Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Antonia, super articolul, mersi mult, e primul mai detaliat si concis si mai pe intelesul tuturor pe care il citesc ! Spor la "treaba" fetelor si sa auzim de cat mai multe

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Mi-a scazut temperatura , deci azi-maine se va intampla nenorocirea .

In concluzie, o sa bocesc un pic, o sa ma resemnez ca poate nu merit suficient de mult minunea,o sa trag aer adanc in piept ...si o iau de la capat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Si eu sunt in situatia voastra fetelor. Am facut luna asta stimulare cu clostilbegyt, apoi pregnyl si duphaston. Azi e a 16 zi de la pregnyl si inca nu mi-a venit. Am facut un test acum 3 zile si a iesit negativ. Am simtit ca innebunesc. Ma asteptam sa imi vina zilele astea dar inca nu au aparut rusii.
De mai bine de 5 zile am dureri si intepaturi de ovare iar sanii mai au putin si pocnesc. Voi ce stiti e normal sa intarzie dupa stimulare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu stiu cum e cu stimularea dar poate nu-ti mai vine. Acum 3 zile cand ai facut testul poate era prea devreme. Eu zic sa-l repeti!

Chi, imi pare rau!

Pe maine, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, sunt bucuroasa: am internet! Am ajuns acasa si am gasit holul de la intrare plin de cabluri, o bormasina pe jos si praf alb. Ce conteaza, m-am repezit direct la calculator!

Antonia, n-am mai intrat ca nu m-am mai dus la sala aia nenorocita. Prima zi (vineri) a fost foarte 'distractiv', era tarziu si erau niste pusti si niste fete de vreo 14 ani (din cate am reusit sa distig eu) care m-au socat! N-am auzit in viata mea 'propozitiile' alea. A doaua zi dimineata era 'seful' acolo (baiatul patronilor) cu alti baieti, eu singura clienta. I-a pus imediat la punct pe aia cand au vorbit urat, respectuos pustiul n-am ce zice, acum nu stiu daca nu i-a impus respect masina sau persoana mea... Am facut greseala sa-i spun sotului meu ca am fost 'acolo' (dupa!) si cred ca asta l-a determinat sa rezolve problema. Oricum, duminica am mai dat o 'tura', mi-am facut de drum la piata.

Am racit si eu. Ieri (prima zi de lucru) m-am dus cu nasul rosu si cu temperatura, tocmai cand ziceam si eu ca trebuie sa fiu 'spirt', va dati seama ce privire 'inteligenta' aveam. Felicity, nu numai ca ne-am armonizat 'perioadele', acum si racim in acelasi timp! Dar eu n-am mai racit cred ca de cativa ani, am avut o 'tentativa' de raceala in noiembrie, dar nu ca acum. Asa ca nici vorba de temperatura...

Ce se intampla cu Alé? Hai, Alé, da un semn, vino la aici la batranele sa te consolam.

Mergi la inceput

Cum e chestia asta cu mai multe ovulatii intr-o luna? De mult ma preocupa subiectul asta, vreau si eu sa stiu!

Alé, tu stii sigur, poate ma lamuresti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetelor mi-a placut Deanna's Plan, luna viitoare ma apuc de el, cu tot cu robitussin.
Eu cu urechile mele am auzit cu ceva vreme in urma la CNN cu ovulatiile multiple ale femeilor si ca medicina se va schimba sa incorporoze ideea asta, si de atunci pauza, nimic.
Fetelor haideti toate ne apucam de planul ala de luna viitoare.
ariadna, super ca ai net si servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, eu ma intreb daca m-ar tine balamalele cu planul asta!M-au cam afectat ultimele luni, cu atatea calcule.

Chiar ma gandeam, unde este romantismul de altadata?

Cred ca in seara asta chiar imi vine cm.

Ariadna ma bucur de internetul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

MRLsa inteleg ca si tu esti in ziua 25? Multumesc de incurajari. La fel iti doresc si eu tie desi te rog, sau mai bine va rog, sa-mi scuzati "entuziasmul debordant". eu nu simpt nimic pt. ca nu mai urmaresc nimic. Am mari probele si nu pot sa ma gandesc decat ca daca as ramane ensarcinata ar fi extrem de important. De fapt cu cat mai repede ce atat mai bine. Stiu ca sunt ceva semne dar nu pot sa le disting. Asta este. Dar sper cu incapatanare foarte multe lucruri!
Tonnimultumim de articol si de incurajari! Vezi exact asta ziceam si eu. Cata atentie acordam perioade dinaintea ciclului cand credem ca nu putem ramane insarcinate? Noi cel putim facem orice ca sa prestam cand zice la carte dar in rest daca suntem obositi sau avem ceva treaba nu ne facem probleme ca ratam momentul. Si cred ca si voi patiti la fel.
Felicity ai mare dreptate cu ce spui. Eu cel putin ma gandesc oare cate ratam sa ramanem insarcinate pt. ca nu acordam sanse egale fiecarei zi din luna?
Despre sprayul acela de care vorbeam eu (cu apa termala) este cum spui tu. Nu declanseaza secretia de mucus cervical ci doar lubrefiaza. Si asta cand nu sunt probleme mai grave pt. ca practic este apa pura (dar este moale ca cea de ploaie care iti da senzatia ca nu clateste sapunul). Eventual calmeaza iritatiile si nu afecteaza flora normala.
pe toate.
Lia

Mergi la inceput

Hai ca bine ziceti voi, romantism si planul de luna viitoare!

Mergi la inceput