scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Vaaaaaaaaaai,ce subiect bestial!!!!!!!!!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep,asa ca o iau incet,batrineste:
Faza memorabila din Bitter Moon la final,de Revelion:Cele doua protagoniste dansind pe "Slave to love",sub privirile consternate ale lui Hugh Grant si Peter Coyote!!
Finalul din Zorba grecul:Ai vazut vreo prabusire mai misto decit asta???Si Anthony Quinn incepe sa danseze!!
faza cu pestisorul sinucigas din Amelie
replica geniala a lui Helen Hunt pentru Jack Nicholson(Am uitat titlul filmului):Don't ruin everything by being YOU!!!
Si mai stiu,da am uitat!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Rayu, cred ca filmul se numaea "What women think", dar nu sint tare sigura.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Ooops, le-am incurcat!
E vorba de filmul " As good as it gets"

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Mi-am mai amintit...

Asfalt Tango e un film care imi place mult mult de tot. imi place mult cum sint construite personajele. Toate sint foarte reusite in felul lor. O scena faina e cea de la benzinarie cind una din fete care e gata sa fie violata isi aminteste automat toate injuraturile din limba romana (asta dupa ce promisese ca odata cu plecarea in Franta nu va mai vorbi decit frantuzeste)si il socheaza pe violator (il "violeaza" ea cu limbajul) si reuseste sa scape. e risu'-plinsu' scena asta

Si apoi Malena...m-a impresionat invidia siciliencelor pe frumusetea si vulnerabilitatea ei. va amintiti scena in care ea este batuta de femei? mi s-a furnicat carnea pe mine de cita ura si tensiune poate sa transmita scena aia.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

rayu, pentru zorba! suuper bubulina/hortence si irene papas. si ce mi-a mai placut mie mult erau babele ale bocitoare. suuuuper film!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Donia
Kehleyr, m-ai atins...
quote:
"No. I am your father." (tipu' cu masca neagra si respiratie grea )

cine-i, mama, ca m-ati nebunit cu citatul asta? daca am vazut filmul titrat in japoneza? fie-va mila, dati si titlul

.................

stati ca mi-am amintit faze memorabile din filantropica:
1. cea mai cea: intalnirea in gara cu florin zamfirescu, cand ii recita poezelele alea pe vodca (batranetile! acu 2 ani le stiam par coeur!:(
2. defilarea tuturor "oropsitilor" prin fata celor 2 care erau undeva la demisol, iar dinica dicta versuri "de cersit"
3. iarasi una bestiala: diaconu invitat la emisiunea lui calinescu si suna taica-sau sa zice de pensii si alea-alea, si diaconu se ascunde oarecum
4. inca una, tare de tot: cand intra mafiotii aia in clasa si ii ameninta pe elevii care copiau cu puscoacele! isi mai aminteste cineva replica aia? ca dau o bere!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Oana MC

Si apoi Malena...m-a impresionat invidia siciliencelor pe frumusetea si vulnerabilitatea ei. va amintiti scena in care ea este batuta de femei? mi s-a furnicat carnea pe mine de cita ura si tensiune poate sa transmita scena aia.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

I agree with you!... excelent film Malena

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
Edward omul foarfeca!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa preferatul meu!

quote:
Scena din Subway in care Christopher Lambert ii spune inainte sa moara Isabellei Adjani "Pe maine!" sau cam asa ceva.

mamaaaaaaaaaa, asta DA! mi s-a facut parul maciuca! si muzica aia... mama, ce film! uitasem de el! de fapt, scena asta salveaza tot filmul...

quote:
In The unbearable lightness of being - scena in care Tereza fotografiaza Praga de dinainte de invazia tancurilor rusesti (dar si Praga din timpul invaziei) si fondul sonor- muzica beatlesilor cintata in ceha

ihmmmmmmmm si cum au folosit ei toate pozele alea sa-i bage pe altii la inchisoare... chiar ai impresia de oglinda rasturnata, cand ea, arestata, se vede pe sine in poze, ea facand poze in acelasi timp...

mie din filmul asta mi-a placut enorm faza cand vine ea la el pentru prima data, timida tare, si ii zice ca e bolnava si e incepe sa o "caute" peste tot, o pune sa scoata limba, totul extrem de lent... si ea se repede si-l saruta!

quote:
Amelie - scena in care Amelie il plimba pe orb si ii "arata" orasul. si din nou muzica faina care insoteste scena

sau colectia lui de urme de pasi in asfalt...

inca una: din talk to her: filmulestul alb-negru!!! supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

ah, am o problema cu filmul The Unbearable Lightness of Being - imi place prea mult. de fapt imi place Kundera prea mult (trebe sa zic ca ii iubesc cartile), iar regizorul (Kaufman) l-a "citit" atit de bine

gindacel, intr-adevar scena intilnirii lor e super bestiala (cred ca pina "sare" ea pe el nu e nici o muzica; abia dupa ce se desfasoara scena incepe tema muzicala care il insoteste Tomas in toate aventurile lui amoroase. de atunci Tereza devina si ea una dintre multele femei din viata lui Tomas

mai e o scena din filmul asta care ma innebuneste pur si simplu (m-a impresionat pentru prima data in carte si mi s-a parut ca vorbeste atit de bine despre tristete) bancile colorate care plutesc pe Vlatva tulbure care a inundat Praga...absolut minunat

ati citit cumva ultimul lui roman? Ignorance nu stiu daca s-a tradus in romana. e o carte buna de citit pentru cei plecati din tara, dar si pentru cei care au ramas si cum pot ei comunica...

Oana si Matei (25 februartie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Salmida

American Beauty ... tot

punga... de 1000 de ori PUNGA!!!!!!

_

quote:
Da, si Eyes Wide Shut (parcä un gandäcel amintea de film) ... scena provocatoare a lui Nicole Kidman la petrecere ... figura lui Tom Cruise cand vede masca pe pernä si care provoacä destäinuirea ... finalul in magazinul de jucärii.

_
ihm dar e magistrala scena cand stau toti cu mastile si tipele incep sa aleaga... si ea vine la el... brrrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput