Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Miflore, nici nu stii ce fericita sunt pentru tine, ca si pentru celelalte fete gravide.Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara, un bb sanatos, destept, frumos si cara sa-si iubeasca parintii.In ceea ce priveste tensiunea, la mine s-a declansat aceasta psihoza acum un an cand mi-a murit copilul de 11 zile.Nu mi s-a descoperit nici o boala, totul este in mintea mea.In ceea ce priveste tratamentul in timpul sarcinii , se parctica destul de frecvent fara sa afecteze in nici un fel copilul.Asa ca stai linistita, chiar daca vei avea nevoie de tratament nu este nici un fel de problema.Singura rugaminte este sa nu neglijezi consulturile regulate la doc. pentru a fi sigura ca totul este OK.Daca ai nevoie de un cardiolog foarte bun de le spitalul Militar , spune-mi si rezolvam.E un prieten bun de-al meu.Bafta multa si sa ai grija de tine.Poate ne intalnim la sectiunea cu gravidutze.
Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari fetelor!
Sa sarbatoriti din plin aflarea cestei vesti!

Luminita 10 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc fetelor si felicitari Flavia!
Rucsi, imi pare tare rau c-ai trecut printr-un necaz asa de mare si-ti multumesc pentru oferta ta cu medicul cardiolog; Multumesc f. mult si voi apela cu incredere, dar speram sa nu fie cazul.[pup Ca tot veni vorba, il cunosti cumva pe medicul cardiolog Neagoe de la Spitalul Militar? Stii ceva despre el, daca e bun sau nu? Eu am fost la el in decembrie pentru niste investigatii si nu-l cunosteam dinainte dar as fi vrut sa aflu mai multe despre el, poate stii tu ceva. Multumesc!

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva: aseara medicul mi-a dat sa iau acid folic, Magne B6 si utrogestan. Cu acidul folic si Magne B6 e OK (cred) dar de ce-o trebui utrogestan? Asta stiu ca e progesteron si mai stiu ca se da pt. fixarea sarcinii; e-adevarat ca eu am avut o sangerare minora acum 2 saptamani, asta sa fie motivul pentru care trebuie sa iau medicamentul? Oricum mi-a dat doar 2 saptamani, probabil pt. siguranta si reducerea de risc de avort, zic eu. Oare zic bine? Voi ati luat sau nu? Multumesc!!!

Mihaela 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Felicitari Mihaela pentru bb care creste in tine! Sa ai grija de voi.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

FELICITARI!!! Flavia si Mihaelasa aveti bb sanatosi si frumosi.
Este epidemie!!!
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Imi pare tare rau, Rucsi. Dumnezeu ii tine alaturi de el pe cei mai buni si mai curati dintre noi.
O sa ai din nou bb si atunci o sa vezi ca totul va fi bine.
Felicitari, fetele !
Sa aveti bebei frumosi, sanatosi si norocosi.

Mergi la inceput

Miflore, nu-l cunosc pe Neagoe si nici n-am auzit de el.Pe prietenul meu il cheama Roates.In ceea ce priveste Utrogestanul , probabil ti-a fost recomandat ca o masura de precautie.Eu zic sa-l iei.Nu are ce sa-ti dauneze.Ai grija de tine.
Emi si mami, mersi mult ca esti alaturi de mine.Cred ca numai aparitia unui alt copil m-ar ajuta sa trec peste o asemenea durere, numai ca nu vrea sa apara.Eu sper in continuare.Te pup.
Rucsi

Mergi la inceput

Multumesc Rucsi, Teodora, Lia, Emi si mami, toate sunteti extraordinare! Intr-adevar, epidemie! Sa tot fie asa epidemii!
Rucsi, multumesc pentru sfat, o sa iau utrogestanul. Si inca ceva: sa fii increzatoare si optimista, acus-acus o sa ne dai vestea cea mare!

Mergi la inceput

Sa te auda Dumnezeu Miflore, as simti ca reincep sa traiesc.

Mergi la inceput