Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)
Raspunsuri - Pagina 2
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Uite ca a venit seara, mi-am adus si eu acasa odorul si vreau sa ma reincarc pentru o noua saptamana, numai ca e prea putin 2 zile!
Ma bucur Nina sa vad ca am "partenere" de bucurii marunte dar placute! Si ma mai bucur sa vad ca tu si Cristi va iubiti (sa citesc, mai precis) M-as bucura sa aud ca astepti un bb2, numai ca fortat nu poti sa ramai insarcinata, pentru ca poate intr-un fel are dreptate! Desi uneori spatiul nu e totul! Dar barbatii sunt mai... pragmatici, ca sa ma exprim elegant si gandesc mult in sensul asta. Daca ar simti ce am simtit noi in timpul "maternitatii" noastre, cu siguranta ar fi mai "indulgenti" si ar gandi altfel.
Deocamdata ma bucur ca am un bebe si multumesc Celui de Sus ca il am si e sanatos, iar dava va mai fi unul... cu mare drarg!
Va pup si ne mai vedem! Weekend placut, oriunde sunteti!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Anina_n spune:
Elena, numai noi vorbim pe aici !
Cum a fost weekend-ul cu George ?
Eu, cu gandul ca implineste 3 ani, atat am dragalit-o pe Cristina... Abia astept sa-i tinem ziua, sambata, sa o vad cum se bucura de tort si de copii.
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Nina, mai intai iti spun La multi ani pentru cea mica, sa iti creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa e... si o sa se fac si mai si!
Nu te supara ca fetele sunt ocupate, eu am noroc ca am acasa net si asa ca intru zilnic, seara, dupa serviciu, iar tu de la munca, din cate am vazut! Petrecere frumoasa samabata (credeam ca deja sunteti in petreceri)!
Ca o intrebare generala: cum simtiti inceputul asta de an? Ca la mine e "asa si asa". E "asa" ca e bun dpdv profesional, si "asa" ca nu il am pe George cat vreau langa mine si numai in weekend!
Mai vreau sa aud povesti cu scorpiutze autentice, frumoase, luptatoare si "the best"!
va pup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
anda141 spune:
Buna fetele!!
Eu de joi incep sesiunea, asa ca...rugati-va pentru mine.Timp de invatat nu prea am decat seara, noaptea dupa ce adoarme Albert.Sper sa scap cat mai repede si de sesiunea asta.
Va pup, trec la treaba ptr.serviciu.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Azi nu prea am avut timp sa intru pe aici. Vreau doar sa va salut !
Monica, bafta la examene ! Ma voi gandi la tine !
Elena, multumesc pt.urare si pt. mesajul de pe paginuta Cristinei ! Inceputul de an...este in verva la noi, sa vedem mai incolo, dupa petrecerea Cristinei. Deocamdata, nimic nou.
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
Lorelai182003 spune:
Bonsoir!
Nu am putut intra in ultimele zile deoarece m-am pregatit pentru examenul auto pe care l-am luat ieri!!!!! Yeeeeiiiiii! Uf, am scapat si de asta. Prima data am picat la traseu, acum am nimerit un politist super dragut care m-a tinut vreo 2 minute la volan si gata, am luat! Maine ma duc sa-mi platesc taxa de permis si sper ca saptamana viitoare sa-l ridic.
Cristina!!!
Nina, sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa si fericita in viata!
Va pup fetelor!
HelleneC spune:
Bravo mai Alina! Acum poate dai si tu ceva sa uzi carnetul
Te pup si felicitari, ai confirmat faptul ca "ui ar za best"! hihihi!
Elena
Mami ”de George”
Anina_n spune:
Bravo, Alina ! Multumesc pentru urare !
Mie nu-mi place sa conduc, adica, nu ma atrage, defel, caci nici nu am incercat. Nu am crescut cu masina, sa ma obisnuiesc de mica in ea si poate de aceea nu-mi place la volan.
Voi, cum sunteti, va place la volan ?
Sanatate si pupici !
HelleneC spune:
Buna fetele!
Nina, eu mi-am propus pe anul asta sa imi iau carnet, numai ca nu ma prea trage ata spre el! Dar e musai necesar in ziua de azi! Mai ales ca am masina si sta cateodata in fata blocului, singurica...!
Ma duc ca sunt bolnava de numa! Sper sa ma fac bine cat mai repede, va pup!
Elena
Mami ”de George”
anda141 spune:
Eu conduc si imi place sa conduc. Conduc destul de des, ca nu folosesc deloc mijloacele de transport in comun, si conduc foarte bine fara sa ma laud. Tata m-a pus de la 14 ani la volan, obligat fortat, si mi-a prins bine, cand am facut scoala eu stiam deja sa conduc, mergeam fara permis singura o gramada pe la tara, si pana la intrarea in oras.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004