Copilasii din 2002 (05)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nina, petrecerea ne-a terminat , am ajuns acasa cu o durere de cap...Au fost 17 copii plus parintii care i-au insotit, o agitatie continuua plus rolul de gazda, s-a dovedit un adevarat maraton. copii s-au distrat copios, au avut clown, face paiting, li s-au organizat jocuri, intreceri cu premii (fiecarui invitat i-am oferit din partea Ilincai un premiu). Totul a durat 3 ore jumatate, la final avand o explozie de confetii !!!
Meniul (copii+parinti) a fost clasic:snitele, chifetlutze, sunca pui, porc, fileuri de peste pane, cascavaluri de vreo 3 tipuri si branzica de copii . Fructe, legume, suc, bauturi alcoolice (parinti) saratele, prajituri si tortul binenteles...Cam asta a fost, distractie pentru copii, oboseala pentru noi!

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor.
Bravo Raluca, oboseala oboseala, dar macar stii ca toti s-au simtit bine si vor povesti despre petrecerea Ilincai de la 3 ani, observ ca te-ai pregatit nu gluma!
Dupa ce iti tragi sufletul, sa ne mai spui ce face Raluca, ce crezi ca ne ajuta pe noi, cele care avem bebei un pic mai mici! Eu am mereu nevoie de sfaturi, repere si modele, si ma bucur daca la randul meu pot da un sfat!
Nina, tu cum te pregatesti?
Pupici cu lipici la bebei si mamici!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Raluca da' chiar ca a fost o petrecere pe cinste!! Si noi ne apropiem de 2 ani si nu stiu ce si cum o sa organizez...
Noi suntem putini tristi ca lui tati i-a fost descoperit ca sufera de astm (a avut si in copilarie si acum a recidivat) si DAvid e in pericol sa mosteneasca si el sensibilitatea asta...
In rest, am inceput gradinita si azi doar ne-am jucat, am cantat, am alergat...iar cei mici erau foarte fericiti ca nu au trebuit sa invete cine stie ce...
David nu prea mai mananca iar...azi a papat o placinta cu branza si un iaurt, nu a vrut nimic altceva...si nici aseara nu a mancat. Mai incolo mergem pe la buni ca a facut un bors sa vedem daca ii se face foame pana atunci.
salutari...

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

rosa, multumim pentru urare !

Raluca, superba petrecere ! Obositoare, insa memorabila pentru Ilinca si prietenii ei, cum scrie si Elena. Noi vom face o petrecere mai modesta, acasa, cu inca 5 copii. Meniu: fructe, biscuiti si tartine, plus nelipsitul tort cu 3 lumanarele, de data asta si suc. Cristina abia asteapta sa sufle in lumanari. Multumesc pt. mesajul de pe paginta Cristinei, Elena !

Sinzi, nu este de vina cel de-al 2lea rand de premolari la David ? Noi asa am patit cu Cristina, atat inainte de 1 an, cat si inainte de 2 ani, din cauza premolarilor.

Sanatate si numai bine ! Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Anina_n, inca o data La multi ani pt. Cristina ! Si La multi ani si pt. Michelle Eveline (karol) ! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa ascultati de parinti !

Raluca, te invidiez pt. petrecere. La noi nu prea au fost copii mici la petrecerea lui Bogdan ca s-au imbolnavit. Mi-ar fi placut sa-i vad hirjonindu-se. Tare draguta e Ilinca. Super poza in care e pictata pe fata.

Sinzi sa-ti traiasca barbatul, sanatate multa si sa speram ca David nu-l mosteneste. Stii ca deobicei baietii trag mai mult spre familia mamei.

Sam, m-am delectat cu pozele lui Ken. Ce mare s-a facut ! Sa-ti traiasca samuraiul mai !

Mia, ce bine ca spune ceva cind il intrebi. Bogdan mai nou, raspunde invariabil
cum te cheama: "tei"
citi ani ai: "tei" (desi abia a facut doi)

In schimb a fost dragut de revelion cind mai erau doi baietei de 12-13 ani si s-au prins ca lui ii place sa raspunda cu "tei". si au inceput sa-l intrebe:
cit fac 2+1 ? "tei"
cit fac radical din 9 ? "tei"
etc.
Tatal unuia din baietii mari s-a dus sa vada ce fac si la inceput nu s-a prins si s-a mirat, ia uite cite stie Bogdanel. Dar pina la urma si-a dat seama ca ei puneau intrebarile ca raspunsul sa fie "tei"

Hellene, e un subiect la Parintii intreaba..., in care am pus eu o groaza de link-uri cu subiectele mai vechi despre olita. Poate te ajuta.

Ah, si era sa uit, sa ma laud de fapt. Bogdan are 92 cm si 14.5 kg, dar nu e gras. Eu ma bucur ca e mai inaltut, ca eu am 1.5m si tare n-as vrea sa fie si el mic. Nici f. inalt, asa, mediu.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Da fetelor, adevarul este ca te simti tare fericit cand iti vezi copilul fericit si petrecerea aniversara a Ilincai a fost tocmai un astfel de moment. A, am uitat sa va spun, am avut si o problemutza...tortul a fost, asa cum si-a dorit Ilinca, o ratusca cu umbrelutza (il vedeti in album)ce avea trei culori, portocaliu, galben si roz. Binenteles ca toti copii au dorit tort ROZ asa ca a fost greu de multumit toata lumea, noroc ca m-au ajutat niste mamici convingandu-si copii ca si alta culoare e O.K.

Azi a inceput pentru Ilinca o perioada mai dificila, au la gradi evaluari, incepand cu desen, pictura, terminand cu multimi si vocabular in engleza va trece prin toate. Ca urmare, azi m-a anuntat ca nu i-a placut la gradi caci au avut "lectii", ceea ce in vocabularul ei inseamna ca nu s-au jucat cat si-a dorit. Sper sa treaca cu bine, mai ales ca se afla printre piticiii grupei...

OlO, LA MULTI ANI! lui Emmasa fie sanatoasa si fericita!

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
George e bolnavior de duminica, si azi m-a sunat mama sa imi spuna ca nu vrea sa ia medicamentele (ei ii face figuri mereu, noua nu)!
Mersi, Karina pentru informatie, ma duc sa listez tot ce gasesc! Din cate chestii au fost, "operatziunea olitza" se pare ca e cea mai dificila! Nu stiu cum va fi, sper in faptul ca deja incepe sa priceapa multe si poate ne vom intelege de vorba buna!
Nina, succes la pregatiri si oricum va fi frumos sambata! Abia astept sa vad cum mai arata "fotomodelul" tau la varsta de 3 ani!
Raluca, am vazut-o pe Ilinca: superba!!! Pai cum sa ii placa "lectiile" cand sunt asa de mici?! Joaca e cel mai important pentru ei!
va pup si plec, ca sunt plina de virusi si eu si nu sunt in cea mai buna forma!
Pe curand, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hellene, vindecare cat mai rapida lui George!!!

Nina, David are toti dintii de la 14 luni, asa ca nu poate fi vorba de dintii, desi uneori il suspectez ca ii iese si randul al 2-lea de masele ca tot isi mai roade degetele si canutele din care bea apa...dar nu am zarit nimic in gura...

Am fost azi in vizita la un prieten de-al lui David, pe care nu il mai vazusem de ceva timp...are 2 ani (fara 2 saptamani) si am ramas masca de cat de corect si bine vorbeste...stie literele alfabetului, si spune cuvinte cu litere respectiva, face propozitii fara dificultate, pronunta corect aproape toate cuvintele, foloseste olita, stie aproape orice il intrebi...e extraordinar...
Si iar m-a suprins ca deja sare (eu stiam ca pe la 2 ani jumate pot sa se desprinda de la pamant), e foarte abil in miscari, face puzzle, pune literele in ordine....
Daca cineva mi-ar fi povestit de un copil ca poate sa faca toate astea la 2 ani as fi spus cu siguranta ca exagereaza...
Si eu care ma minunam cu David ca stie multe cuvinte si e asa intelept!!!!

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Emma ! Petrecere frumoasa si daruri multe ! oLo, sa va traiasca si sa va aduca mereu bucurie in suflete, alaturi de surioara ei ! Cum v-ati distrat in vacanta ? A invatat Emma sa schieze ?

Karina, multumesc pentru urare !
Bogdanel nu este gras pt. ca este inalt, este peste medie. O fi taticul lui inalt.

Raluca, ce inseamna o gradinita privata ! La gradinita de stat unde merge Cristina, nu am auzit nimic despre evaluari. Am sa ma interesez, totusi.
Superb tort ! Pe Tweety(Tuti) il indrageste tare mult si Cristina.

Elena, multumesc si insanatosire grabnica, atat lui George cat si tie !
De vineri intru in pregatiri. Sambata dimineata vin copiii(2 fetite si 4 baieti, plus Cristina), iar dupa-masa vin nasii si buni Lali. Cred ca pe marti voi avea si pozele !

Sinzi, pomenisem de premolari(maselute), nu dinti ! Chiar daca nu se vad, pot sa-l deranjeze, deja.
Mi-a scris Gabbriela si se confrunta cu aceeasi problema la Julian. Ultimele doua maselute sunt gata, gata sa iasa.
Despre acel baietel...poate ca va fi un geniu, bravo lui !

Sanatate si numai bine ! Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

In primul rind La multi ani Emma ! oLo, sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.

Raluca, tare frumos tortul. Vad ca multe cofetarii s-au orientat si fac acum torturi sub diverse forme, tare dragute si tare gustoase.

HelleneC, sanatate multa lui George. Sa ne tii la curent.

Sinzi din tot ce ai povestit despre baietelul acela, si Bogdanelul face ceva: sare . El sare de ceva timp, n-am stiut ca e ceva neobisnuit la virsta lui. Cit priveste maselutele, lui i-au aparut deja 2 masele din al doilea rind, cei de jos (scuze, dar nu stiu cum se cheama). I-au aparut deja de 2-3 luni si dupa cum saliva si rodea tot, am crezut ca-i apar si ceilalti doi, dar nu a fost asa si nici numai saliveaza/roade.

Nina, nici taticul lui nu e inalt (1.7m). Dar nu conteaza de ce, important e ca e

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput