Copilasii din 2002 (05)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
Buna mamici...
Multumesc de sfaturi cu privire la propozitii..uneori ma mai relaxez, alteori intru in panica...
Azi e ziua sotului meu si maine ziua mea de nume...hihi..asa ca suntem in petreceri peste petreceri. De fapt ziua lui RAdu am sarbatorit-o aseara singurei...am iesit numai noi doi la un restaurant si ne-am simtit bine...apoi ne-am plimbat ...a fost tare frumossssssss!!!!!
David e foarte incantat de ursuletul lui care vorbeste si a inceput sa invete cate ceva de la el...sunt foarte incancata de el si acum tot ma uit sa vad care sa fie urmatoarea jucarie vorbitoare...
Ne chinuim si noi cu olita...el se distreaza pe seama noastra si se amuza cand face pipi prin colturi si nu prea se lipeste olita de el...si avem si capac de wc, pe care sta doar daca ii dau niste pahare cu apa sa se joace cu ele si a nimerit de 2 ori caca acolo...
La multi ani maine de SF Ion la toate mamicile Ioana si taticii Ioni....
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
HelleneC spune:
Buna fetele! Hop si eu pe aici, la o mica poveste de seara, ac de obicei!
Sanzi, dar ce de petreceri... Bravo, sa a distrati frumos! Daca ai reusit sa il pui pe WC, apai sa stii ca mare progres ai!
Karina, tare multumesc pentru ca esti si tu alaturi de mine in "operatziunea olitza"... George spune "papeciul" si nu vrea sa il dau jos, insa m-am hotarat ca sambata sa il tin fara el, mai ales ca in casa e foarte cald si afara la fel. Va spun duminica ce am rezolvat! Sper ca macar sa vada "reversul" in caz ca nu stie cum e sa fie ud in pantaloni!
Nina, cred ca esti in pregatiri pentru Cristina, nu? Pentru asa o printesa care nu te-a facut de rusine la serbare de Craciun, merita sa iti faci un pic mai mult timp! Spor la treaba si te pup! M-am bucurat de mesajul "Cristinei" de pe web!
Si la multi ani pentru toti sarbatoritii acestor zile si pentru toti Ionii si Ioanele si Ionelele si Ioneii
Pe maine, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Mia. spune:
La multi ani Sinzi pt sot si sa va distrati frumos!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
La Multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!
Sanatate, fericire si sa fiti iubiti!!!!
Eu fug repede sa ma apuc de pregatiri!!!
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
Samurai-lady spune:
pupam si noi toti sarbatoritii de Sf.Ion si atasham niste poze de la
petrecerea mika-mika a lui Kenutzu.
Akum are si el 2 anishori si mi se pare ca a creskut asa de multttt.
POZE http://community.webshots.com/album/245564876tJbGAc
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Raluca spune:
[b]La multi ani tuturor celor botezati sub protectia sf. Ioan!si in special lui Matei Ioan cel care are si aniversarea azi!
Am trecut cu mare oboseala peste aniversarea Ilincai de la gradi, de acasa...lume multa, agitatie si ce m-a suparat,indiferenta fata de cadouri spre rusinea mea.Mai avem un hop maine cand avem party-ul de copii, se pare in jur de 15, asa ca va rog ajutati-ma cu idei pentru mancarea picilor, varta 2-4 ani....
Nina[/b], cat de curand sper sa termin paginutza Ilincai si atunci o voi posta.Am tot amanat sa o termin, ba sustinerea doctoratului, apoi sarbatorile, acum aniversarile Ilincai...sper totusi sa reusesc sa o finalizez.
Raluca mama Ilincai
Caprioara spune:
Va multumim pentru urari.
Astazi ne serbam la gradi si maine acasa.
Caprioara&Matei-Ioan
sinzi_ana spune:
Samurai-Lady ce frumos e Kenutza al tau!!!!!! E asa scump, un dulce, iti vine sa il mananci!!!! Sa va traiasca, sa va bucurati de el!!!!
Ce mult imi place de el!!!!
Salutari, noi plecam la petrecere, punem si noi poze diseara...
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
Anina_n spune:
La multi ani, Matei-Ioan ! Petrecere frumoasa si multe daruri ! Felicitari, Caprioara, sa va bucure mereu, capricornutzul ! Asteptam povesti si de la petreceri !
La multi ani, tuturor celor care-si serbeaza ziua de Sf. Ion !
Gabbriela, mulumesc pentru urari si pt. surpriza cu subiectul de felicitari deschis la "Evenimentele comunitatii", Cristinei. Fii sigura ca nu se va pierde subiectul ! Suntem prea multe mamici dornice de discutii despre micutii nostri.
Elena, e tare dulce George al tau, nu puteam sa nu-i las un mesaj. Sa stii ca ni se mai intampla si noua sa nu intelegem un cuvant de al Cristinei si tare se mai supara. O luam pe ghicite si mima, atunci.
Petrecerea o dam abia sambata viitoare. Dar luni, o vor sarbatori la gradinita.
Karina, multumesc ! Si Cristina il sare pe doi, de cand a fost pt. 5 sapt. la verisoarele ei(Medi si Patri) si totul era impartit la 3 intre ele. Dar daca o intreaba cineva cati ani are, spune 2 si ca implineste 3.
Sinzi, petrecere frumoasa !
Samurai-lady, sa va traiasca feciorul, ca tare frumos mai este ! Trebuie sa fi fost tare bun tortul de-l manca direct din farfurioara.
Raluca, abia astept sa o vad pe Ilinca ! Nu am mai vazut-o de cand avea 8 luni(poza din paginuta ta personala DC).
Si Cristina era indiferentala cadourile Mosului, mai degraba s-a bucurat de venirea lui, decat de cadouri. Deci, asa va fi si la petrecere, cu darurile ce le va primi.
Aveti mare petrecere cu asa de multi invitati. Toata grupa ati invitat-o ?
Idei de meniu....fructe taiate felii cu un pic de frisca si scobitori infipte-n ele(ca frigaruile), ceva tartine(cu crema de branza)sau cremvursti. Petrecere minunata !
Sa ne povestesti cum a fost cu atatia copilasi !
Sanatate si pupici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
HelleneC spune:
Buna mamelor!
Mai intai, la multi ani sarabtoritului de azi Matei-Ioan! Caprioara, sa iti traiasca copilul si sa fie sanatos si asa cum il doresti!
Nina, cred ca ai ceva bataie de cap pentru petrecerea de la gradi, chiar daca nu va fi extraordinar de mare. Emotia zilei respective iti va da o stare deosebita: doar o data Cristinuta ta va face 3 ani!
Acum, de la mamele care au copii care au implinit deja 3 ani voi astepta multe raspunsuri, si dupa ce va trece "ameteala" sarbatorilor si a petrecerilor, voi bombarda topicul cu intrebari!
Weekendul asta il avem pe George acasa, o mare bucurie, nu stim nici noi cum sa facem sa prelungim starea. E in pat acum cu tati si e pe cale sa adoarma, cuminte ca de obicei!
Va pup, si chiar daca nu o sa fiu prezenta zilele astea prea tare, sa stiti ca ma gandesc la voi si la ingerasii vostri!
A, sa nu uit: Raluca, cred ca tartine cu cate ceva potrivit pentru copii, ornate destul de nostim cu morcov fiert, masline si ce mai ai la indemana, va fi pe placul copiilor. Pe langa astea, ma gandeam la oua umplute cu crema de pate, mai putina maioneza a le strica burticile, iar ar fi interesant! Si fructe... multe, asa cum spunea si Nina! Succes, asteptam povesti, ok?
Va pup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze