Cat de tare misca bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

apai mindretea mea sin burtica misca zdravan de pe la 20 sapt, acum avem vreo 23... hehehe, nu degeaba spun eu ca i un mic "superman"
dar misca cu pofta numai cind stau culcata ori pe scaun, si se frasuieeeeee

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan a miscat putin toata sarcina. Asa am fost si eu.
Nici macar nu vedeam sa iasa vreo mana sau vreun picior ceva, doar din cand in cand facea cutremur de ma si speriam si se vedea burta miscand, insa destul de rar.
In rest suturi, ceva miscari, nimic spectaculos.
Nu toti copiii sunt la fel, totul e sa fie sanatosi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu l-am simtit pe bb la 16s si tati l-a simtit azi-noapte si a fost atat de fericit.Ca aseara a avut program prelungit bb,premiera absoluta

si pestiuc de 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Acum cateva luni eram tare necajita, mi se parea ca bebele meu nu misca destul! Toata lumea imi spunea ca este timp si ca am sa ma satur!
Acum, inciuda faptului ca sunt in luna a noua si nu ar mi trebui sa mai miste asa tare, da niste spectacole! E si tare mititel si eu sunt asa ca are loc. Cel mai tare ma amuza cand sughite! De cateva ori pe zi si-l tine vreo cinci minute. Sotul meu sta cu urechea pe burta si-l asculta... Oricum, de abia astept sa-l vad in realitate!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La mine, bebe a inceput sa miste pe la 16 saptamani, nu eram sigura ca asta e, pentru ca medicul imi zisese ca numai pe la 18-19 saptamani incep si eu sa simt acrobatiile. Bineinteles ca si de la mana mea se oprea la inceput, apoi s-a obisnuit cred...a dat apoi si la tati, nu i-a trebuit mult timp sa stea la "panda", ba mai mult chiar nu s-a sfiit sa-si faca nestingherita numarul si cand a pus mana viitorul nas.

Geani cu Daria( 29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Eu l-am simtit pe bebe de vreo saptama jumate, adica de pe la 17 saptamani. Foarte incet, dar acum la aproape 19 saptamani il simt destul de des si taricel. Insa pe afara nu se simte. Nici eu nu am simtit la mana pe afara, si nici sotul meu. Cred ca mai trebuie rabdare.

Mergi la inceput