Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Felicity, stii ca mi s-a intamplat si mie sa 'compun' mesajul si apoi sa se blocheze si sa nu-l pot trimite. De ce vorbesti de luna viitoare? Ce-ar fi sa ne dai vestea cea mare? Eeee, la asta nu te gandesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

M-a sunat fratele meu. Cumnata mea este gravida. Ma bucur nespus pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari cumnatei tale Tonnia
Data viitoare cand pui un mesaj preluat te rog sa pui si sursa lui si sa pui si traducerea daca nu este in romana (conf. pc 11 din regulament)
Multumesc pentru intelegere,

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

data viitoare daca i se cere sa puna traducerea, n-o sa mai posteze, cine isi poate pierde atata vreme cu o traducere, cand toti intelegem ce s-a scris????
la toate de aici ni s-a parut foarte instructiv mesajul, asa in limbi straine cum a fost el .
mi se absurd regulamentul asta!! sa fie revizuit
ariadna, nu cred in luna asta, din cauza la HSG si a substantei, am avut ovulatia prea repede dupa. acum ma gandesc serios la treaba cu mucusul cervical si la faptul ca daca nu e suficient nu au in ce inota vitejii.
luna viitoare incep cu green tea, pink grapefruit si robitussin..oops...am scris in engleza ...oops si n-am tradus, oops mea culpa...oops iar limbi straine: latina
m-am gandit ca robitussin tradus ar fi robitusin ca in romana nu dublam literele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poate sunt persoane care au citit si nu au inteles, nu cred ca e necesar ca sa fie o contra la orice inseamna regula.

Oana_B

Mergi la inceput

Cine n-a inteles sa spuna, fara jena, si i se face un rezumat, chiar eu ma ofer pt asa ceva. Dar sa traduci ad literam, mi se pare un efort prea mare si poate traduci pt nimeni pt ca toti de aici am inteles.

Mergi la inceput

Stiu ca se poate sa ovulezi mai devreme din cauza unei emotii, etc. Deci e foarte posibil sa fi avut ovulatie cum ai spus tu, Felicity, dar iar cred ca te grabesti putin cand spui ca din cauza substantei de contrast 'baieteii' nu si-au facut treaba. Stie cineva mai multe despre substanta asta? Eu cred ca este inofensiva.

In al doilea rand, eu recunosc, nu prea stiu engleza. Va rog sa nu aruncati cu rosii in mine, apreciati macar ca sunt sincera. Adica inteleg ceva cand se vorbeste dar nu pot sa leg 2 cuvinte. Il consider unul din cele mai mari handicapuri ale mele, totdeauna il rog pe sotul meu sa-mi traduca. Este un lucru pe care mi-am propus sa-l remediez anul asta cu prioritate. Nu stiu de ce am preferat sa invat orice altceva si m-am 'ferit' mereu de a invata o limba straina.

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce ma fac cu lipsa asta de somn. M-am dus sa dorm, eram obosita de nu mai vedeam in fata ochilor, am dormit 1 ora si acum nu mai pot. Ce ma fac????

Mergi la inceput

ariadna vrei sa-ti traduc eu ce scrie in mesajul ala?
si mie mi se intampla la fel cand sunt extrem de obosita dar si excitata de ceva ganduri. nu stiu ce sa faci, poate sa aprinzi lumina sa citesti ceva, de abia nu iti umpli mintea de ganduri.
ma gandeam ce sotz de nota 10 ai cu internetul, al meu daca vedea ca nu mai merge, cred ca se bucura, ca de abia mai fac si altceva
am ovulat cand trebuia in ziua 14, mai nou ovulez doar in zilele 13-14, cand am inceput sa imi iau temperatura ovulam in zilele 16-17. in ziua 11 am avut HSG, daca zmeii zmeilor sunt asa plapanzi cred ca substanta aia i-a atacat. si nu numai substanta dar si mucusul.
am sa fac un rezumat la planul acela pt cine e interesant, poate totusi Oana a avut dreptate

Mergi la inceput

Da, te rog, daca poti sa-mi faci un rezumat...

Intr-adevar, sotul meu m-a invatat si tot ce stiu pe calculator. Eram 'afona'.

Mergi la inceput