Copilasii din 2002 (05)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Luca spune ca il chema Vasile Zau(de la dinozaur),eu sint Vasile Mama...si cu Vasile Tata..sintem familia Vasile.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna la toata lumea!
Samurai Lady, l-am vazut pe Kenutzu si pot sa te aprob: a crescut mare de tot! Ii vazusem pozele dinainte si mi-a ramas in cap imaginea lui de la cateva luni (nici nu poate sa nu ramana, era un scump). Acum ai copil mare! Mai spune ce face, ce spune, ce nu face!? Pupa-l ca e tare scump!
Nina, ma bucur ca are cine continua treaba lui Gabb, si ca esti mereu prezenta, chiar daca poate nu ai timp suficient! Cel mai bine e ca deja copilul tau va implini 3 ani (luni va fi ca o ) si ne vei mai spune ce si cum... noi mai avem pana facem! Plus ca mai avem copiluti care anul asta vor face doar 2 ani
Va pup si petrecere frumoasa celor care au azi petreceri!
Ma duc la GEORGE!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nina, in primul rand sa nu uit, DAvid e nascut in februarie nu n aprilie cum e pe lista...
Azi am avut zi de trebaluiala...dupa atatea petreceri unde DAvid a fost centru atentiei (am pus cateva poze noi, dar nu sunt cine stie ce, de la petrecerea in familion) si a fost lasat sa faca ce vrea, dupa excursia la munte si Botosani...am ramas cam in urma, noroc ca m-am scos cu mancarea, bunica mea a facut de toate si am plecat cu masina incarcata cu sarmale, racituri, salate, copane...o saptamana sper sa nu ma apropii de aragaz.
David a iesit azi cu tati in parc si cand a venit acasa, s-a asezat pe jos mai avea putin si adormea...pai ca sa adoarma el trebuie sa se invarta ca un catelus de nustiucate ori in jurul cozii...nu stiu ce i-a facut RAdu de l-a obosit asa...
Dar nu imi pare rau ca acum am putin timp liber ...
Weekend placut tuturor mamicilor si bebicilor!!!!

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Hai sa va zic cam ce face si ce nu face Kenutzu la 2 ani impliniti.
De vro 2 saptamani a inceput si el sa lege akolo ceva ce seamana cu o propozitie,dar fara predicat.Zice cam asa : mama ceai,mama mashina,
mama orez si multe altele.

ii place sa deseneze,adica e in faza de cercuri mari,cercuri mici,mai nou a inceput cu linii si liniutze;trage multe linii si apoi isi aduce mashinutele si le plimba pe caiet.
Ne jucam mult afara la topogane,mergem pe tricicleta si ne dam in leagan.

Il iubeste pe Buzz Lightyear-cel din Toystory si il plimba toata ziua dupa el.

La mancare nu e pretentios,mananca cam tot ce ii pun in farfurie.
Ii place pestele fiert sau prajit si carnitza de vita,porcul il skuipa des :))))))

Hai mai povestiti ce mai fac puii vostri.
Mai skriu ca are la 2 ani 12 kg si jumate si 90 cm.
io zic ca-i slab,dar e bine cika in graficele de aici e pe la mijlok putin spre sus.

va pupilim

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!!!! multa sanatate, fericire si noroc, sa ai parte de multe cadouri si distractie pe cinste. Draga Nina, sa-ti traiasca fetita si sa ai parte de multe bucurii din partea ei!!! si pentru ca m-ai "criticat", am pus in albumul de pe DC doua poze de la petrecerile Ilincai de 3 ani...sper ca se vad

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani Nina-Cristina, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii mereu asa cum ai facut-o de cand ai aparut pe lume!
Nina, petrecere frumoasa, sa va traiasca fetita si sa creasca frumos alaturi de voi!
Elena & George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Raluca, multumim pentru urari ! Nu ne-ai scris cum a fost petrecerea cu 15 copii si ce le-ai pus pe masa. Pozele nu se vad !

Elena, multumim pentru urari ! Da, e o zi speciala, azi ! De dimineata am luat-o pe Cristina in brate si am valsat cu ea prin camera si impreuna cu tati i-am cantat "La multi ani!". Ieri imi venea sa o tin numai in brate sa o pupacesc, pana nu creste prea mare si nu ne mai lasa sa o dragalim.
Azi, dupa aproape 3 sapt. de vacanta, Cristina si-a reluat cu greu programul la gradinita. Noroc, ca este ziua ei si am convins-o ca trebuie sa mergem sa servim copiii cu suc si biscuiti, caci ei o asteapta sa-i cante "La multi ani!".

Sinzi, am corectat luna !

Samurai-lady, uite cum este intr-un tabel dintr-o carticica romaneasca, dezvoltarea staturo-ponderala la baietii de 2 ani:
- greutate(kg): 11,3-13,6
- inaltime(cm): 83,6-90,0
Kenta este chiar inalt, pentru varsta lui. Iar cu greutatea, undeva la mijloc. Este bine dezvoltat !

La multi ani, Michelle Eveline ! Petrecere frumoasa si daruri multe ! karol, sa va traiasca printesa si sa va incante mereu !

Sanatate si numai bine ! Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cred ca am rezolvat cu albumul. Revin mai tarziu cu detalii despre petrecere, acum am de "recuperat " copilul de la gradinitza.

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Raluca, sa-ti traiasca pisicuta, ca tare frumoasa si cuminte este !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

La Multi Ani Cristina si Michelle!! Sa cresteti mari, frumoase si baftoase !

Mergi la inceput