Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorelai182003 spune:
Multam fetelor! As da cu cea mai mare placere de baut dar voi sunteti departeeeeee!
Doar Monica ce-i din Bucuresti.
Mie imi place sa conduc, kiar foarte mult!
Azi am avut o zi horrrrrorrrr. M-am dus la impozite si taxe sa platesc garajul pe un trimestru....a venit 673.500 lei!!!! Pe un trimestru!!! Pai pe casa imi vine 800.000 pe an si pe garajul asta de 20 mp e asa mult??
Pe urma am fost la C.E.C sa-mi platesc taxa de permis(465.000) unde am stat 2(doua, da!) ore la coada!!!! Am zis ca morrr! Si ma mai doare si gatul, chiar in zona amigdalelor. Sper sa nu racesc din nou!
Elena, ce-ai patit? De ce esti bolnava?
Va pup si uite va fac o cinste virtuala
HelleneC spune:
Buna la toata lumea!
Mai Alina, asa m-a luat cu o raceala care a evoluat sigur spre ceva mai nasol, ca acum ma doare capul de numa (dar nu las forumu') si maine ma duc sa ma investighez cu un exudat sa nu fie ceva microb care sa ii dauneze lui George. Asa ca sper ca maine seara sa fiu mai in forma! Multzam fain de cinstea virtuala, sa iti aduca noroc carnetzelul mult visat! Si nu uita, toate care le-ai enumerat e ca suntem in Romania, doar nu vrei sa fie totul ok si sa nu stai la cozi!? Nu asa am fost crescuti?
Monica, bravo, esti o tipa tare, tre' sa iti urmam exemplul si eu si Nina (numai cu voia ei)
Va pup fetelor si numai sanatate!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Anina_n spune:
Elena, cu masina in fata blocului si fara carnet...asta-i altceva ! Eu stiu ca nu o sa avem masina niciodata, nu este o prioritate. Locuim intr-un oras mic. In 20 de minute, mers lejer, ajung la serviciu. In 15 min. ajung in centru. Nu simt ca mi-ar lipsi masina, doar la iesirile in afara orasului. Insa, daca mi s-ar cere la locul de munca, asta este, m-as impaca cu ideea ca trebuie sa conduc.
Elena, refacere grabnica, pana vineri seara, sa va puteti bucura de George in weekend !
Monica, bravo, soferita precoce !
Azi e joi, bafta la examene !
Alina, cred ca unde e si inceput de an, sunt cozile astea. Pana-n 15 martie impozitele anuale, platite integral, au o reducere de 10%. Cel putin la imobile.
Cu amigdalele...este tare rau. Am patit-o si eu anul trecut. Netratandu-ma bine, in 2 sapt. a recidivat, amigdalita. Cu Ospen 500(parca) m-am tratat. Sper sa nu ajungi la antibiotice, ai grija de tine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
piticasigogosica spune:
Aici sunt skorpiutele!!!!!!!!!!!!!
Buna fetelor
Am reaparut si eu....cam tarziu,dar se scuza
Hai sa va spun si eu despre mine
Am 28 de ani,dar nu arat,inca m-i se spune invariabil "domnisoara",casatorita de 2 ani si ceva si un ingeras de fetita direct de la Dumnezeu venita Iris Elena carea cum pe 29 ianuarie face 1 anisor!!!.E absolut perfecta nu mi-as fi inchipuit-o niciodata chiar asa,se mira lumea de ea pe strada...(nu mai pot dupa ea,asa ca se accepta sa ma mandresc cu ea ,nu? )
Am terminat ASE Finante-Banci,dar nu pot spune ca am profesat propriu-zis ca si economist.Din 2003 dupa ce am facut un cirs in Italia de auditori,mi-am facut propria afacere:fac consultanta pentru Sistemului de Management al Calitatii cf standarduluyi ISO 9001:2001.Deocamdata atat intentionez sa fac consultanta in general pentru societati.
Deocamdata cam pompos asa....
Ce sa ma mai spun ca stiti si voi:sunt o luptatoare,tenace,imi castig banii singura inca din facultate(am fost model)si acum fara modestie trebuie sa va spun ca stiu sa castig clientiii,stiu sa vand informatia si sunt apreciata de ei pentru munca mea.Raman uimiti,asa tanara si conduc o afacere...
Eram in luna 8 cand plecam inca prin tara pe la clienti.
Pe langa asta sunt mama si sotie.
Cu sotul inca ne cautam "numitorul comun",deh' suntem amandoi caposi.Eu mai sunt si ambitioasa si greu las de la mine .
Sunt romantica,pasionala dar si emotiva(uneori)si cel mai important nu renunt niciodata!!!E bine sau rau?Vorbesc mult si uneori as vrea sa nu fi spus unele lucruri,dar pur si simplu ma manaca limbuta!
Daca imi intra ceva in cap e grav,trebuie sa-i dau de cap problemei.Se intampla sa ma gandesc in multe parti sa gasesc solutii in gand,gandesc non stop,mintea mea fabrica idei intr-una.
Defecte:despic firul in paispe,ma enervez prea repede,ma si contrazic pana in panzele albe(de multe ori am dreptate),razbunatoare-mare defect al scorpionilor!!!!
Dar una peste alta sunt...buna...
sunt multe de spus despre un om dar...asa succint,ca v-am zis ca vorbesc mult.
Scorpiutele in aceeasi zi cu mine ce zic?
Va pup pe toate cu pui cu tot
Irina si Iris
pitica
HelleneC spune:
Mai Pitica! ma bucur sa te revad dupa atataaaa timp Chiar de mult nu te-am vazut pe topicul nostru... Hai sa iti spun ceva: ma regasesc in multe descrise de tine... Numai ca unele chestii mi le-am mai temperat dupa ce l-am nascut pe George. In anul in care am stat acasa am "meditat" (Doamne, ce am facut!) la tot ce m-a enervat, si am cautat sensul... Doar la razbunare nu pot face nimic, si eu fac ce fac si daca ma calci pr coada, acul e pe tine... Stiu oarece chestii despre relatia cu sotul tai de pe alte topicuri... si aici ne asemanam si asta nu e de bine... dar mai avem nevoie de rabdare si intelegere si... daca nu se poate, sa ne vedem de ale noastre daca putem!
Pup la toti si la toate!
Elena
PS: hai ca tre sa ma fac bine, ca doar nu m-a facut boala pe mine
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
Lorelai182003 spune:
Pitica, bine ai (re)venit printre noi!
Nina, vad ca dracia asta de durere m-a mai lasat. Eu de obicei nu iau pastile. Daca sunt racita iau Oscilococcinum(e naturist) care functioneaza foarte bine la mine! Cum spuneam acum m-a mai lasat da acu o ora ma durea in partea dreapta din dreptul maxilarului, pe dupa ureke shi pana in spatele capului.
In legatura cu cozile....Doamne...ce rai pot fi oamenii! Pai erau o groaza de pensionari acolo veniti dupa pensie si se certau de zor de mai aveau putin si se luau la bataie. K sa nu mai spun ca functionarele(ie bine?) foloseau 1 imprimanta la 2 calculatoare si un ghiseu era inkis. Ma rog........a fost groaznic!
E misto cum e la eliberare permise. Pai acolo au bon de ordine si nu merje cu io-s may jmeker, tu iashti mai mika, ia sa ma bag io in fata ta la coada.La mine nu a atentat nimeni, ca jar mank daca indraznea!
Elena, insanatosire grabnik! Suntem colege de suferintz! Distractie placuta cu George!
Va pe toate!
piticasigogosica spune:
Draga Hellene
Cred ca timpul ne face mai intelepte,invatam din greseli si asta e o calitate a noastra!
Si sotul tau tot asa de "dragastos" este?Parca ne-am intalnit pe undeva...ai dreptate.E rac,ca nu mai stiu?
Inteleg ca nici tu nu i-ai prea dat de cap problemei?!Mai grav e ca pentru noi e fff important sa fim in centrul atentiei sotilor(si nu numai ) si sa ne simtim iubite
Ce sa facem?Poate doua skorpii fac mai mult ca una !
pitica
HelleneC spune:
Hei hei! Uite ca a venit seara, l-am adus pe Big George acasa, numai ca nu sta pe langa mine. Eu fac penicilina o saptamana ca se pare ca e ceva aiurea in zona, asa ca va dormi cu sotul... Mie imi place sa dorm cu el sa il mai pupacesc asa in timpul somnului.
Piticutza mama, al meu sot e berbec, cornut incapatanat! Poate facem doua ceva daca ne unim, dar nu dovedim la doi! Eu inca mai sper ca Cel de Sus va face minunea sa ii lumineze mintea si sa vada ce e mai bine pentru el, ca sa decida ce face mai departe! Daca nu era copilul, era plecat de mult, asa ca aceasta mica minune a "noastra" il tine si se mai gandeste la noi!
Dar incepe weekendul, il am pe bebe acasa, asa ca ce sa ma mai gandesc la ceva rau?!
Va pup fetelor, Elena si George
Mami ”de George”
piticasigogosica spune:
Draga Elena
Pupici lui George ca tare dulce e!
Cum adica era plecat de mult?Adica ai fi renuntat tu la el?Sau?Deci el e singurul care va tine impreuna?
Nu mai stiu daca sotul tau are aceleasi "defecte" ca si al meu,dar oricum eu mereu zic ca al meu e unic in nebunia lui
Hai ma,ca doua skorpii fac praf un berbecut si un racusor!!!!!!
Putem sa vorbim pe PM daca vrei.
Irina si Iris
pitica
Lorelai182003 spune:
Mai fetelor ce s-au incins spiritele pe aici. Elena, Pitica, vad ca voi punetzi la cale planuri diabolice Saracii sotzi, sigur nu au nici o sansa contra 2 scorpioane puse pe fapte mari.
Mi-a trecut durerea, sotu' meu ieri facea......moama, sigur ai oreion sau faze d'astea. Uf, ca m-a speriat, bine ca vorbeste numai prostii
Maine ma duc in targ sa-mi caut o masinuta cu sotu dupi mine si cu un coleg de munk. Mi-e groaza, ca io m-am fixat pe Tico, deoarece nu e nici foarte vechi, e micut cum imi place mie, nu consuma mult si financiar nu dispun de mai multi bani. As avea bani si de o Dacie 1310 dar astea consuma mult.
E, si daca ii iau si pe ei(ca deh, se tin ca skaiu' de om) or sa inceapa cu ia uite-o p-aia(masina desigur), ei si ce daca e din 1985 si nu se mai gasesc piese la ea, las' ca stim noi mai bine......si tot asa de cred ca o sa-i gaseasca cineva prinshi intr-un baraj de pe Dambovita daca ma vor capia mult.
Va pupic!