Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anic spune:

Flavia,nu mai sta !Fa un test si vino cu vesti bune.Eu mereu imi spun" linistea mea face toti banii" ,asa ca,fugi la farmacie.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Flavia, Mireflore sper ca maine, la ora aceasta sa gasesc aici doua proaspat

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sper sa ne dati vesti bune!

Luminita 10 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Felicitari LULU!
Sa ai sarcina usoara (cum am avut eu cu Daria) si sa-ti dea Dumnezeu un sanatos, frumos si norocos.

Si sper sa ma alatur si eu voua, dar cu al doilea.

Fete cucuiete, la cate zile de la conceptie pot face testul?
UM 3 ian, conceptie 10 sau 13 ian. Si nu mai am rabdare. Tare i-mi doresc inca un fratior sau o surioara pentru Daria.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dragele mele,
Multumesc mult pentru incurajari, v-ati intrecut care mai de care!.
Astazi e ziua cea mare cand ma duc la si am ceva emotii... vroiam sa va spun ca de-abia maine dimineata o sa va pot anunta rezultatul pentru ca sunt programata la 7 seara la control. Flavia, mult succes, deocamdata suntem in aceeasi oala a incertitudinii! Rucsi, legat de tensiune eu am facut investigatiile inainte de a ma apuca de treaba, cam pe 1 decembrie anul trecut; am fost la cardiolog, tensiune, consult, electrocardiograma, ecografie de cord, scoaterea treptata a medicatiei si urmarire zilnica a tensiunii, tot tacamul; am reactionat foarte bine (adica nu mi-a mai crescut) si am primit OK-ul! Apoi am fost la ginecolog, mi-a facut un consult si mi-a dat sa iau acid folic de atunci, dinainte de a ramane (asta se intampla cam pe 20 decembrie); De-atunci am avut liber la treaba si acum sunt foarte emotionata... Va pup pe toate si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

miflore, imi doresc din tot sufletul ca maine sa ne anunti ca esti.Nu inteleg ceva cu tensiunea ta. Ca o paranteza iti spun ca eu sunt obsedata de tensiune si de boli de inima in general.Imi fac in fiecare luna EKG desi niciodata nu mi s-a descoperit nimic , iar tensiune mi-o iau de 5-6 ori pe zi.Tu ai avut tensiune mare, ai luat tratament si acum fara tratament nu mai ai tensiune ? Am inteles bine?Care a fost cauza tensiunii? Si cum a trecut , pentru ca odata instalata hipertensiunea arteriala nu prea mai trece. Inseamna ca la tine a fost o cauza care probabil a fost eliminata.Sunt tare curioasa.Oricum bine ca esti bine si o sa ai o sarcina usoara.Bafta multa la doc. Rucsi

Mergi la inceput

Draga mea Rucsi,
Multumesc din nou ca esti alaturi de mine; mi se pare un lucru minunat faptul ca exista persoane necunoscute (fizic vorbind) care se gandesc la mine si se bucura odata cu mine - si acelasi lucru il simt si eu pentru toate fetele cu care vorbesc pe forum!
Intai si intai iti recomand sa nu devii obsedata de tensiune si de bolile de inima in general! E cam mult sa-ti iei tensiunea de 5-6 ori pe zi.. poate doar daca nu te simti bine...
Intr-adevar, ai inteles bine ce-am spus eu legat de tensiune; poate ca pare putin paradoxal dar asa este si eu am sperat sa se intample asa pentru ca stiu ca nu e bine sa iei medicamente in timpul sarcinii (daca nu se poate altfel, nu se poate, dar daca se poate, merita incercat); iti spun in cateva cuvinte ce-am patit; acum vreo 2 ani si ceva deodata nu m-am simtit bine deloc o perioada - aveam senzatia ca am continuu o ceata in fata ochilor foarte suparatoare; initial, am crezut ca am probleme cu ochii (eu lucrez toata ziua la calculator) si de aici au inceput investigatiile; mi-am luat tensiunea si am avut-o maricica de mai multe ori - cam 15-16 cu 8,9 - m-a speriat o proasta de doctorita care supa ce mi-a facut un EKG si mi-a luat tensiunea mi-a zis ca ea n-a mai vazut asa ceva in viata ei, ca am EKG de om de 70 de ani , ce sa-ti spun, am crezut ca fac infarct pe loc. Am fost internata in spital 3 zile ca sa mi se faca toate investigatiile si m-au catalogat cu hipertensiune esentiala medie (esentiala inseamna ereditara, la mine au si mama si tata, aveau si bunicul si bunica, tot familionul) si in plus bloc major de ramura drept si hemibloc antero-posterior stang plus modificari de faza terminala pe EKG; asta inseamna ca nu mi-au gasit boli ale altor organe care-ar fi putut declansa hipertensiunea; am stat cu holtere de tensiune si de EKG pe mine cate 24 de ore de parca eram din filmele acelea science-fiction; pana la urma mi s-a dat o medicatie- minima totusi - cu care am mers f. bine 2 ani; in timpul asta tensiunea mea a stat cuminte in jurul valorii de 12 cu 7, mergeam regulat la control si tineam regim fara sare; de cand mi-am pus problema conceperii unui BB am inceput din nou cu investigatiile, doctorita care s-a ocupat de mine in acesti 2 ani m-a cam lungit, ca sa vedem, sa mai cercetam si pana la urma mi-am luat inima in dinti, m-am dus la ginecolog si la un alt cardiolog caruia nu i s-a parut atat de sumbra situatia mea si dupa cateva investigatii facute in decembrie mi-a dat OK-ul pentru concepere; nu-ti mai spun ce bucuroasa am fost sa constat ca fara medicatie ma mentin in niste limite normale (am avut acum vreo 10 zile o tensiune de aproape 14 cu 7 dar totusi eu zic ca nu e cazul sa ma ingrijorez, oricarui om de pe planeta asta ii variaza tensiunea in timp); asa ca eu iti dau un sfat, Rucsi - nu deveni obsedata si traieste-ti viata din plin! Probabil ca n-ai nimic, nu te consuma degeaba! Daca mai vrei ceva amanunte despre tensiune scrie-mi pe privat si daca stiu iti spun cu placere; ma gandesc ca aici este de fapt un alt subiect si celelalte fete nu sunt prea interesate de problema asta; mai poti scrie si in sectiunea Clinica Virtuala - acolo am deschis eu un subiect pe tema asta - se numeste Hipertensiunea esentiala si sarcina.
Cam asta e povestea, amanunte au fost cu duiumul dar cred ca v-am plictisit destul;
Va pup pe toate cu foc si tineti-mi pumnii pentru diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumesc Elly si te asteptam cu BB nr. 2!
myflore sper ca la ora acesta esti o viitoare mamica fericita.
Flavia ce vesti ne aduci?

Va pup!

Luminita 10 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Sunt !!!
Multumesc Lulu, sper s-avem amandoua o sarcina usoara!
Am fost aseara la medic si mi-a spus cam asa: 4 saptamani si 4 zile!
Asa ca azi e sarbatoare mare!
Flavia, cum stai? Te asteptam sa ne dai vestea cea mare!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, miflore! Sarcina usoara si BB sanatos, frumos si destept!

Si Flavia este insarcinata, a scris la "aspirante optimiste".

Mergi la inceput