Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost in Herastrau, foarte frumos a fost si o gramada de lume. Albert a di dormit un pic, dar l-au trezit zgomotele.Ne-am plimbat si de manuta, l-am dat si in leagan. Iar in drum spre casa i-am cumparat o carte cu animele, din aceea cartonata, ca sa studieze si el ceva nou in timp ce eu butonez la calculator.

A mai gasit cineva vreo sala pentru intalnire??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Babee, Alex reusit sa faca o gaurica in canapeaua de piele, in zona care s-a ros. Sticlele de oja nu stiu daca ii plac, nu a avut la indemana pana acum.

Monica, tot la Roata iesiti?

Adriana, o sa fie bine. Cand e examenul? Bafta multa si spor la invatat.

Noi am fost in vizita la parintii lui Cata unde s-a bucurat tare de catel. Pe la pranz ne intalnisem cu Arturicii cu Ioana si Andrei cu Imelda. Toti cuminti si frumosi. Alex a stat ea ce a stat si spre sfarsit si-a dat arama pe fata. De data asta se arunca din carucior si a plans infernal pana acasa, de eram circ ambulant.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna seara !!!!!

Ce mari s-au facut copii nostri- ii dam in leagan, le cumparam carti, etc .

Adriana - iti tin pumnii sa le rezolvi pe toate asa cum iti doresti si ai sa vezi ca o sa reusesti !! Si eu lucrez la ceva pentru serviciu numai ca nu am deadline - decat unul pus de mine , adica cat mai repede. Pupici frumosului de Rares .

Monica- eu inca mai folosesc cosmetice pentru bb adica sapunuri si creme de corp ptr el. Daca ii merge bine, de ce nu? Felicitari pentru gestul superb pe care l-ai facut . Dumnezeu sa te rasplateasca.

Intalnirea cand este si unde? Pe 6 februarie cumva? Daca este asa, noi nu o sa putem veni pentru ca vom sarbatori.....

Saphir- te-ai gandit cum o sa o cheme pe samburica? Mai este putin si gata...cand ai DPN-ul? La inceputul lunii martie?

Am fugit si eu la munci....

Babee- iti sta super bine cu parul scurt!!!

Mai stie cineva ceva de Adina?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Andra, pai cum sa nu vii tu la intalnire? Pai tot asta facem si noi, sarbatorim. Nu poti sa iei si invitatii la intalnire? Se potriveste super cu ziua lui Matei. S-a nimerit exact de ziua lui si tocmai el nu vine.
Roxana, noi nu mergem la roata, ci prin centru, pe la fantani.
Adriana, spor la invatat, nu te stresa ca nu o sa fie asa greu. Poate o sa te sun , daca-mi dai numarul, cand voi veni prin Poli, sa ne intalnim pentru haine, daca zici ca ai ceva. Am mai strans si eu de la mine cateva. Voi mai merge, cred dupa ce iau salariul sa le mai cumpar si cate ceva de mancare.
Albert , bineinteles ca nu e foarte incantat de carte, eu nici nu stiu ce sa-i mai cumpar. Vine si ziua lui si chiar nu stiu ce sa-i iau, cred ca e prea mic pentru jucariile astea, oricum pe majoritatea scrie ca sunt pentru copiii peste 3 ani, asa ca...or sti ei ceva, numai ca noi nu avem rabdare.
Va pup!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Matei face deja nani ca astazi nu prea a dormit - am fost la Snagov si a bantuit printre frunze tot incercand sa le manance, insa fara succes .

Are 4 dinti si deja i se mai vad in gingie inca 4 asa ca o sa fim un iepuras si mai simpatic .

Andrei se pregateste si el de nani si maine la gradinita. Nu este f incantat insa i-am promis ca in fiecare vineri va sta acasa cu mine, cat voi sta si eu adica luna ianuarie.

Ma bucur ca am mai mult timp sa stau cu baietii mei. Sunt momente speciale si cu siguranta nu ne vom mai intalni cu ele asa ca trebuie sa le pretuim mult. Sunt sigura ca si voi simtiti la fel si tocmai de aceea va spun toate astea ptr ca ma intelegeti .

Cat despre intalnire, daca este pe 6 februarie nu putem veni cu siguranta. De ce nu o putem pune pe 5? Intreb si eu mai ales ca este sambata

Monica cu jucariile cu siguranta noi PARINTII am vrea sa le luam de toate insa ei nu cred ca vor mai aprecia rolul lor daca le au. Stiu ca Andrei cand era putin mai mare si le varsa pe toate prin casa era foarte nehotarat si pana la urma venea tot la bucatarie sau te miri pe unde ca sa isi gaseasca diverse "jucarii"...asa ca am inceput sa i le ascund si sa i le dau pe rand. A functionat si asa am sa fac si acum...numai ca acum Matei se duce direct in camera lui Andrei si cauta peste tot, luand doar ce i se pare lui mai nu stiu cum. Ma bucur ca Andrei nu comenteaza chiar spune "lasa-l mami ca este mic, sa se joace-lasa ca strang eu dupa aceea". Este un frate ffff bun, nici nu ma asteptam.

Va pup pe toate de noapte buna si ne mai "auzim"

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Vai, Andra, ce scump e Andrei cu Matei!!! Trebuie sa fie foarte frumos cu 2 copilasi asa scumpi si care se iubesc. Ce mi-a placuuuut!! "lasa, mami ca e mic si strang eu dupa el..." foarte frumos din partea lui.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Intrebare : cati megapixeli au aparatele voastre foto? De ex,imi place cum ies pozele Adrianei. E un preiten de-al nostru in Spania acum si sunt la redeucere acolo, mult mai ieftine decat la noi si nu ne-am hotarat de care. Nicu zice ca sa luam de 5 megapixeli, eu zic ca sunt suficienti si mai putini, de, eu mai strangatoare la bani

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Toata lumea doarme numai eu mai bantui pe aici . Imi era dor sa fie liniste dupa ce in seara asta Andrei a fost cam marait ptr ca nu l-am dus la locul de joaca din Plaza Romania . Oricum dupa ce l-am ignorat vreo jumatate de ora - timp in care a urlat, a tipat si plans - si-a revenit si a facut baie cu Matei. Rra super obosit ptr ca astazi nu a dormit decat 20 minute in masina cand ne-am intors de la Snagov.

Am stat si am citit si ma simt implinita cand mai fac ceva si ptr sufletul meu. Citesc memoriile Doamnei Secretar de Stat, Madeleine ALBRIGHT si este f frumoasa cartea. Chiar ma inspira !!!!

Monica din pacate nu iti pot raspunde la intrebare ptr ca nu ma pricep.

Acum chiar ma duc si eu la nani ...noapte buna !!!

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, cred ca e bun si de mai putini megapixeli, depinde ce vreti voi sa faceti.
pina la urma diferenta apare cind tiparesti
din cite stiu eu de la 3 megapixeli in sus poti sa faci un A4 care sa iasa foarte bine.

noi avem 3,2 megapixeli.

dar mai sint si alte caracteristici importante (tip de lentila, de memorie, zoom etc)

noi cind ne-am luat am bintuit pe o gramada de situri sa vedem ce si cum.
parca www.dcpreview.com
www.steve-digicams.com

nu mai stiu exact, dar poti sa dai o cautare pe google dupa digital cameras si gasesti o grmada de site-uri cu informatii, pareri, mostre de fotografii etc.

La multi ani, Samuel Claudiu!!!

Saphir, imi faci pofta cu simburica ta

Matei a mers azi pe jos o gramada (vreo 30 de min cred) astfel incit cind am ajuns acasa a cazut lat si a dormit 3 ore.
si asa am plecat si noi doi prin oras ca in vremurile de demult ... hehehe ... era bine si atunci.
insa ne-am gindit mereu la el.

era frumos in 2, dar in 3 e de 1000 de ori mai frumos

somn usor, vise placute
puricii sa va sarute

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Monica noi avem un aparat digital cu 5.1 megapixeli.Are el si cateva defecte dar eu sunt multumita.Au si megapixelii asdtia rolul lor.

Andra ce placere sa citesc atatea mesaje de la tine...ai vrut sa recupereziSa-ti traiasca dragalasii si sa mai pui pozici cu ei...sa ne delectam.
Noi ne-am plimbat astazi, am papat frumos la un restaurant si ne-am simtit bine...De-am avea timp mereu sa ne plimbam asa..si sa ne amintim de clipele frumoase...si sa le planuim pe urmatoarele...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput