Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Asa este Anto, nu este prea avantajosata trimiterea de pachete din strainatate, costa prea mult, doar daca vine cineva aici care nu are prea mult bagaj si este dispus sa mai aduca cate ceva (asa au procedat si alte fete in cazul altor copilasi: Andreea, Cristi s.a.)
In legatura cu banii, nu agreez ideea de a strange eu bani, din motive obiective (discutiile pe care le-am auzit la alte actiuni precedente).
Ar fi bineveniti si niste bani pentru centrul de plasament Robin Hood, dar voi reveni pe aceasta tema cand voi avea date suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Mihai stiu la ce te referi dar cred ca e cazul sa ne vedem fiecare de treaba. Si daca fetele din Canada vor sa trimita bani la tine inseamna ca ele au incredere in tine. Uite daca vrei ma pun martor, tu iei banii, imi aduci chitante etc pentru ce ai cumparat si mergem si le ducem impreuna. Asa fetele vor sti de la 2 persoane ce s-a facut cu banii lor. Sau poate va zice cineva ca i-am "beut"? hi hi hi.

Din pacate sunt si printre noi oameni care descurajeaza actiuni de genul asta, dar nu cred ca trebuie sa renuntam. Stii tu, barfa si altele exista peste tot, vrem nu vrem.

Madalina

Mergi la inceput

Aproape fiecare dintre noi poate oferi uneori un ajutor cu un efort minim, fara sa faca aproape nimic special pentru asta.
De exemplu se intampla deseori sa avem lucruri ce nu ne mai trebuiesc, dar sunt inca bune. Nu ne induram sa le aruncam, ne tin locul ocupat, la fiecare curatenie le dam de colo colo. Iar altii au nevoie de aceste lucruri, ar insemna mult pentru ei.
Mi-a placut foarte mult ideea cu bazarul, mai intai pentru Paul, apoi pentru ta; aici s-au realizat doua lucruri deodata: au fost si sunt ajutati niste copilasi cu probleme si in acelasi timp unii au scapat de niste lucruri, care sunt de folos altora.

Cand am postat rugamintea de a ne uni sa ajutam copiii de la centrul Robin Hood, m-am gandit ca acest lucru se poate realiza fara prea mare efort din partea noastra: curatenie facem periodic, iar in momentul respectiv se pot tria lucrurile care nu le mai utilizam. Apoi fiecare iese la plimbare cu copilul sau intr-un parc, deci ne putem intalni intr-un weekend pentru a colecta lucrusoarele respective, ca sa nu mai spun ca aceasta poate fi o mini-intalnire DC !

Pentru cei care mi-au spus ca au lucrusoare de copii mai mititei: va rog sa va adresati catre Freia. Ea, impreuna cu Qsar s-au ocupat de colecta de la intalnirea DC de Mos Nicolae . Eu le pot prelua si pe acestea si ma intalnesc ulterior cu Freia.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu am de dat haine pentru o fata de 1,60 si pentru un baiat de 1,80. Nu sunt rupte, cusute, sunt in stare foarte buna. Posibil sa gasesc si incaltaminte marimea 36 si respectiv 42.

Mihai, ai spus ca in centru traiesc si copii mai mari, daca crezi ca le pot fi utile cele de mai sus, te rog da-mi un pm sa vedem cum ne intalnim. Eu pot veni aproape in orice punct din Bucuresti.

Andries

Mergi la inceput

Propun sa ne intalnim sambata la 11 in Cismigiu, de fapt pe Schitu Magureanu, aproape de Liceul Lazar, astfel incat sa putem transporta mai usor lucrusoarele de la o masina la alta.
Cine nu are telefonul meu (cei din Bucuresti) sau adresa mea (cei din alte localitati, care doresc sa trimita colet), va rog sa imi scrieti PM sau email.

Daca nu puteti veni sambata, ne putem intalni si in timpul saptamanii, dar prefer in zonele pe care le parcurg casa-servici, adica Militari-Crangasi-Giulesti. Uneori am treaba prin Piata Victoriei.

Imi doresc ca ajutorul pentru casa de copii sa nu fie unic, ci sa repet actiunea cat de des se va putea, deci propunerea de a strange lucrusoare ramane deschisa si pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu pot decat duminica... vorbim la telefon poate reusesc sa trimit pe altcineva ...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Eu as putea ajunge pe la 11.30. De regula parchez pe Brezoianu, parcarea de acolo o stiu. E parcare si pe Magureanu sau se gasesc locuri usor?

Mergi la inceput

Este mai bine duminica la 11:00 ? Daca aveti si alte propuneri, sunt binevenite. Incerc sa vad daca se poate sa ne intalnim toti o data, daca nu, rezolvam pe rand, nici o problema.
Pe Schitu Magureanu este parcare pe partea cu Cismigiul si in general nu am avut probleme, am gasit locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

si eu optez pt. duminica .sa ne spui exact unde si la ce ora ?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Scuze, dar aici mesajele apar mai tarziu, asa incat am vazut ulterior ca mai multe fete doresc sa ne vedem duminica:
Dumunica, orele 11:00 - 12:00 pe Schitu Magureanu, langa Cismigiu, aproape de Liceul Lazar.
Vis-a-vis este o benzinarie mica.
Eu vin cu Dacia 1310 alba, o sa lipesc pe geamurile din spate un afis desprecopii + rata
Pentru alte detalii (nr telefon etc) va astept cu PM sau email.
Pentru cei care nu pot veni: o sa stabilim ulterior o alta intalnire, poate tot in grup sau pe rand, cum poate fiecare.

Mergi la inceput