Mamici de Iulie august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI IOANELOR!!!!

Antonia..si eu am avut aceleasi simptome ,adica ba erau ,ba nu erau simptome ..pana la vreo 6 saptamani de la ET,adica 8 dela UM...imi tot cumparam teste de sarcina..asa ca sa stea linistita..fiecare sarcina se manifesta diferit ,in functie de organsimul fiecareia.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Oana, LA multi ani si tie daca iti sarbatoresti numele azi (sunt Oane care o fac ) si multumesc de urari! Si iti doresc mult noroc sa fie bine cu bebe, daca tu simti ca ceva nu e in regula, schimba dr.! Nu ca are alte puteri, dar macar sa nu te faca sa te simti aiurea, sa-ti dea incredere ca va fi bine nu sa-ti dea raspunsuri din astea. Iti tin pumnii!
Anis si Mitub multumiri din suflet pt. urari si va doresc si voua mult mult bine si sanatate sa putem fi o gasca de mamici la vara impreuna!
Antonia, asa este, fetele au dreptate, ce daca nu are simptome, care e problema? Ca nu o dor sanii?? Pai nici pe mine? Dar ce crezi ca e mai bine sate doara ceva? Daca e bebe acolo se va vedea la eco, fara probleme, sa stea linistita draga mea! E foarte bine ca nu are nici un fel de probleme!

Va pup pe toate!!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Corbioana adica Ioana la multi ani in primul rand si bebe sanatos.
Eu acum am venit de la spital ptr ca a aparut prima contractie de uter. Durerile laterale nu snt nimic. Imi inchipuiam ca nu o sa recunosc contractiile dar le recunosti din 1000. Mi s-a intarit pe mijloc burta exact deasupra osului pubian si la atingere se simtea uterul tare ca o portocala de dimensiuni. Iar cand m-am ridicat din pat ma tinea ca dupa o operatie. Facem 3 zile injectabil scobutil cu papaverina si sa speram ca va fi OK si trebuie sa repet sumarul de urina si urocultura sa nu fie de la uretre. In seara asta merg si la eco desteapta la dr Iosup de abia astept.
Ioana eu care stau de 3 luni la pat si mai am inca 6 luni pot sa iti spun ca nu fac curatenie sub nici o forma, de gatit nici atat. Evit sa fac orice efort statul in picioare etc. Mai spal cate un vas si imi fac din cand in cand cate ceva usor de mancare un piure ceva de genul asta. Mai bag rufele la spalat in masina dar cand sunt ude nu le mai scot sau scot cate una si o intind pe calorifer. In rest citesc, ma uit la TV, vorbesc la telefon, stau pe internet, promesc vizite si imi improspatez cunostintele de engleza si italiana. Seara ies 10 min cu al meu sot cand scoate catelul sa iau si eu aer. Cumparaturi, servici nimic. mai ies la control si diverse analize si cand trebuie sa fac injectiile in rest cumintica la pat. Ma misc totusi prin casa ca as intepeni altfel. Cam asta fac eu ma plictisesc dar nu imi permit sa risc absolut deloc.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc pentru raspunsuri. I-am spus si parca s-a mai linistit un pic.

Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bine v-am gasit,
La multi ani Ioana noastra draga si sanatate multa la bebic.
Ginnet eu iau DUPHASTON pana trec de 12 sapt; e asa cum ti s-a spus: pt sustinerea sarcinii si pt evitarea problemelor cu placenta.
Am si eu o intrebare: la cate saptamani se vede sexul? dr. meu a zis ca daca e pozitionat bine si e baiat se vede inca de la 14-15 sapt, voi ce stiti?
Sa fiti cuminti cele care stati acasa in medical , iar noi cele care mergem la servici eu va propun sa o lasam mai moale, eu una nu am chef sa ma stresez...oricum nu-mi vor face ei statuie mie...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Multumesc de urare Monica! Si tie sa dea Dumnezeu la fel, multa sanatate si tie si lui bb, sa ne dai vesti bune de la eco ala "smart" Mi se mai intampla si mie chestia asta cu intaritul spre mijloc si burta se mai umfla dar nu stiam ca asta e contractia! Mai am si eu dureri in continuare dar ceva mai mici, cand stau intinsa chiar deloc! Si sper sa inceteze si maronelile astea...odata...si sa ne fie bine. Si eu m-am gandit sa nu fie vreo infectie urinara si acum vreo 3 sapt am facut o urocultura si era sterila, apoi si la scurgerile astea ma gandeam la fel, dar dr. mi-a zis doar sa continui utrogestan, nospa la nevoie si stat la casuta si la patut! Asa ca 2 sapt. ne conformam eu sper sa nu stau chiar pana la sfarsit decat daca e nevoie, desigur! Da pai asa fac si eu, mai spal vasele, mai gatesc dar nu chestii complicate ca as muri sa mananc uscaturi acum!! Mai asez putin patura, o haina la loc, ud florile nu mare lucru. O sa mai ies si eu cate putin la aer ca deh tre sa ne oxigenam nu?
Laura pupici si tie si multumesc de urare si promit ca eu sunt cuminte aici in medical, desi eu si la job stau in fund pe scaun la calculator, dar adevarul e ca nu 8 ore, si ma mai ridic, ma mai intind juma de ora la tv, mai stau, sunt mult mai linistita, mai relaxata, nu se compara, acolo tot te gandesti la toate alea, iti faci ganduri si eu cum le pun pe toate la suflet numai asta nu-mi trebuie! Ai si tu grija de voi, ca asa e nu se uita nimeni daca faci sau nu eforturi pt. ei!!
Pupici,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

La Multi Ani Ioana si de asemenea tuturor Ioanelor , Oanelor si Ionilor de pe acest forum si celor dragi voua ce poarta aceste nume!

Anis iti multumesc si tie pentru raspuns, m-am cam speriat din cauza sangerarii si a contractiilor. Saptamana viitoare mai merg sa fac dozarile b-hcg,progesteron si estradiol,si voi le-ati mai repetat?

Monica multa bafta la eco abia astept sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutic!
Am aflat de la anis ca au aparut mamici noi in grup.Cu parere de rau ca nu am timpul necesar sa rasfoiesc subiectul cap-coada,o sa le rog sa-mi trimita pe privat datele pentru a completa listuta!
Multumesc!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Lauion (Laura) iti multmesc mult pentru urari si iti doresc si tie numai bine si bebe sanatos!!! chiar daca nu putem bea!

Numai bine,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

La multi ani!! pentru Ioana si Oana .....dar si pentru sotii care se numesc Ion, Ioan, Ionut.....etc.....Petrecere frumosa tuturor!!
Eu pot sa va spun ca m-am programat la echo morfologica de trim I la dr. Iosup la Diagnosis si asistenta de acolo mi-a zis ca daca suntem norocosi putem vedea si ce este...baietel sau fetita....
Eu sincera sa fiu nu sunt foarte curioasa......as vrea sa-mi spuna ca totul e in regula cu bebe din burtica....
Si pe mine ma doare din cand in cand burtica....dar uneori la servici..fiindca sunt atatea probleme...nici nu ma mai gandesc la dureri...nu le bag in seama. Dar seara cand stau in pat simt burtica foarte tare si din cand in cand iau No-spa. In rest iau Utrogestan 2 pe zi, Acid Folic si Vitamina E.

Pupici si sa auzim numai de bine.

Lory

Mergi la inceput