebi seamana f mult cu ceea ce/ si cum mananca Bibi (a Taniei), asa ca nu mai scriu. Branzica primeste si in puireul de fructe si in cel de legume. Iaurtul natural il mananca doar cu ciorbita, ca altfel nu vrea. Oricum, serveste ori branzica, ori iaurt zilnic, + 1 Danonino ca desert la pranz. Galbenus nu-i mai dau, ca s-ar putea sa fie alergic (a facut urat cand l-am incercat, 4 zile n-a vrut sa manance decat tzitzi si o saptamana intreaga a tot vomat... Trebuie sa facem testele alergenice...)

Adriana, bafta!

Tatiana, am vazut si eu o fetita de 1 an si o luna mancand singurica sunca de pui: cu o manuta o tinea, cu cealalta rupea bucatele mici, mici si le baga in gurita si mesteca cu gingiutele (avea doar 5 dinti), de-am ramas trasnita! Felicitari pt meniul vostru! Cine stie cand o manca si Sebi asa...

Ramona, chiar vroiam sa intreb ce fel de ceai beau bbii! Si tu ai zis de cel de macese!

Se da ceai de tei la baietei sau nu?! Ce fel de ceai beau copilasii vostri?

Vicki si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI Rares sa cresti mare si frumos!

Adriana multa bafta!
Cu privire la intrebarea despre iaurt,Maria ,ca si Robert dealtfel,mananca iaurt cu orice si atunci cand face mofturi la vreo mancarica , ii pun iaurt si mananca imediat,asa ca le dau zilnic iaurt.In rest sa auzim numai de bine!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vicky, Albert bea ceai de plante, ca de-asta ii fac, musetel si menta, cu miere, mai nou.Nu il fac prea concentrat. El bea si multa apa, deci nu vrea ceai neaparat.El cum vede un pahar, cum bea si bea o gramada de la prima ora , ca ma vede pe mine.Eu primul lucru dimineata e sa beau apa, altfel nu pot . Si vrea si el, normal.
O sa-i iau si eu ceai de macese, daca ziceti ca e bun si are si vitamine.
Adriana, imi pare rau ca nu am numarul tau de telefon sa te sun , ca sunt nerabdatoare sa aflu cu cate puncte ai luat examaneul!! ca de luat, stiu ca l-ai luat!! Succes la traseu, ca cu sala cred ca ai terminat deja pana la ora asta!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de baita si de vaccin.

Nelamurirea legata de vaccin provine din faptul ca am citit undeva o schema de vaccinare obligatorie si parca la un an se facea si DTP si VP. De aceea nu pricep de ce in cazul nostru se vor face abia la 1 an jumate sau 1 an si o luna (in cazul Arturicilor). Si de ce atata diferenta? Exista vreun risc?

Stiu ca Ioana a zis ca va face componenta in plus de la Infanrix mai tarziu.

V-am ametit de tot, dar zau nu pricep. Cine a facut doar schema obligatorie? Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum au fost sau cum o sa fie vaccinarile la 1 an.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

RARES IOAN!

Emilly, Clarei ii fac soldatei mici (cat doua-trei boabe de mazare, alta comparatie nu stiu sa-ti zic) si asa mananca. Ung o felie subtire de paine (neagra sau graham) cu unt / branza topita, fac soldateii si la fiecare pun un pic de sunca/rulada (ii dau numai ceea ce stiu sigur ca e fara adaosuri si neafumat). Carnea o tai bucatele mici sau o rup cu mana. Ii mai dau si bucati mici de cascaval. Am compoturi puse pentru iarna - visine, cirese, piersici si caise. Sunt cu zahar, dar nu foarte dulci. Ii dau bucatele de fructe (rup cu mana). Fructele nu le mai pasez cu blenderul, ci-i dau bucatele. Doar marul il rad pe razatoarea mica.

Vicki, cred ca si Clara ar manca asa, doar ca nu vreau sa-i dau multa carne. Are si cu ce, 8 dintisori! Cat ii dau, e mai mult pentru gust. In schimb, mananca singura coaja de paine, covrigi, biscuiti intregi. Ar mai manca si altceva, dar face o mizeeeeeerie! Mai nou, isi baga mana in mancare si ce apuca cu degetele, baga in gura. Ceaiul de tei e calmant. Nu stiu daca e bine sa-l dai in cursul zilei. Ii dadeam Clarei seara, in perioada cand ii ieseau dintii si avea somnul agitat.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

LA Multi Ani Rares Ioan....la cele 11 luni

Adriana...vino cu vesti..ca vorba Monicai stam ca pe ace...

Bubu e racit si tuseste urat si ii curge nasul.Il astept sa se trezeasca si sa fug cu el la pediatra.Of..mi-e ca nu i-a tercut raceala de acum 3 saptamani si sa nu aibe ceva la plamani

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput