Jocul cu de toate (12)
Raspunsuri - Pagina 7
juliafin spune:
Din cauza faptului ca e o mare inchisa,in timpul furtunilor are un aspect infiorator,apa devine neagra ,continutul inalt de sulf poate fi luat in consideratie.(ceva de genul asta)(cu putin timp in urma am citit o explicatie pe tema asta si nu am bagat totul la cap)
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Din cauza faptului ca e o mare inchisa,in timpul furtunilor are un aspect infiorator,apa devine neagra ,continutul inalt de sulf poate fi luat in consideratie.(ceva de genul asta)(cu putin timp in urma am citit o explicatie pe tema asta si nu am bagat totul la cap)
nu chiar, dar ramane valabila chestia cu sulful..si mai e un factor care fac din marea noastra una Neagra...dar nu Moarta.
Oana D
Foto
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Continutul ridicat de sare,ca-l uitasem.
Sunt altele si ma sarate si nu afecteaza viata de pe fundul marii..Am pus ceva mai inainte o intrebare ajutatoare...
Oana D
Foto
RA spune:
Salutare natiune!
Merge,merge doctoratul vostru!
Ce ziceti,ne mai relaxam nitel?
Ne mai jucam?Mie parca mi-e dor,voua nu?
oana0204 spune:
Datorita faptului ca Marea Neagra nu are curenti verticali ci numai orizontali, sulful emanat de funul marii nu prea iese la suprafata, facand astfel din partea de jos a Marii Negre, un loc nepropice vietii, de aici demunirea de Neagra..
Juliafin este randul tau, tu ai stiut cea mai mare parte din raspunsul la intrebare.
Oana D
Foto
juliafin spune:
Pana acum se credea ca primii oameni au aparut in Africa,acum 2,4 milioane de ani.Cu putin timp in urma, o echipa de cercetatori a descoperit resturile unui antropoid muuuuuult mai "batran".
Cate milioane de ani are"stramosul" si unde s-au descoperit resturile sale?
DianaR spune:
Numele lui este Toumai, se crede ca este vechi de 6-7 mil de ani si a fost descoperit la Miocene Toros-Menalla (desertul Djurab , nordul Chadului)
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
juliafin spune:
Diana,muuuuult mai batran si pe un alt continent.Nu e hominid,ci antropoid,adica stramosul primatelor,hominizilor si homo sapiens.