Mamici de Iulie august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
Gia stai linistita si eu am un fibrom subseros fundic de 42mm dar de care stiam de la inceputul sarcinii. este acolo de cativa ani buni si de cand am ramas gravida nu a mai crescut.
Multumesc de urari fetelor si voua sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi indiferent ce sunt.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
laura-s spune:
Buna dimineata,
Ce ma bucur pt cele care au aflat ce este!!!!!!!!!

.
Noi maine intram in 13saptamani,iar cand mergemla dr. in 15 sapt.Sper sa-mi spuna si mie ce am in burtica; oare conteaza ca eu vreau fetita?
Cel mai important lucru e sa fie sanatos.
Eu nu mai stiu cine e cu listuta,dar va rog - Anis sau Veve- sa treceti si la mine DPN 25 iulie.Va multumesc.
Eu m-am saturat de servici,tare bine mi-ar prinde un medical, dar sa-l iau numai asa de odihna, nu sa fiu bolnava.....
Mai lucreaza cineva la ora asta?
Pupici pe burtici,
Laura
adelau spune:
felicitari celor care au aflat ce au. Eu am intrat in 13 saptamani si practic pe la sfarsitul saptamnii viitoare as putea merge, dar prefer sa astept pana la 20 de sapt. cand voi face eco morfologica. Eu tot ce imi doresc este sa fie bine......si o fetita![]()
Adela
corbioana spune:
Buna dimineata tuturor si o saptamana cat mai buna!! Buna Laura, serviciu cat mai usor! Sa stii ca si eu sunt la fel, nu pot pur si simplu sa-mi iau medical cand stiu ca sunt ok, prefer sa merg la muca. Dar acum chiar am fost nevoit sa iau medical si se pare ca-mi face tare bine, cred ca cel mai mult din punct de vedere psihic, ma relaxez, uit de unele probleme, sunt mult mai linistita, ma mai intind in pat, ma uit la tv, citesc cate ceva...e bine nu pot spune, insa parca dupa un timp as vrea sa-mi reiau "treburile" mele si nu ma refer numai la job, ci la traseele mele prin magazine, dupa mici cumparaturi, dupa chilipiruri cand ies de la munca, un masaj la sala, nu mai zic de miscare cat imi lipseste!!!!
Toata coloana mea "plange" din cauza asta! Dar daca bebe e bine chiar nu ma plang si sut fericita. Sangerarile mele s-au oprit, dureri de burtica am dar cred ca au mai multe dintre noi! Asa ca niste junghiuri uneori sau niste strangeri de muschi mai puternice, de care Monica spunea cred ca sunt contractiile!
Eh hai ca vb deja prea mult si nu are nimeni chef sa stea sa citeasca "saga" mea aici ![]()
Laura, eu intru in sapt. 14 si nici eu nu stiu inca ce e. ndeva acolo eu parca as vrea fata, dar bineinteles ca nu conteaza nici pt mine si nici pt sotul meu!
Va pup,
Ioana
mitub spune:
Oau!
Ce bine de voi, fetele care ati vazut din nou bebelul si e totul bine cu el! Si fericitele care stiu deja ce este...mie imi e cam frica sa aflu, eu imi doresc nespus un baietel pentru ca avem deja o fetita si toti din jur ne zic ca vom avea baiat, dar eu atunci sar in apararea puiului ca poate e a doua fetita a mamei si tot bine ar fi...
eu sunt programata la medic pe 20 ianuarie, ceea ce ar insemna 12 saptamani, nu cred ca se vede inca sexul, insa mai important este sa fie sanatos si voios!
O saptamana buna tuturor,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
Monica-Elena spune:
Fetelor pana la ecografia de 20 de sapt este f importanta ecografia de primul trimestru pentru ca se vede clar cum s-a format copilul. Daca doamne fereste sunt malformatii acum se vad la Doppler la 20 de sapt este deja tarziu.
Ioana daca mai ai contractii nu le lasa asa i-a scobutil si nospa sau fa scobutil si papaverina injectabil ptr ca se poate deschide colul.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
lauion spune:
Minunat Monica, sa fie sanatoasa micuta si mamica ei la fel.
Ai spus ca esti in 13 saptamani si cateva zile,deci in cazul FIv se adauga 2 saptamani la data ET-ului (sau punctiei)?
Cu cat timp inainte ai facut programarea la dr. Iosup, banuiesc ca a fost la sfatul medicului tau.
Felicitari celor care au aflat ce este bb-ul lor si bafta celor care merg la eco.
Eu nu-mi doresc decat sa fie bb sanatos fie el fetita sau baietel oricum e deja centrul universului nostru.
Luli ce faci, esti bine?
anis spune:
Ioana...eu m-as duce de urgenta la dr!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
luli spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca am venit la servici sa va citesc pentru ca acasa szotu' nu s-a invrednicit nici saptamana trecuta sa rezolve cu internetul.
Lauras as putea sa spun oarecum ca snt bine. Toate bune si frumoase insa am avut ceva durere de cap in Wk-end si m-am cam speriat. Acum nu mai e insa daca mai simt ceva iar ma urc in masina si vin la Bucuresti.
Monica - i-am spus szotului ca aveti fetita si a fost super incantat acum face a.m.r. pana vom putea afla si noi ![]()
Lauras, Anis – voi ce faceti?
Luli
Viitoare mamica.
anis spune:
Luli ..ce ma bucur ca ai dat un semn...nu te mai ingrijora din orice..oricum de treaba asta cred ca suferim cu toatele.
Am fost si eu la eco vineri...totul e ok...bebe are manute ,picioruse , a luat un pic avans ,cu vreo 5 zile...sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Tu cand mergi la eco?
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."