Jocul cu de toate (12)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38702" target="_blank">10, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39205" target="_blank">11
ultima ghicitoare pusa de DianaR:
"Reactie proprie unor indivizi, caracterizata prin sensibilitate sau intoleranta la unele medicamente, alimente, mirosuri etc. si care se manifesta, de obicei, prin urticarie."
ultimul raspus dat de Adela99:
atopie
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Raspunsuri
DianaR spune:
Carmen, exantem inseamna o eruptie localizata pe tegumente (ca sa se deosebeasca de enantem care este localizat pe mucoase) de orice etiologie (infectioase - boli eruptive, alergic, autoimun etc.)
Deci mai incearca.
Adela atopie, alergie tot pe acolo este. Tot la reactii alergice in general se refera, nu la urticaria data de hipersensibilitate la medicamente, alimente etc.
Sa va dau indicii? Jucam spanzuratoarea?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
DianaR spune:
Carmen, am avut emotii ca iar mai prins. Nu stiu ce indicii sa va mai dau, asa ca, spanzuratoarea:
I-I--I-----IE
Poftiti la ghicit!
Vladut 7 luni
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Carmen, am avut emotii ca iar mai prins. Nu stiu ce indicii sa va mai dau, asa ca, spanzuratoarea:
I-I--I-----IE
Poftiti la ghicit!
Vladut 7 luni
G
Oana D
Foto
Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by oana0204
G
Oana D
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
DianaR spune:
Oana... , alta reprezentare mai buna pentru capul spanzuratului nu am gasit...
Vladut 7 luni
DianaR spune:
Merg si eu la ghici... Giambattista (John Baptist) della Porta
Vladut 7 luni