Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Antonia pentru incurajare!. Maine ma duc la medic dar nu stiu daca nu e prea devreme ca sa se vada ceva; sunt 5 saptamani fara o zi de la UM. Sper sa va dau o veste buna in curand! Va pup pe toate, sarcini usoare si BB-i sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Miflore si eu cred ca esti ...la doctor maine si sa ne dai vesti bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetele, credeti ca este posibil sa fiu insarcinata, dar sa nu am nici un semn? Sunt in ziua 35 si nu am semne nici de sarcina, nici de rusi... Doar sanii tari. E adevarat ca am cm de 31-32 zile, dar tot a intaziat.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bineinteles ca e posibil, Flavia! E timpul sa-ti faci un test. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fa-ti test, fa-ti test!!!

Mergi la inceput

Sunteti tare dragute ca ma incurajati, dar imi este asa de frica sa nu fiu iarasi dezamagita si trista. Si ma mai gandesc la chestia ca acum 4 ani, cand am ramas insarcinata, aveam toate semnele posibile (greturi, urinat frecvent, stare de oboseala etc). Iar acum...

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

hai fa testul, se poate sa nu ai simptome...pe de alta parte, mai bine stii decat sa-ti prelungesti agonia..eu asa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Flavia si eu militez sa-ti faci testul...doar esti in intirziere...de ce ai mai astepta...eu intotdeauna l-am facut inainte sa-mi vina rusii...normal ca am luat plasa...dar in cazul tau sunt mari sansele sa fi graviduta! Iti tin pumnii!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

miflore,sigur esti, dar ar trebui sa afli mai repede ca sa-ti faci niste analize legate de tensiunea ta, asta daca intr-adevar o ai mare.Oricum nu cred ca vei avea nici o problema.Nu este obligatoriu sa faci hipertensiune in sarcina.Multa bafta maine la dc. si sa ne anunti si pe noi.

Mergi la inceput

Mirelas76, utocatalina, aveti dreptate. Asa am facut si eu aproape in fircare luna pana acum. Mai mult, de vreo trei ori mi-am facut direct testul de sange. Dar parca imi este si frica sa mai cumpar teste.
Mai „cuget” in drum spre casa. Dar dupa cate ma cunosc, sigur ma voi opri la vreo farmacie. Maine va anunt.
O seara frumoasa!

Flavia

Mergi la inceput