Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

va salutam!
La multi ani Rares

Noua ne-au plecat amicii si suntem chiauni.Au stat saracii la vama cam 5 ore...si nu prea am reusit sa dorm...Dimineata l-am luat pe Phillip afara si hai la plimbare sa poata si ei saracii sa doarma..ca astazi mai au 700 de km de facut.Frumos dar scurt...pana la data urmatoare mai e ceva..

Asa...deci Saphir sta noaptea pe teava...ca mine.Eu am stat pe chat..cu fetele din State la o barfa mica.
Mav si Otilica...eu m-am saturat de prins parul.Am vrut ceva fara codita si fara alte cele.O sa ma tund mai des..ca mi-a ajuns cat am avut parul lung...Si apropo Roxana..doar Ioana a vazut cat par pot sa am.E atat de bine cu parul scurt(adica mai scurt...)

Mav...Phillip seara papa numai lapte cu creale/gris...si atat.Dar un biberon de 360 ml(sa-i ajunga ).Vezi poate nu e cantitatea corespunzatoare de se trezeste noaptea....si cu olita nu stiu ce sa-ti spun ca noi nici nu am cumparat inca

Si apropo de intors in Ungaria..nu imi mai trebuie.Cred ca am facut mai mult decat bine cand am plecat.Eu m-am vopsit pe 30 dec cu o chestie de la L'Oreal..ceva cu suvite.Si se pare ca mi-am ars parul cu prostia aia de facut suite si trebuie sa stau sa mai creasca parul si apoi sa ma tund, vopsesc si tot asa.Deh, ce-si face omul cu mana lui e lucru manual...
Cu iesitul afara...noi iesim o singura data(ca imi e mie foarte greu), dar stam cam 2-3 ore(asta cand iesim prin apropiere) si mult mai multe ore cand pelcam cu mijloacele de transport.

va pup ca trebuie sa-mi vina preotul cu Boboteaza, ca la noi asa se vine, e un singur preot si multi enoriasi..oras mare

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi

La multi ani Rares!!!!!

Wow Helen m-ai dat pe spate cum arati si De Cosminel ce sa mai zic ...e un scumpel!!!
Babee ne nimerimam azi si eu m-am vobsit si m-am tuns, mama si ce happy sunt ca mi-a iesit culoarea care vroiam adica saten cu suvite blonde(ma scos din negru albastrui)
A si iti sta super !!!!!!!!!!!!

Mav noi am cumparat demult olita dar zace in baie ca Rachella e cam speriata de ea asa ca o sa mai asteptam pana o vom folosi.

Roxi noi iesim de 2 ori pe zi afara, o data pe la 11-11:30 si o data pe la 5-5:30 si deobicei stam cam o ora.
Rachella nu mai sta de mult in carut, cum o pui urla de mama focului,asa ca o luam perpedes.
Ce facem afara? mergem cat putem si cand oboseste o iau eu sau mama in brate si tot asa.

In sera asta e logodna cumnatei mele si aici se face mare tam-tam asa ca noi va pupam si va dorim o seara cat mai placuta.

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana la noi e tare frig, asa ca o scot pe Ilinca cind sunt macar -5 grade si stam 10 minute cel mult, o scot in brate si facem citiva pasi sau stam in curte si admiram zapada.In schimb ii aerisesc camera si restul casei cam de 2 ori pe zi si speram sa treaca cit mai repede iarna asta.

Mi-ati facut pofta de coafor si io vreu, o sa ma fac frumusica inainte de motul gazei.

pupicei!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Tatiana, sa stii ca si noi ne-am gandit la lipsa de Ca . In vara i-am facut si niste analize, tot pt ca transpira noaptea. Dr a zis ca nu are mai putin Calciu decat alti copii (nu stiu ce inseamna asta, toti copiii au lipsa de Ca?). Nu ne-a dat tratament cu calciu pe motiv de fontanela. A zis ca dupa un an. Acum Robert mai transpira noaptea, dar nu tot timpul, in schimb cand umbla in patru labe sau de manute, tot I se uda capul. Umblu cu carpa sa-l sterg tot timpul.

Joi am facut vaccinul de 1 an si totul a fost OK pana aseara, cand a facut febra 39 cu 2. Bineinteles am sunat medicul si a zis ca e normal dupa vaccin si sa-i dau antitermice . Asa ca l-am pazit toata noaptea. (Aseara trebuia sa jucam carti cu niste prieteni , dar s-a anulat totul pe motiv de febra)

Otilia si Robert (24.12.2003)

Pozici noi (avem si poza cu olita, desi nu facem nimic in ea) in albumul Robert Ian 2005 la adresa:
http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna!

Asadar nimeni nu foloseste inca olitza! M-am linistit!
Noua ne-a mai iesit un dinte si acum avem 4, 2 jos si 2 sus. Cei de sus sunt ca doua lopatzele albe-albe!, iar cei de jos parca sunt boabe de orez (desi au iesit primii, sunt mai mititei).

In ultima vreme, Sebi doarme doar o singura data pe zi, cam 3 ore (Doamne ajuta!), asta dupa ce venim de afara, unde stam o ora sau doua (pe la pranz), in functie de vreme. Doar afara face si el bujori in obrajori, ca in rest, este cam alb la fatza.
Noi mergem in parc (avem norocul sa avem parcul foarte aproape de blocul nostru) si acolo ne dam in leagane, "alergam" dupa caini, studiem iarba si frunzele si pieticelele (pentru ca omuletul nu vrea cu nici un chip sa mearga civilizat pe alee, ci numai pe "aratura"!) si nu in ultimul rand, jucam "pase" cu dopuri de plastic sau ce altceva gasim pe acolo.... Si ne place sa privim la copiii "mai mari", care se dau pe tobogan...

mav si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mav si Albert tot pe aratura ii place sa mearga. Ce am patit cu el la tara, ca era si noroi. Nu vroia deloc pe alee, numai prin pamant. Era ceva mai interesant probabil, si era foarte intersat sa stea jos pe pamant sa se joace cu pietrele. Vine ea vara si o sa-l as sa se tavaleasca.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara

tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!

Noi facem in continuare greva somnului, adica nu vrem in nici un fel sa dormim la pranz. Si ieri si azi m-am chinuit ingrozitor sa-l adorm folosind tot arsenalul din dotare (leganat in brate, pe picioare, crizare in patut, leganat in carut). Pentru 30-40 de min de somn m-am chinuit ore bune de mi-au iesit peri albi.
Sa nu credeti cumva ca daca nu dormim ziua dormim noaptea. N-ai sa vezi!
Cu alte cuvinte sunt in aceeasi stare ca anul trecut, trezit din 2 in 2 ore noaptea. Mai stiti vorba mea? Sunt "VARZA"!
Apropo:
1.mai trece careva prin ce trec eu?
2.cum adorm copii vostri? singuri in patutul lor sau leganati?

Babee ti-am vazut si eu "noul-look". Iti sta tare bine, dar cum de te-ai indurat de mandrete de par?
Helen am vazut si eu pozele cu voi. Aratati amandoi super!
Roxana in functie de crizele in care suntem iesim afara de 1 data sau de 2 ori.Azi de exemplu am iesit de 2 ori in speranta ca am sa reusesc sa-l culc. Am iesit pe la 11 si am inghetat ca naiba, si apoi de la 14.30 pana la 17 (sperand tot asa ca poate o sa doarma totusi).
Afara cand obosim de mers pe jos (noi mergem singurei) ne crizam in carut si de obicei eu il alimentez cu biscuiti sa pot ajunge in bune conditiuni cu el acasa (sa nu ma stie tot bulevardul).
Eu stau la taclale cu alte mamici (colege de "suferinta") si el se joaca cu copii.
Adina esti tare draguta cu aprecierile. Multumim.Referitor la poze am gresit anul, dar eu am "deja-vu". Sunt tot in 2003!

Noapte buna pentru voi fericitelor ca pentru mine..............

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mav noi incercam sa folosim olita, chiar a facut de doua ori pipi la olita.Inca nu are un program cu kk caci as pune-o la olita dupa masa de prinz sau cind stiu ca face.Asa o pun cind imi aduc aminte ca sa nu uite de ea.Am zis ca o mai las citeva luni si o sa incerc sa o pun zilnic la o anumita ora sau perioada a zilei.Sunt prea micuti acum pentru olita.

layla greu trebuie sa-ti fie, curios cu flacaul tau de nu vrea sa doarma.Parerea mea e sa nu te mai chinui citeva ore sa-l adormi doar pentru un somn de citeva minute.Eu o las pe gaza mea sa pice singura de somn cind nu vrea sa doarma.
Acum reusim performanta sa adoarma singurica cind ii e somn, o pun in patut cu suzi in gurita si plec.Ma intorc peste citeva minute sa o invelesc.Sper sa o tina.

Rares

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mav, noi folosim olita! Uneori cu succes, alteori doar pipi sau nimic. In ultimele zile a facut kk dimineata, chiar dupa ce s-a trezit, daca-si mentine programul, imi va fi mai usor sa nimeresc momentul "x". Pana acum mergeam pe ghicite si o puneam pe olita de 2-3 ori pana la pranz, pe urma nu mai insistam.
Mi-ai luat intrebarea cu masa de seara din "mana". Si eu vroiam sa intreb acelasi lucru. Cam de doua saptamani am inceput sa-i dau si seara pireuri de legume (mai usoare, fara carne), in speranta sa nu se mai trezeasca noaptea de foame. Pana atunci ii dadeam iaurt cu fructe si cereale. Dar n-a intervenit nici o modificare, la fel ca si pana atunci, sunt nopti cand se trezeste pe la 2-3 si rade un biberon de lapte (250 ml). Clara mananca pireul (cam 100-150g) la ora 19 si lapte cu cereale (250-300g) la ora 20, inainte de culcare. Poate mi se pare mie, dar de cand ii dau seara pireuri a pus pe ea mai mult decat de obicei. Ma intreb daca n-ar trebui sa ma intorc la masa de iaurt. Oare e bine cu pireul?

Babee, arati nemaipomenit cu noul tau look!

Roxana, noi iesim afara cel putin o data pe zi (chiar daca ploua, e vant sau frig). Dar de cele mai multe ori de doua-trei ori, inainte de masa de la 14 si/sau dupa masa de la 14 si mai spre seara, pe la orele 18. Stam una-doua ore, daca ne plimbam prin cartier, sau mai mult, daca mergem in zona centrala sau mai departe. Eu am noroc ca Clara sta cuminte in carucior. Ne plimbam pe strazi, in cartier exista multe strazi linistite, cu case, admiram peisajele si animalele (pasari, caini, pisici, gaini), mai colindam magazinele (la partea asta imi place ca de ex daca vreau sa incerc vreo haina, vanzatoarele - nu chiar toate - se ocupa de Clara si astfel, se mai socializeaza si ea). In parc n-am fost demult, nu prea asociez frigul cu statul in parc.

Layla, eu am obisnuit-o pe Clara s-adoarma singura, atat ziua, cat si seara (de vreo luna jumate, pana atunci adormea pe canapea, langa mine). Mi-au trebuit nervi de otel s-o aud plangand dupa ce o lasam in patut singura, dar a meritat.

Helen, tu chiar ai fost graviduta??? A, sigur ca da, e acolo frumuselul tau, Cosmin!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Layla eu zic sa te linistesti ca toti copiii au cate o toana.Daca Phillip cat a fost mic adormea singurel in patut..acum e cam tam tam seara mai mult.
La noi cam asa decurg lucrurile.Dimineata se trezeste, ii dau lapte si il mai tin putin langa mine sa mai motai si eu.Apoi gata...ne jucam, papam ceva mic..pe la 10-11 mrr ca ii e somn.Il pun in patul nostru, ma asez langa el si il iau in brate, eventual il si hatan putin cu mana, sau il scarpin pe spate/par .Doarme cam o ora, maxim 2.Daca doarme doua gata somul pe ziua respectiva.Daca nu...pe la 3-4 iarasi maraie de somn..aceeasi procedura.Asta e usor..seara e circ.Il spal, ii dau papa si il pun in patul lui.Ei...imediat se ridica, face ture, vorbeste..etc etc
Obosesti tu si el nici semne ca ar vrea sa doarma.Dupa ce te plictisesti il iei in pat...repetand ritualul de ziua.Si..sunt rare ocaziile cand adoarme cu biberonul in mana si stau linistita toata seara.
Afara in schimb nu am problema asta.Hatanat usor de carut nani nani si eu ma plimbbbbbb si ma plimbbbbb.Dar mai nou nu mai vrea sa stea in carut, vrea tinut de mana si plimbat...sa vedeti chinuiala pe mine cu carutul Chicco ca imping ca un catar.Si cand sunt cu Vio il luam cu carutul Chicco, cand sunt singura il iau pe cel usor, Hauck.Asta-i treaba....Media de nani pe zi e de 2 ore..ca mai mult nu presteaza.

Si daca Alexandrei a Roxanei i-au iesit atatia dinti si treaba-i buna...noi nu avem decat doi dintisori frumosi...ce au aparut la 8,1/2 si 9 luni..Cand or iesi si restul nu stim.

Astazi am experimentat mersul singurel.Noi stateam pe jos si il trimiteam de la unul la celalalt.Si mergea apoi inchidea ochii, se lasa in genunchi si radea ca stia ca va fi prins...smecherul....

Anita..sa vin si eu in Cipru daca la voi poate iesi saten din negru..
Fug la nani ca-s varza si eu cu cele 4 ore de somn de azi noapte..
Pupici...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput