Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rares

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cineva intreba daca mai folosim sapunurile pentru copii si pana cand...nu mai stiu cine.
Eu nu am folosit deloc sapun la Albert, doar sampon si gel de dus. Insa ideea cred ca era pana cansd sa folosim cosmetice speciale pentru copii, nu?
Eu zic ca sa le folosim cat mai mult pentru ca sunt mai putin agresive pentru piele decat cele normale pentru adulti.Asa ca eu voi continua mult si bine cu sampoane speciale pentru copii. Uneori sunt recomnadate si pentru adultii cu pielea mai sensibila, asa ca...

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile !!!!

Va pupam si revenim maine cu noutati !!!

Helen-
Cosmin este super scump si dragutz !!!!

Noapte buna

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, astazi am fost la o familie cu multi copii. Am citit aici pe forum la rubrica umanitare despre o familie cu 8 copii cu varste cuprinse intre 1.5 -12 ani si m-am gandit ca e bine sa mai facem si fapte bune, asa ca am cumparat din Carrefour mai multe alimente si le-am dus. De ce va spun si voua..nu sa ma laud, ca nu am facut mare lucru, dar poate cineva dintre voi are ceva in plus pe acasa, o hainuta , un aliment, pentru ei orice conteaza.Va dati seama sa gatesti zilnic pentru 10 persoane, cata mancare iti trebuie...mi-era mila de ei, sunt foarte frumosi copiii, cuminti si destul de bine ingrijiti. Nu am mai fost niciodata la persoane necunoscute sa le duc ceva, dar m-am simtit tare bine ca am putut sa le fac o mica bucurie.
Daca vreti, cititi si voi la "ajutor umanitar".
Na, ca m-am facut purtatoare de cuvant, al altei fete care postase anuntul, dar nu cred ca se va supara, ca doar de-aia l-a postat.

Daca maine va fi asa frumos am vrea sa mergem prin parc pe undeva, iesiti?Va pup si noapte buna la toata lumea!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Monica
Frumos gest

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Vad ca mai au si altii probleme cu programul de iesit afara. Lasa ca azi iesim cu Arturicii si Andreiutz si ii vad eu pe ei ce fac.

As incerca si eu tehnica "biscuitii", insa Alex nu papa. Asa ca...Ieri numai telefonul mobil m-a scapat de privirile curioase si acuzatoare ale trecatorilor.

Layla, noi nu avem probleme cu somnul. De regula adoarme pusa in patutul ei, urandu-i si ziua Noapte buna si somnic usor. O pun usor, ca de noapte, cu pupicul de rigoare. Uneori mai maraie, alteori nu. Cand nu ii e somn sau o doare ceva nu doarme si urla ca din gura de sarpe (asa a facut saptamana trecuta vreo 2 zile).

Monica, foarte frumos. Si eu imi aminteam cu drag cum am ajutat anul trecut un copil bolnav de cancer si acum imi pare rau ca anul acesta nu m-am preocupat mai mult. Promit ca de Paste ma voi ocupa serios si daca nu o fac, va rog sa ma trageti de maneca.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Monica..din mult, putinul nostru e bine sa dam si altora.
Phillip mi-a scris cu pixul pe canapeaua de piele .Sa mi se faca rau cand am vazut, dar am noroc ca se curata cu acetona...asta din nazdravaniile lui.
Si intrebare: copiii vostri ling sticlutele cu oja???Ca Bubu le adora

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani! sarbatoritilor din ultimile zile.
Eu nu-i stiu pe toti dar le doresc tuturor multa sanatate si multe nazdravanii in continuare! Ce bine de voi cele din Bucuresti ca va cunoasteti si va intaniti in parc cu prichindeii. Noi in provincie nu ne prea cunoastem.
S-a trezit cel mic asa ca va las.
Ramona si bb Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile !!!

Eu sunt intr-o maaaaaaaare criza de timp si intr-o stare cumplita de oboseala. Am sute de chestii de terminat, iar cel mai mult ma omoara examenul de la scoala de soferi. Parca incep sa-mi pierd curajul.
Ieri am condus f. prost pt. ca eram atat de obosita si ma concentram atat de greu. M-a cam scos din pepeni si instructorul pt. ca anumite chestii dificile m-a pus sa le fac pe utlima suta de metri. probabil ca-si dorea sa mai iau cateva ore suplimentare, dar nu am cu cine sa-l las pe Rares, asa ca...
Invat cat potla legislatie, dar Rares nu-mi da pace. Noroc ca in week-end l-a plimbat Cosmin afara, insa cat am stat in casa a tr. neaparat sa lucrez la un material pt. servici, care tr. dat gata maine.
Sper sa scap cu bine de toate, ca m-au napadit.

Monica, !!! Eu am hainute muuuulte, dar imi e greu sa ma deplasez. Daca mai vii in Poli, la facultate, poate treci pe la mine si fac o sacosa sa le duci tu.

Fug la munka!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

si de la noi, Monica

Eu am dormit astazi 2 ore, lange fecioru` meu. Ce bine a fost
S-a trezit dimineata la 7, cand am plecat eu la US si la 10.30 era rupt de somn si a dormit pana la 14. Ma gandesc sa ii schimb programul si sa-l trezesc dimineata, ca tare bine a dormit dupa aia...
Eu am fost si am vazut-o pe samburica...nu mai pot de dragul ei, deja...abia astept sa o tin in brate Am intrat in saptamana 31, e deja cu capul jos, e pe "pozitie"

M-a "distrat" dimineata al meu sot, care a ramas cu copilul cat am fost eu plecata. Amos a inceput sa planga si sub nici o forma nu tacea, numai daca ma duceam eu si il alintam. I-am zis, daca nu apuc sa o aduc pe mama pana nasc, ii mananca Amos urechile cat o sa fiu la spital.
Gata, ma duc sa pregatesc masa pentru noi. O zi buna

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput