Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB
Raspunsuri - Pagina 9
roxica spune:
felicitari lulu
eu nu am fost atit de norocoasa ca tine...mie mi-a venit ciclu...asta e...luna viitoare...
oricum sint speriata mai mult ca am avut intitriere dupa ce am luat duphastonul...ceea ce nu cred ca era normal..dr a spus ca poate fi o dereglare hormonala..oricum mai ma duc saptamina asta la ea sa mai ma lamureasca...
felicitari inca o data si mul;tumesc si restul fetelor pentru incurajari
va pup
thea_m spune:
Roxica, imi pare rau ca nu s-a intamplat acum, dar nu fi suparata...intr-o zi, cand te vei astepta mai putin, va veni si bb si atunci vei uita toate lacrimile pe care le-ai varsat la fiecare sfarsit de luna care iti aducea doar dezamagire. 
Teodora
Diana1968 spune:
Buna, ma ba in si eu asa, in vorba. Dar simt ca ma sui pe pereti.
Eu am ciclul reulat la 28 zile. Si, uitati ce mi se intampla, sau mi se pare mie. La 5,6 zile dupa ovulatie (m-am luat dupa mucus) si, respectiv ziua conceptiei, mi s-a balonat burta si mi s-au intarit sanii s-au umflat si au devenit durerosi. Pe mine ma dor cu o saptamana inainte sa-mi vina nu cu 2 si jum.Plus ca aveam stari de somnolenta puternice la servici si o foame puternica dimineata, mancam pe drum catre servici chiar.
Deci azi sunt in a 17-a zi de la U.M. si a 7-a zi de la conceptie. Aseara, am avut dureri pelvienedestul de puternice, dar suportabile. Treaba e ca azi dimineata m-am sculat fara dureri de sani, desumflati si fara dureri pelviene. Aseara am facut o baie calduta. Mi-e frica sa nu se fi prins embrionul si sa se fi desprins aseara sau azi noate.
Ce parere aveti?
alinam spune:
SA nu radeti de mine,am o intrebare.... cam de la ovulatie pana in prezent (au trecut doau saptamani) am durere pelviene usoare, adika nu dureri, da parca ar fi ceva.. nu stiucum sa zic.... poate fi vorba de sarcina? este si asta un simptom??
lulu75 spune:
Roxica imi pare tare rau. Stiu ce inseamna sa speri si apoi sa vezi ca a fost doar o alarma falsa. Iti doresc din tot sufletul ca luna viitoare sa ne dai vestea cea buna. Mult noroc si Doamne Ajuta!
Si voua fetelor va doresc ca ceea ce sperati, sa devina realitate.
Luminita
9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
roxica spune:
chiar sint putin speriata de ce nu se mai intimpla o data
prima data am ramas 'la comanda' cum se psune, acum am vrut , acum am ramas, dar a doua oara am zis ca sa fiu eu mai corecta si sa fac o pauza dupa pastile..si uite acum...oare ce o fi?
sper sa nu fie chiar ceva serios
cind e momentul asta al ovulatiei?
la cite zile de la inceputul ciclului?
si de la momentul ovulatiei esti fertila doar 3-4 zile?
as vrea sa-mi iau un test de ala de depistare a momentului de ovulatie dar nu prea am inteles cum este
a folosit careva?
dupa ce depistez momentul ovulatiei...vreo 3-4 zile sint fertila-fertila?
si se face dragoste o zi da una ba...asa am inteles ca e mai bine
cred ca am innebunit daca o sa fac dragoste dupa ceas...sper sa nu o iau razna, caci cred ca si stresul asta de a ramine gravida imi face rau..vorba voastra..cind o fi o fi..numai ca ce ma sperie e ca deja am 30 ani
va pup
miana spune:
Diana 1968 si eu sunt in aceeasi situatie luna asta. De obicei mi se intaresc sanii cu o sapt. inainte de menstruatie, dar luna asta s-a intamplat cam de prin a 15 a zi si vreo trei zile m-au durut destul de rau. Acum sunt in a 24 a zi si deja nu mai sunt durerosi si parca nici asa de fermi. Altceva, ce sa mai zic, f. usoare greturi, dar cred ca sunt mai mult in imaginatia mea. Probabil ca sunt ceva dereglari hormonale, alta explicatie nu am. Si la mine cicl. este de 28 zile. Mi s-a mai intamplat o singura data asa ceva, anul trecut in iulie, fiind si prima luna de incercari. In rest felicitari gravidutelor nou anuntate.
Miana
Diana1968 spune:
Felicitari Valeria! Ma bucur nespus pt. tine. Mai ales ca te cheama ca pe tatal meu Valer.Iti doresc sarcina usoara. Tu ce simptome ai avut?? Sau nu?

Sarcina usoara!