9.000.000 concediu maternitate?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Liloo, deci luam si noi 7,8 mil lei???? ai aflat sigur pana la urma? n-am mai intrat de mult pe aici si nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liloo spune:

Da, Xerxe, se pare ca s-au lamurit lucrurile, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul CNPAS (vezi ce am postat ieri) si nu dupa ce a aparut in ziare si la TV. Toate persoanele care au intrat in CIC conform legii 577 (aia cu 85% din sal. mediu brut pe ec.) vor lua 7.800.000 anul acesta. Cred ca asa era si normal, deoarece legea zice doar atat: 85% din sal. mediu brut pe ec., nu precizeza nicaieri ca intri cu o indemnizatie si cu aia ramai pana la sfarsitul CIC-ului. Ori, fiind in 2005, iar sal.mediu brut pe ec. in acest an fiind de 9.211.000 lei, 85% inseamna aprox. 7.800.000 lei.

Mergi la inceput

Mersi de raspuns, vezi ca te-am bombardat cu intrebari si pe pm si e-mail !
Liloo, moderatorii au comentat cumva, au alte pareri? sa nu-mi fac iluzii....intru si eu pe site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liloo spune:

Xerxe, toata lumea de pe forum e de aceeasi parere - 7.830.000 pentru toti care au intrat in CIC dupa 01.01.2004. Probleme cred ca mai exista doar cu cei care ar trebui sa puna in practica treaba asta, adica tocmai unii angajati ai Caselor de Pensii din diverse judete, care nu vor sa creada daca le spui ca s-a schimbat chestia, ba chiar incep sa urle, de parca n-ar fi treaba lor sa se informeze sau macar sa intre pe site-ul lor "mama" adica la CNPAS. De altfel in ziarele Ziua si Adevarul de joi, 06.01.2005 au aparut articole despre treaba asta. Asa cum e acum e bine si corect, sa speram ca nu se mai schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Ce ma bucur, sper sa se aplice legea si din februarie sa luam bani mai multi, era si normal si logic sa se intample asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by liloo

Xerxe, toata lumea de pe forum e de aceeasi parere - 7.830.000 pentru toti care au intrat in CIC dupa 01.01.2004. Probleme cred ca mai exista doar cu cei care ar trebui sa puna in practica treaba asta, adica tocmai unii angajati ai Caselor de Pensii din diverse judete, care nu vor sa creada daca le spui ca s-a schimbat chestia, ba chiar incep sa urle, de parca n-ar fi treaba lor sa se informeze sau macar sa intre pe site-ul lor "mama" adica la CNPAS. De altfel in ziarele Ziua si Adevarul de joi, 06.01.2005 au aparut articole despre treaba asta. Asa cum e acum e bine si corect, sa speram ca nu se mai schimba.

nu este adevarat, toate casele judetene de pensii au primit o circulara cu asta si cu ceva amenintari in susbsidiar ca daca nu aplica vor fi demisi...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uitati aici www.cnpas.org/cnpas/jsp/content.jsp?chapterId=119" target="_blank"> comunicatele de presa ale CNPAS-ului!!!

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

7,8 mil. ii luam din februarie? Ca pe ianuarie am luat tot 6,5 mil.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, in ianuarie iei banii pt luna decembrie, nu? Eu asa iau banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Xerxe, ai dreptate! Sunt cam adormita...

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput