Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Lorelay

Nu cumpara TICO(parerea mea) e total nesigura te zboara si vantul cu ea.Asta daca ai intentii mai curajoase sa mergi in afara orasului
Gaseste alta solutie cu banii pe care ai detii,chiar si o Dacie chiar daca suna....urat.
Mai indicat si o masina staina la mana a 2-a(poate)daca poti sa ai incredere in vanzator?!
Tine-ne la curent!Bafta!!!

Apropos'scorpite si voi aveti momente de sensibiliate asa si plangeti repede.Eu tocmai ma dat la soricei... nu am un motiv dar m-i l-am creat!Ma rog,sunt mai multe nemultumiri adunate(cu sotul).
O teme de dezbatere.El a fost plecat 2 zile cu treaba prin tara vine azi spre seara si eu prin telefon l-am anuntat ca ma vad cu fetele dupamiaza(de cand nu am mai fost.....)si el atre linistit mi-a raspuns "cat nu sunt eu acasa poti sa faci orice,vb aia cand pisica nu-i acasa..."
Ce parere aveti,eu am luat-o asa mai in tragic cum ca nu-i pasa de mine,ca nu ma iubeste cu adevarat ca nu e gelos asa un pic...Normal ca nu vroiam sa-mi interzica ,dar totusi...

Va pup

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Mai Alina, daca faceam planuri diabolice...era totul in aer de multa vreme Sunt curioasa ce masina ti-ai luat, noi avem o dacie din '88 (Carolina ii e numele) si suntem multumiti de ea, ca sta pe sosea si il putem duce si aduce pe George. De iesit nu am iesit de cand avem masina, adica 3 ani, decat de 2 ori, la munte, cate un pic. In rest, la tara si la serviciu... asa ca e buna! Bafta sa nu iei tzeapa ca orice ai lua e masina si costa!
Piticuta, nu stiu cum vom dovedi... pe bune! Ca si tine mai dau apa la soricei ca sesnibilitatea ma omoara la greu... si el e la fel de ne-gelos, ca sa ma exprim asa, nu ii pasa de nimic... numai de el si de copil (ceea ce e bine!).
Hai ca devin patetica si ma plangacesc iar!
Sa fiti fericite si iubite, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Hiliu fetele! Stiu ca Tico zboare de pe carosabil daca trece unul mai in viteza pe langa tine.....dar cum v-am spus Dacie nu prea as vrea sa iau deoarece consuma destul de mult si sincer nu prea am bani garla.
Si Tico tot la mana a II-a il iau deoarece nu dispun decat de 2000 de euroi.
Sa va spun faza tare! Tata consiliaza(sper ca am scris corekt) o firma de constructii unde patroane sunt niste bune prietene de familie(nebunele, le spunem noi) si anu' trecut i-au luat o masina tatalui meu pt ca le-a ajutat foarte mult, le-a scos de multe ori din kk(scuzati expresia), odata le-a ajutat si la tribunal ca nush ce impozite nu platisera.....ma rog si anu' trecut i-au luat un Saab 9.5. Soooooper masina! E mortala, seamana cu un BMW. Ehhh, azi tata s-a dus si mi-a luat carnetul de la un amic de-al lui de la Politie k sa nu mai stau eu luni la coada. Si vine victorios la mine: hai sa conduci Saabul. Eu paralizata, ma imbrac in doo secunde(ce mie de obicei imi ia o ora) si tzushti sa conduc. Am mers mult prin oras, a fost fantastic! Sunt asa fericita!
Offff, de-as avea si eu mai multi bani sa-mi iau o mashinutza mai acatarii. Asta e, ma multumesc si cu Tico, v-am spus nu vrem Dacie pt ca manank multa benzina. Si eu o sa merg destul de mult cu ea in fiecare zi, pana la munca si inapoi.Clubul unde lucrez acum e tocmai in Balotesti(intre Otopeni si Prisma) deci......
In legatura cu sotii.....sa stiti ca si al meu are momente d'astea. Eu ma urc pe pereti cand il vad ca e asa. De bocit nu mai spun ca zici ca s-a spart conducta la mine cand incep sa plang. Oricum ma linistesc cu gandul ca asa e felul lui, nu ca nu i-ar pasa, doar ca are alt fel de a-si arata sentimentele. El daca e suparat/nervos tine in el, scot cuvintele cu clestele, eu daca sunt suparata/nervoasa pai sa te tii bine, ca vine uraganu'. Eu preer sa ma exteriorizez 5 minute si sa ma calmez.
Cel mai rau m-a durut odata cand ne-am certat noi din nush ce porcarie(ca asa-s io, ma leg de toate) si m-a enervat asa de tare incat i-am zis ca ne despartim, iar el a zis calm "foarte bine", am zis ca mor in secunda urmatoare. Eram plina de furie, tristete, dezamagire....si toate se luptau ca sa iasa din mine. Am izbucnit intr-un plans isteric si am zbughit-o pe usa(eram la Baneasa) am stat afara ceva timp si am vazut ca nu vine dupa mine, ceea ce m-a infuriat si mai tare si am intrat dupa el. El domnu', dormea!! N-avea nici o treaba. Va dati seama ca m-a infuriat si mai tare si am inceput sa tip. Ce mai.....m-am comportat nu foarte diplomat, dar daca stau sa ma gandesc diplomatia nu a fost niciodata o calitate de-a mea. Intr-un final m-a luat in brate si mi-a zis ca-i pare rau si l-am iertat, dar mi-a facut o rana in suflet pe care n-o s-o vindece niciodata.
Asa ca si eu sunt ca voi, nu suport sa vad ca nu-i pasa de mine, chiar daca in adancul sufletului nu e asa.
Pupici si fruntea sus!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Hai ca azi plec cu George iar la tara, sper sa nu planga si sa nu plang nici eu.
Mai Alina, se pare ca problema pe care o avem noi cu barbatii, o au multe femei, nu numai scorpiutzele! Noi suntem mai sensibile si de asta suferim atat! Oare cum sunt barbatii scorpion? Stie vreuna? macar sa tiu ca si cineva din "breasla" lor sufera ca si noi, poate as trece altfel printre problemele de comunicare a sentimentelor!
va pup, Elena
PS Alina sa iti faci poze cu masina cand ti-o iei, sa te vedem si noi!!

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Draga Alina,vad ca si tu esti sensibiloasa',dar nu e asa ca dupa ce plangi de multe ori iti pare rau ca ai facut-o si iti dai seama ce "bleaga" ai fost?
Sa sti ca si eu ca si tine "ma iau de toate alea",am mania asta de a rastalmacii vorbele,ba mai fac si scenarii:ca ci-o fi vrut sa zica,ca pe aici si pe dincolo,daca...,inseamna...
Si cu diplomatia la fel,as vrea sa fiu mai camla,mai smechera intr-un fel,sa obtin ceea ce vreau fara sa combat la nesfarsit si sa ma bat cu pumnii in piept!
Situatia descrisa de tine e dureroasa si mie m-i s-a raspuns de multe ori asa,dar uneori si noi aducem situatia pana la extrem adica pana il inebunim pe interlocutor si ori zice ca noi ori alta solutie nu e decat sa ne "dea la cap".Cunosc....
Si uneori ma gandesc ca sunt un pic si masochisata adica imi place sa provoc situatii ctitice,discutii pana la...sange chiar daca ma fac sa sufar!!!
Cred ca ti-a placut situatia cu masina,sa stii ca suntem bune soferite!!!Si ne place sa "stapanim" masini puternice.

Apropos' cred ca stiu unde lucrezi tu,eu acum 2 ani si ceva 3 ,cred am luat vreo 3 lectii de calarie acolo.Cu un tip Alin...Cum se cheama clubul?Pe cal il chema Mery si era alb.Din pacate nu am mai ajun ...ca tare imi placea si sunt si curajoasa....
Vorba aceea ...tare ne place sa calarim!!!

Si in legatura cu sotul.A venit aseara odata cu mine acasa adica pe la 9,30 seara.Si nu numai ca a fost gelos dar a fost si uimit de atitudinea mea asa un pic distanta,visatoare....(caci m-am simtit tare bine cu fetele,mi-am adus aminte de vremurile cand eram fara griji)nu prea vorbareata.Si culmea a fost el cel care m-a pupat,nu eu,cel care incerca sa ma i-a in brate fara ca eu sa ma duc la el(caci la noi rar se intampla asa...)Deci,intentionez sa il tin asa...in suspans...poate ......

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Pitica, Doamne, nu-mi vine sa cred! TOT ce ai scris tu acolo este valabil si la mine!!! Tot, de la parerea de rau ca nu sunt mai stapana pe mine si plang. Si, scuza-ma cu altii cred ca suntem super taioase si dure dar cand e vorba de iubit/sot eu ma topesc instantaneu. I-am zis si lui, sunt foarte putine persoane pe aceasta lume care ma pot rani, dar si cand ma ranesc ele......cade cerul pe mine!
Cu scenariile iar ai dreptate...si eu sunt exact la fel!
Mie mi-a zis Adi(sotu) ca eu sunt dependenta de cearta. Bine dar eu pur si simplu nu pot lasa ceva asa....in aer, fara sa discut, sa stabilesc ce s-a intamplat, sa scormonesc io...si uite-asa se ajunge la o cearta.
De lucrat eu lucrez la Tracus Transylvania, nu stiu daca acolo ai venit tu sa incaleci, mai e un club vis-a-vis de noi si acolo stiam un baiat Alin.Si mai e Corbeanca dar ala e tocmai la Corbeanca, destul de departe.
Daca vrei sa vii la caluti imi dai un PM si vorbim.
Elena, eu cunosc un tip scorpion, brrrrrr, n-as vrea sa fiu cu el. EXTREM de gelos si posesiv. Kiar violent. Fara defecte imi place de el, te distrezi de minune, e zapacit dar si cand ii vezi latura intunecata. Cu mine a vorbit foarte multe si mi-a zis ca a avut o deceptie in dragoste acum cativa ani(are 28) si de atunci nu a mai iubit. Pur si simplu nu a mai putut. Si de atunci i s-au accentuat si defectele.Pacat, ca are suflet, nu e un om rau, da si cand il apuca pandaliile.....
Va pup!
P.S. N-am mai fost azi in targ ca am fost la un party ieri si am venit pe la 5 acasa deci........Adi inca doarme hihihi.

Mergi la inceput

Alina,
vezi ce stiu?!
Aveam si noi destule defecte dar si Calitatiiii
Traim intens orice de la o banala discutie pana la lucruri de extrem de serioase!
Eu nu as vrea sa fiu mai putin pasionala in tot ceea ce fac doar sa nu ma mai agit asa ,sa pun totul la suflet.
Acum ma lupt sa-mi determin sotul sa fie el cel care da "tonul",caci m-am saturat sal pup eu mereu,sa trag eu de el...,sa-i cer eu sa fie mai tandru ,sa faca ceva!!!
Dar el e extrem de incapatant si daca eu nu o fac pe el parca l-ar frige .
Am zis ca adopt tactica indiferentei,ca nu mai fac primul pas,ca ma fac ca nu-mi pasa....tare greu avand in vedere cat de mult trebuie sa sufar in interior!!!
Clubul la care am fost eu nu se chema asa,cred ca e cel de vis a vis!OK vorbim!
Succes cu masina...

Numai bine la toate..

pitica

Mergi la inceput

Hello, bine v-am regasit pe aici, prin zona!
Dupa o zi de luni... cand nici iarba nu ar trebui sa creasca... ma simt tare obosita si amarata. Ca nu il am pe bebe si ca am avut o zi pliiina la munca si cand am ajuns acasa... nu mai vroiam nimic. Nici acum nu vreau, asa ca il las in pace pe sotiorul meu si nu il deranjez de la tv ca sa mai pot sta pe aici sa bantui!
Vedeti, fetelor, cate puncte comune avem noi??? Dar de ce numai cand e de suferit, suferim la fel? Se pare ca ne implicam mult de tot in relatiile noastre. Eu credeam ca numai eu sunt dependenta de multe chestii, de aratat sentimente, de despicat firul in pais'pe cand e de rau... macar stiu ca nu sunt solitara prin zona!
Va pup, si hai si cu vesti bune!
Eu am nevoie mare de chestii bune si de bucurii muuuulte!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

HAi mai fetelor,,,
chiar sa nu avem noi motive de bucrie si de fericire???!!!
Pe unde ati disparut...chiar asa sa lasam balantele...dezechilibrate sa fie inaintea noastra?

Va pup si...la actiune!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiutze !

Am avut cateva zile mai incarcate la serviciu, de aceea n-am apucat sa mai dau si pe aici. Dar sunteti in gandurile mele, sa stiti !
Elena si Pitica, regret sa aflu ca nu sunteti tocmai bine cu sotii vostri.
Intr-adevar, asa suntem noi scorpiutzele, vrem toata atentia sotului, sa ne arate ca ne iubeste, sa fie tandru, romantic, sa fim cea mai importanta persoana pentru el. Pentru asta ma necajeam si eu, inainte de a o avea pe Cristina. Acum, ea este centrul Universului meu. Si Cristi este cel care umbla mai mult dupa dragostea mea. S-au inversat rolurile. Dar am inteles ca ma iubeste in felul lui.
Cristi, sotul meu, este si el, scorpion. Dupa aproape 14 ani de cand formam o pereche, il cunosc bine. Desi face pe durul, este o persoana sensibila cu un suflet foarte generos. Pune pasiune in tot ceea ce ii face placere. Mai taciturn, insa, cateodata scot vorbele cu clestele de la el(ca voua, si mie imi place sa despic firul in pais'pe, sa stiu ce si cum), dar foarte pus pe sotii si copilaros.
Ne iubim foarte mult, fiecare aratand-o in felul lui. Eu cu vorbe de alint, mangaieri si mici atentii. Iar el prin felul in care ma atinge si ma priveste. Ne intelegem minunat si ma bucur enorm pt. ca imi place tare mult intelegerea si armonia in familie.
Fetelor, fiecare isi arata dragostea in felul lui ! Sunt convisa ca sunteti iubite de sotii vostri, dar fiecare vrea ca sotul sa i-o arate in felul ei, nu al lui. Iar el, saracul, numai asa stie sa-si manifeste dragostea. Ia, intrebati-i, cum isi manifesta ei dragostea pentru voi ?

Alina, cum esti cu amigdalele ? Bafta la masina !
Monica, bafta la examene, in continuare !

Sa fiti iubite, asa cum vreti voi ! Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput