Mamici de Iulie august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
oana0204 spune:
Multumim pentru urari fetelor, de aseara nu am mai sangerat DELOC iar durerea de burtica plimbareata a devenit numai o usoara jena. S-ar putea sa fiu in numai 5 saptamani.. sa vedem ce o sa zica la ecografie.. m-am programat Duminica dimineata la 7.30
ca sa o am totusi luni cand ajung la medic. Sa dea Dumnezeu sa fie bebe in sacut si sa fie sanatos si saltaret.
Oana D
Foto
Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI
Monica-Elena spune:
Am o fetita fetelor. Acuma am 13 sapt si 4 zile si totul este OK. Dr Iosup jos palaria un medic de nota 200.
A masurat bebita din cap pana in picioare si e tare agitata acolo in burtica la mami.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Delia spune:
"La multi ani!" tuturor celor ce astaz si-au serbat ziua de nastere.
Fetelelor, ma bucur din suflet sa aud vesti bune!
Monica: la 13 saptamani ti-a spus ce sex este?
Te rog mult daca ai timp vreau mai multe detalii despre echo la Iosup.
Delia si
Codrin
Monica-Elena spune:
Delia, Iosup este un dr super. Am fost f f multumita de el. Nu este o eco 3D este o ecomorfologica de primul trim de sarcina l aun ecograf Doppler. A masurat copilul din cap pana in picioare. Toate organele, absolut tot a masurat. Placenta, rezistenta arteelor uterine, fluxul de sange in ele tot absolut tot. Ecografia a durat o jmatate de ora si mi-a raspuns la toate intrbarile mele la final. Daca mai vrei sa afli ceva intreaba-ma Delia.
Da la 13 sapt a vazut sexul probabil asta conteaza si cum este copilul pozitionat.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
corbioana spune:
Felicitari Monica!!!
Sa te ajute Dumnezeu sa nasti la vara o fetita frumoasa si sanatoasa!!! Atat am si eu ca si tine, 13 sapt.+ (spre 14)
Stiu ca la ecograful ala se vede totul mai bine, eu mai am putintica rabdare pana sa stiu ce e, deocamdata stam linistiti ca sa fie sanatos.
Si eu am mai putina sangerare, ma rog maroneala din aia dar e mult mai putina si mai decolorata iar durerile de burta sunt mai mult cele descrise de Monica, dar eu nu stiu daca sa le deosebesc si sa spun ca sunt contractii ca uneori ma mai "impunge" asa si spre lateral, jos, spre anexe, si atunci mai iau si eu cate o nospa.
Lory iti multumesc si tie pt. urare!
Va pup si weekend placut la toate,
Ioana
anis spune:
Super Monicutza..sa-ti traisca fetita
..sper ca te-ai linistit!
Aseara nu am avut laptopul...am fost si la dr...bebe e bine..mi se parea ca dadea din maini si picioare
,la sf lunii ajung si eu la Iosup..in rest analizele repetate la Romar..sunt absolut toate bune...asa ca la naiba cu Fundeniul...
Ce ma bucur ca ai fetita..asa tare imi doresc sa fie fetita si la mine....dar ma gandesc ca dupa atata chin si asteptari nu am dreptul sa zic ceva...doar sanatos sa fie.
Sa-mi povestesti cum a fost!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
VEVE...deocamdata am completat eu lista...dupa aia vzi tu cum faci,cu cele 2 liste paralele....
PUPICI 
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Veve spune:
Anis,de data asta am editat lista de la prima pagina.Pe viitor,ori anuntati voi moderatorul care deschide subiectul de schimbari,ca sa fie listuta la inceputul subiectului,ori o preia cineva cera posteaza pe prima pagina,ca sa va fie la-ndemana.Dca vrei s-o preiei tu,incearca,daca nu sa deschizi subiectul,macar sa ai o postare pe prima pagina,care sa contina si listuta!
Irina,veve & croko
pozici
geaninaelena spune:
Buna ziua!
in sfarsit imi merge si mie internetul si pot anunta vestea cea mare...noi vom avea baietel (ei ce zici Monica poate ne facem cuscre!?!) si avem 14 saptamani si 3 zile.
Noi am fost tot la dr Iosup...exact cum spunea si Monica ne-a masurat din cap pana in picioare (avem si doua poze)...
Avem si o problema care ne cam sperie: existenta unui fibrom intramural perete posterior de 16,2 mm...nu am stiut de el pana acum cu toate ca mai facusem 3 ecografii la spital ... conteaza f mult experienta medicului in ecografie!! Ne-a luat prin surprindere existenta acestui fibrom...sper sa nu mai creasca si sa nu-mi afecteze bebelusul...

Gia