scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 7
casandra spune:
Mie nu-mi iese din cap o scena dintr-un film pe care l-am vazut copil fiind, "Dacii" cred: Dinica era dac si i-a tradat pe daci romanilor. Pana la urma dacii afla de tradare, iar Dinica este tratat ca si un caine si trebuie sa rosteasca "In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit". Nu-mi iese din cap Dinica rostindu-si fraza si asteptand, ca si un caine, sa primeasca resturile de la masa dacilor.
Tare m-a impresionat Amza Pelea in "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte", la final, cand nemtii nu mai vor nimic de la sat, iar jertfa lui ar fi fost inutila, expresia lui Amza, care nu-si putea valorifica nici macar propria moarte...
Donia spune:
quote:
Originally posted by casandra
"In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit".
Da, da, il vad si il aud de parca l-as avea in fata ochilor!
Si imi mai place mult scena din "Pentru cine bat clopotele, Mititca?", cu Mariana Mihut (Mita Baston): "Unde e beletul, Nae?", iar Dinica raspunde "Beletul? Care belet? Pesemne ca l-am perdut!"
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Sabina spune:
Cum am putut sauit...
Edward omul foarfeca!
cand fata primeste zapada....si cam tot filmul, cam toate privirile lui J.Deppp....extra film asta.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
she_wolf spune:
Scena din Subway in care Christopher Lambert ii spune inainte sa moara Isabellei Adjani "Pe maine!" sau cam asa ceva.
Merci Gandacelu pt. raspuns si da sisisisi
Claudia si Cristi (16.12.2002)
Oana MC spune:
ce subiect fain!
imi vin in minte trei scene absolut minunate:
In The unbearable lightness of being - scena in care Tereza fotografiaza Praga de dinainte de invazia tancurilor rusesti (dar si Praga din timpul invaziei) si fondul sonor- muzica beatlesilor cintata in ceha
Amelie - scena in care Amelie il plimba pe orb si ii "arata" orasul. si din nou muzica faina care insoteste scena
Doctor Jivago - casa plina cu zapada
toate cele bune,
Oana si Matei (25 februarie 2004)
Salmida spune:
American Beauty ... tot
Powder ati väzut? Scena cand revine in pivnita lui cu rafturi pline de cärti si gäseste toate rafturile goale; cea in care admirä pt prima datä masculinitatea unui corp bärbätesc si apoi ce urmeazä ... scena dintre el si tipa cäreia ii imprumutä harul lui de a citi gandurile ... cand spune cä nu a fost mangaiat niciodatä ... deci iaräsi tot filmul.
In Amelie mi-au pläcut si farsele copiläresti fäcute vanzätorului de legume ... si cum a dezväluit identitatea celui care repara automatul foto ... cand scria pe geamul din spatele LUI si ii ghicea miscärile.
_
Da, si Eyes Wide Shut (parcä un gandäcel amintea de film) ... scena provocatoare a lui Nicole Kidman la petrecere ... figura lui Tom Cruise cand vede masca pe pernä si care provoacä destäinuirea ... finalul in magazinul de jucärii.
_
Rain Man ... sä mai spun ceva ??
Tootsie ... scenele pe post de "room mate" ...
Puck spune:
In "Pianul": momentul cind ea ii cinta si-l incinta (dupa ce accepta sa-si recupereze astfel pianul), iar el (acel singur El, desigur, pentru Ea) o mingiie si nimereste, cu miinile lui cu degete butucanoase si cu unghii murdare, peste o sublima gaura din ciorap, prin care iese carnea alba, stralucitoare...
mara03 spune:
quote:
Originally posted by Salmida
American Beauty ... tot
daaaaaa! mai ales annette benning!
quote:
Powder ati väzut? Scena cand revine in pivnita lui cu rafturi pline de cärti si gäseste toate rafturile goale; cea in care admirä pt prima datä masculinitatea unui corp bärbätesc si apoi ce urmeazä ... scena dintre el si tipa cäreia ii imprumutä harul lui de a citi gandurile ... cand spune cä nu a fost mangaiat niciodatä ... deci iaräsi tot filmul.
am uitat complet de filmul asta, desi stiu ca mi-a placut mult cand l-am vazut. o sa-l revad. merci ca mi-ai amintit de el.
quote:
Rain Man ... sä mai spun ceva ??
da, da, si rain man, dustin hofmann m-a impresionat foarte tare dar cand am auzit ca s-au turnat si cate 50 de duble pentru o scena am lasat-o mai moale. oricum e un film pe care l-as revedea de zeci de ori!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
scarmanus spune:
"Toamna in New York", cand Richard Gere o vede pentru prima oara pe Winonna Ryder in clubul lui, scenele din apartamentul ei (va amintiti margele acelea agatate in cip de abajur parca si care se leganau cu incetinitorul intr-un clinchet fermecator), palarioara ei ca de buburuza si multe alte scene.
"Great Expectations", varianta cu Gweneth Paltrow si, of, cum il cheama, scena cand erau copii si buzele lor s-au intalnit band apa de la tasnitoare, plus scena cu gradina aceea cu toamna curgand decadent pe ea, cu statuile inecate in ierburi si licheni, cu aparatul de filmat ce parca le mangaie (plus muzica filmului care m-a obsedat multa vreme).
"Varsta inocentei" si tensiunea aceea senzuala, erotica aproape, dintre Daniel Day Lewis si Michelle Pfeiffer, plus scena cand el ii inconjoara genunchii prin rochia voluptoasa si, in genunchi, cu capul in poala ei, ii saruta poala.
"Pe aripile vantului", aparitia lui Scarlett la ziua lui Ashley intr-o rochie rosie ce-ti taie respiratia, toti inceteaza sa cante si se intorc spre ea muti si orbiti de frumusetea aparitiei ei (voit provocatoare).
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.