Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB
Raspunsuri - Pagina 11
thea_m spune:
Anic mai bine repeta testul maine, pentru ca valoarea beta HCG se dubleaza in doua zile si ar fi mai concludent testul. Oricum, daca nu iti vin uratii, ar fi bine sa faci o eco vaginala saptamana viitoare.
Teodora
lulu75 spune:
Offfffffff!!!!!!! Stiu cat e de greu sa speri ca vine un BB si apoi sa traiesti dezamagirea venirii... rushilor. Eu cand m-am asteptat mai putin atunci a venit BB. Stiu ca orice sfat primiti, nimeni nu poate alina durerea din sufletul vostru. Multa bafta si credinta in Dumnezeu!
Luminita
9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
anic spune:
Fetelor,multumesc de incurajari.Dar am sa fac un alt test in seara asta.Nu mai pot astepta pana maine sau pana saptamana viitoare,pt ca sotul meu pleaca din tara pentru cateva luni maine dimineata si as prefera sa-i spun face to face,si nu prin telefon.Cred ca o sa fim in culmea fericirii !!!si farmacista mi-a spus ca sunt sanse...
uff.mai am putin de asteptat.oricum,din toate partile numai "semne" de burtica imi vin.ori poate am luat-o razna?nu stiu in a cata zi sunt de la ovulatie ,ca eu sunt dereglata rau de tot.doar ca ultimul CM a fost pe 22 dec.
cam atat.
shylili spune:
anic sunt sanse mari ca testul sa fie concludent!
multa bafta, sa fie cu ochisori si sa ne dai de veste, sa sarbatorim si noi cu tine, okei?
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Luminita, viitoare mami, ce mai faci?
Teodora
Cresc in burtica. Am mai descoperit ca BB nu suporta fumul de tigara pt ca azi cand am coborat scarile mirosea a tutun pe scari si am simtit ca mor. Apoi am mai simtit in alta parte si am avut aceeasi reactie. In rest, ca orice viitoare mamica: cu temeri si cu credinta in Dumnezeu ca totul o sa decurga normal si peste cateva luni imi voi tine puiul in brate.
Luminita
10 saptamanihttp://photos.yahoo.com/lumylorv
anic spune:
Neata.Ca sa nu va mai tin in suspans,nu sunt insarcinata.Am mai facut un test vineri seara,rezultat clar:negativ.fara nici o urma de indoiala.Asta e.Sunt dezamagita,dar nu disper.Nu vreau sa disper.Nici pana azi n-au venit uratii de rusi.O sa intru iar in priza peste vreo 2-3 luni.Pana atunci vreau sa-mi fac un set complet de analize,sa fiu perfect sanatoasa pentru intalnirea cu bebe.
miflore spune:
Dragele mele,
Am stat si-am citit toate mesajele voastre si m-am descoperit intr-o gramada; eu acum sunt in situatia ta, Lulu, nu sunt foarte sigura daca sunt sau nu insarcinata; inclin sa cred ca totusi da, dar nu vreau sa ma bucur inainte de a-mi auzi medicul. Eu mi-am facut 6 teste in ultima saptamana de la diverse firme si rezultatele mi-au iesit cam asa: 4 sunt clare cu 2 liniute, unul e asa si asa iar unul are a 2-a liniuta stearsa bine de tot; UM am avut-o pe 23 decembrie si eu am un ciclu regulat cam de 28-29 de zile; cam pe 16-17 ianuarie am avut 3-4 zile cu un pic de sangerare (sa zic cateva picaturi) dar taman in perioada aceea m-am mutat si cu serviciul si am schimbat si ceva mobila in casa, deci am facut efort fizic. Sangerarea s-a oprit dar ma tot gandesc si sper sa nu influenteze faptul ca am facut efort tocmai in perioada aceea... Voi ce credeti? Sunt sau nu? Sper din tot sufletul sa fiu, eu am si ceva probleme cu tensiunea, de vreo 2 luni am sistat tratamentul pe care-l faceam de 2 ani si vad ca ma mentin cu valori foarte bune privind tensiunea asta care-mi da batai de cap(in familie toti au, probabil ca e ceva ereditar). Stiu ca sunt predispusa sa fac hipertensiune in sarcina dar eu zic ca cel mai bine e sa gandesc pozitiv si sa fiu optimista si in felul asta o sa am si eu o sarcina normala si lipsita de probleme. Miercuri m-am programat la doctor si o sa va scriu ce-am facut!
Va pup pe toate!