Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB
Raspunsuri - Pagina 10
lulu75 spune:
Felicitari Valeria

. Bun venit in randul mamicilor.
Sa ai sarcina usoara si un BB sanatos.
Luminita
9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
iriss27 spune:
Buna ziua tuturor!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Aspir la statutul de burtica de prin august anul trecut, dar in ultima perioada am inceput sa imi doresc cu disperare un bebelus. Inca nu s-a intamplat nimic spectaculos, desi imi masor temperatura in fiecare dimineata, de mi-am inebunit sotul. Am inceput sa ma dispere faptul ca imi vine ciclul, ca vad multe femei insarcinate pe strada, sper sa nu o iau razna prea tare.
Astazi trebuia sa imi vina rusii, dar nu s-a intamplat nimic, ce ziceti, daca imi fac testul o sa imi apara si a doua linuta? In prospesctul testului nu scrie la cate zile de la contactul sexual este recomandata utilizarea lui, din experienta vostra imi puteti spune ceva?
In speranta ca nu voi petrece prea mult timp grupul vostru si ca voi trece la burticile anului, va sarut pe toate si va doresc sa aveti multe vise implinite.
Irina Duma
Tanya spune:
buna fetelor!
Va urmaresc in fiecare zi, am invatat o multime de lucruri noi si va multumesc pentru asta. Eu aspir la statutul de mamica de 3 luni, si de vreme ce sunt aici, inca nici un rezultat. Eu as avea o mica nelamurire, medicul meu ginecolog mi-a spus ca daca nu raman in 3 luni sa ma duc la el sa-mi dea ceva stimulente.. nu stiu exact ce.. poate cineva a luat asa ceva? Ce sunt acelea? Imi da sa fac analize mai intai? Nu de alta, dar as vrea sa fiu pregatita cu intrebari cand ajung acolo si sunt sigura ca voi sunteti mai in tema decat mine si ma puteti ajuta
Inca o intrebare as mai avea... luna aceasta mi s-a intamplat ceva ciudat, cu 2-3 zile inaintea ovulatiei si pana azi am avut un fel de sangerare, o culoare maroniu deschis, si nu am idee ce poate sa fie, cine poate sa ma lamureasca?
Va
pe toate ![]()
-
anic spune:
Buna fetelor.Si eu sunt o proaspata aspiranta la statulul de mamica si sper sa mi se intample cat mai curand.
In legatura cu eficienta testelor de sarcina,din experienta proprie va spun ca daca pe test a aparut catusi de putin a doua liniuta,atunci e clar:veti fi mamici.Nu conteaza cat se vede sau nu.
Irriss27 ce vesti ai? Sper din toata inima sa fie ce-ti doresti.Eu cred ca ar trebui sa-ti iasa la test rezultatul...Si eu sunt in a doua zi de intarziere.Tot sper,dar sper sa nu ma desumflu ...problema este ca am anumite simptome pe care le am in mod curent cand vin rusii,dar sper sa ma insel.
Hai va pup si mai astept vesti.
lulu75 spune:
Bafta fetelor! Va astept la mamici!
Luminita
9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Racaru spune:
Va multumesc si va astept la mamici de sept - oct pe toate
Diana1968 m-au durut sanii in perioada ovulatiei- atit- mi-am luat temperatura in fiecare zi, dupa ovulatie a fost peste 37 grade si asa este si acum.
iriss27 spune:
Multumesc pt incurajari anic si lumi, dar ...
Sunt atat de trista, imi vine sa plang, iar au venit rusii, inca o luna de asteptari, de numarat zilele, de vine sau nu vine, incepe sa ma apuce disprarea.
Cred ca ar trebui sa incep niste controale la doctor, pana acum am incercat pe cale normala, fara controale, teste si alte chesiti de genul asta, dar se pare ca nu tine, nici nu mai stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac.
La mine mai incepe inca o luna de asteptat si de invidiat atatea burtici fericite...
anic spune:
iriss27 ,nu dispera,totul este sa fii relaxata ...
[purple]Racaru[/purple felicitari din toata inima!o sarcina usoara si bebe sanatos!
De mine ce sa va zic.sunt in a 4-a zi de intarziere,iar aseara n-am mai rezistat si am facut un test.A iesit negativ,dar nu l-am aruncat imediat si m-am mai uitat la el peste cateva ore.Si am descoperit ca se mai zarea si a doua liniuta...am mai patit asa odata,si atunci eram insarcinata,numai ca nu era momentul propice si a doua liniuta nu m-a bucurat.Acum imi doresc sarcina si vad ca apare incert.Azi mai fac un test sa vad despre ce e vorba.Voi ce spuneti?
anic spune:
e prea devreme pt test? daca si azi imi apare a doua liniuta incerta,e clar.o sa devin burticoasa .