Cat de tare misca bebe?

Cat de tare misca bebe? | Autor: toronteza

Link direct la acest mesaj

Mamicilor am si eu o intrebare.

Noi avem 20 de sapt si numai eu simt cum misca bebe. Sotul meu e cam suparat ca el nu simte. Am citit si in carte ca la 5 luni inca e micut si nu poate misca asa serios ca la 7 sau 8 luni pentru ca nu are atata forta. Nu e asa?

Parca ma alarmez si eu cateodata dar ma consolez ca macar eu simt.
Voua cum va misca minunile?

Dana si bebe Andy din burtica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Draga Dana,

Si la noi a fost la fel! Eu am simtit cam cu o luna inaintea taticului. Statea cate o jumatate de ora sa pandeasca vreo miscare, si cand eu simteam cum misca bb, el credea ca respir eu diferit... Acum, la 30 de sapt., bb misca incat pleaca cu burta cu tot in stanga sau dreapta. E vizibil, nu mai e nevoie sa tina mana pe burta, pentru ca poate vedea cand misca. Asa ca nu iti face griji, cat de curand o sa sita si apoi sa vada "luptele".
Un an nou fericit si multa sanatate!

Anca Micaela DPN 12.03.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Draga mea,

Cand sotul meu punea mana se cumintea instantaneu bebele!!! Nu mai vroia sa miste si pace. Eu l-am simtit de pe la 15 saptamani, ce-i drept, asteptam cu sufletul la gura momentele alea. Sotul meu abia dupa vreo 2 luni l-a simtit si eu ma necajeam toata ca e "nesimtitor" ahahaha!
Acum? Parca as fi personaj din Alien!!!! sa vezi cum ii iese cate un picior sau cot prin piele de te si speri!!! Acum nu numai ca il simte si sotul, dar cand il gadila incepe sa fac tumbe in burtica!!!

Rabdare draga mea, si o sa traiesti experiente minunate, doar rabdare sa aveti!!!!

Sarcina usoara in continuare!

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Nu stiu daca si voi aveti problema asta, dar de cand trag astia cu pocnitori intre blocuri si dau din bice si fac scandal, fata mea misca non stop. La un moment dat obosesc de cat da in mine.
Bine, suntem si cam pe ultima suta de metri si banuiesc ca nu prea mai are loc si ca o streseaza zgomotul asta continuu. Ma gandeam cu amaraciune zilele astea ca asa ajungi sa urasti colindele si sarbatorile - cand nu te poti feri de intruziunile unor necunoscuti in viata ta privata, cand trebuie sa le suporti prezenta si cheful de a mai pocni una...

Anda, 36+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ohoho, al meu sot a simtit tare tarziu, dupa 6 luni, si atunci cu mare greu. Abia pe la 7 luni jumatate s-a trezit cu ditamai ghiontul cand statea langa mine si a fost tare fericit ca l-a atentionat fetita lui. Pe la 8 luni se vedea bine prin burtica cum se misca.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si pe mine ma enerveaza astia cu pocnitorile lor, aseara parca innebunisera rau de tot ca am crezut ca e revelionul si eu am uitat,

cat despre miscarile bebelinului ce sa zic , eu l-am simtit pe la 16-17 saptamani dar foarte slab, sotul nu le simtea atunci, el a inceput sa simta pe la 20 de saptamani , dar am citit aici pe forum ca un tatic statea cu urechea pe burtica si asa il simtea cel mai bine, acum sunt in 23 de saptamani si misca la greu dimineata si seara, si se simte de la o posta,adica are o putere de ma sperie si pe mine cateodata, asa ca aveti rabdare si o sa-l simtiti.

numai bine si multa sanatate si la multi ani
Adriana si bebelinul 23 de saptamani

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Pe bebe l-am simit devreme cind a inceput sa miste, tati l-a simtit mai tirziu. Imi amintesc ca prima data a pus usor mina pe burtica si a asteptat ceva pina a miscat si mi-a spus ca a avut senzatia unui muschi incordindu-se.
Bebe al nostru e cam puturosel si se misca cu program, dimineata si seara, abia acum mai are abateri de la program.
La noi tati ii vorbeste seara si isi aseaza mina pe burtica iar cel mic vine ca un pestic sub mina si se misca.
Incet, incet o sa capete putere si o sa-l simta si tati, nu-ti fa nici o problema, mai dai nitel timp sa creasca si sa prinda puteri.

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

la multi ani pentru noul an, sa va aduca nasteri usoare si bebelusi sanatosi...

...eu am intrat in saptamana 23 si beblusul meu misca usor, fara un program anume.Fiind la a doua sarcina( dar 8 ani diferenta intre ele) a miscat pe la 15 saptamani, si apoi cu pauze dese pana acum 2 saptamani cand pot zice ca o simt mai bine.Insa tot mai astept si sper ca va fi si mai tare.Cand pun mana pe burta nu mai misca asa ca trebuie sa o las pe ea, e fetita, sa se miste cand vrea si cum vrea.Nu mai discut ca sotul meu nu are cum sa o simta...Sa mai aiba rabdare.Oricum la prima sarcina mi se misca burta in toate directiile si ma pocnea numai la ficat, parca aveam ceva personal cu mine.Se mai calma doar la auzul muzicii, in special Mariah Carie...

Cel mai intelept lucru pe care putem sa-l facem este sa asteptam sa mai creasca putin si lucurrile se vor schimba.Fiecare bebelus este unic, nu misca doi la fel...asa ca RABDARE multa...

Loreen, Bianca(15.10.1996) si Delia 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toronteza spune:

Noi nu avem numai 20 de saptamani si probabil ca e cam micut ca sa faca acrobatii asa serioase. E oricum interesant ca atunci cand il simt ca misca , pun mana si el se opreste.

De curand am fost aici in Toronto la petrecerea de Craciun de la serviciul sotului si sunt in proportie 75% indieni si asa de tare era muzica ca simteam ca imi vibreaza urechile, in schimb simteam cum bebe danseaza de numa numa :).

Inca ceva, am acasa un ingeras care il tragi asa cu cheita si canta asa ca si o cutiuta muzicala. Seara cand merg la culcare il pun pe burtica si simt cum misca Andy probabil ca deja stie ca e timpul sa se culce.

Mutumesc foarte mult pentru mesajele voastre si va doresc din tot sufletul un An Fericit, Bebei sanatosi, nasteri usoare si sa dea Dzeu sa fie ma bine in 2005.

Numai bine la toata lumea

din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si bebe nostru are 19 sapt si 2 zile.L-am simtit pentru prima data acum 3 zile chiar inainte de a implini 19sapt.A fost extraordinar, se simtea chiar si la atingere, a fost foarte puternic si foarte lung.A durat cam 2 min.Sper ca puterea miscarilor sa fie pentru ca este baiat.Imi doresc foarte mult un baiat desi sotul meu isi doreste o fetita :)
Voi afla pe 18 cand voi merge la doctor

Adriana si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oooo, noi am vazut ca misca foarte tarziu, Giulia a fost o mare puturoasa (probabil si din lipsa de spatiu), eram in ultimul trimestru, dar si atunci doar seara, maxim o ora. Atat. In rest, mai simteam eu cate un sut in vezica (statea pelvian), dar foarte rar. Mi-am facut multe probleme, dar important e sa miste. Acum nu sta o clipa
Sarcini usoare in continuare la voi toate si bebici sanatosi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput