Endometru, ovulatie si altele (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ariadna33 spune:
Fetelor, am intrat numai sa va salut, sunt la un internet-cafe si nu rezist mult aici.
FELICITY, vad ca-ti pierzi din optimism daca nu ma mai ai pe mine sa ma ridici de jos! Vezi de treaba ta (stii tu care) in continuare, ca luna asta e de-adevaretelea!
Vad ca ne-am inmultit.
Sper sa rezolv si eu problemuta cu net-ul saptamana viitoare.
Felicity spune:
Fetelor sa stiti ca mie mi-a urcat temperatura, deci "treaba mea" pe luna asta s-a incheiat
. acum urmeaza treaba...asteptatului unde nu am fost niciodata o premianta, am mare nevoie de ariadna sa se vaicare, ca sa o pot incuraja.
Ne-am inmultit, asta era si ideea nu?
insa nu in directia dorita.
Tonnia, ti-a venit napasta? Ale cum mai esti?
ariadna haide inapoi mititico, ca nu pot sa traiesc fara tine 
ariadna33 spune:
Fii atenta ce fac eu pt.tine: am ajuns la 8 dimineata (sambata!) sa ma duc la o sala de net numai ca sa vad ce mai faci (acum mi-am dat seama ca n ici nu mi-am luat temperatura!).
Din pacate n-am nici un motiv sa ma vaicaresc, deoarece stii foarte bine ca partea asta e cea mai cool pt. mine (respectiv urmatoarea saptamana), se vede treaba ca ne-am sincronizat ca perioada dar suntem asincron ca temperament.
Asa ca o sa vin infiecare zi aici, pana cand rezolv cu net-ul la mine acasica ca sa-ti fac 'jucarii'.
Chi spune:
Ariadna, esti bestiala ! Credeam ca sunt singura care bantui sambata dimineata pe DC .
Si eu sunt la faza asteptatului, numai ca am trecut de faza pe "municipiu",sunt la "nationale", mai am 3 zile pana la
, ca nici nu-mi vine sa-l numesc .
Ce sa fac sa-l gonesc ?

ariadna33 spune:
Nu stiu ce putem face, poate woodoo (oi fi scris corect?).
Pe mine ma apuca isteria cu 3 zile inainte!
Alé spune:
Buna fetele,
Nu mi-a venit ciclul ieri. Am stat toata ziua ca pe ace, ma tot duceam la baie sa verific si nimic. Mi-am spus "Las' ca vine la noapte". De dimineata, nimic, ba mai mult, mi-a crescut temperatura la 36.71. Io nu mai inteleg nimic.
Nu indraznesc sa sper la prea multe, dat fiind faptul ca testul de ieri de dimineata este perfect negativ. Ma gindeam sa mai fac unul maine dimineata, daca va mai fi cazul...
Altfel, ca senzatii, parca ma doare burta, dar nu ca la ciclu - doar asa, ma incearca. Ma doare mai tare pe dreapta, partea mea cu probleme (chist operat).
Ma dor si sanii si au si crescut in volum dar nu ma dor foarte tare - doar la atingere iar in rest, ii "simt".
Cam atit. Nu stiu ce sa va mai spun. Cind se intimpla ceva nou, va anunt.
Weekend placut si asteptare rabdatoare pentru cine asteapta.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Chi spune:
Testele se pot pozitiva si la doua saptamani de intarziere.
Eu cred ca esti !!!
Iti tin pumnii .

, draga mea, nu imi place deloc sa te vad trista!