Copilasii din 2002 (05)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io sunt f suparata...azi am fost jefuita...eram intr-o librarie si un tip si o tipa foarte de treaba (pareau) se tot tineau dupa mine...cand sa platesc ce cumparasem...nema portofel...geanta deschisa...erau singurii aia din magazin, deci ei erau praduitorii si inainte sa intru mi-am verificat geanta si era ok.
pb nu e de bani (desi aveam vreo 4 mil) ci de acte...nu mai am nici un act, doar certifcatul de casatorie...mi-au furat carduri de la banci, pasaportul cu viza, carnet de conducere...si cel mai nasol e ca io tin si nr de la conturi in portofel...si am si in uk cont in banca...
azi am fost numai pe anulat...
uf...asta este...acum trebuie sa alerg dupa acte din nou!!!!

In rest...DAvid are 4 masele in total, cate masele ar trebui sa aiba? ca io stiam ca pana la 4-5 ani astea sunt toate...

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Acte si bani(totusi), of, Sinzi ! Bine ca nu s-a intamplat pe strada si sa mai fi primit si bataie !
Intre 2 ani - 2 ani si jumatate, apar inca 4 maselute. Iar in jurul varstei de 6 ani, incep sa se schimbe dintii de lapte si tot atunci apar molarii definitivi, care nu se mai schimba.

Karina, in general baietii cresc mai inalti decat tatii. Asadar, probabil ca Bogdanel va avea peste 1,70.

Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

oauu Sinzi, da stiu ca vei avea de umblat...super urat!Poate mai ai o sansa, sa-ti lase undeva actele, eu asa am patit in urma cu vreo 2 ani. Mi-a furat portmoneul din cabinetul de la facultate insa a avut "amabilitatea " de a-mi lasa actele intr-un WC al universitatii unde la gasit o femeie de serviciu.Sper sa fie si cazul tau...

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor! Sanzi vad ca la tine nu e bine deloc! Poate iti aduce cineva actele acasa! Chiar imi pare rau!
Multumesc fetelor de urare, ma bucur ca azi e mai bine, isi ia si siropul, e ok. Numai ca eu m-am imbolnavit si trebuie sa ma fac repede bine pana vineri, altfel nu vine acasa si e jale... o sa plangem toti!
Lui George i-a iesit al doilea rand de masele pe la 2 ani si 2 luni, fara sa ne dam seama. Saliva abundent, era nervos, dar noi am pus pe seama suzetei, ca tocmai o dadusem la "cacel"=catzel! Asa ca numai ne-am trezit cu inca 4 masele.
Sanzi, sa stii ca un copil de 2 ani face si spune multe, intr-adevar, dupa ce descrii tu, baietelul respectiv e foarte inaintat, asta e bine. George sare de mult, inainte de a face 2 ani, si cand alearga imita de multe ori cum alearga calul, ceea ce mie mi se parea ca e greu pentru el. In schimb la 2 ani sarea ca o minge (a inceput de mult pe pat sa sara si sa se arunce pe perna), asa ca avea antrenament
Ai sa vezi cate va face David! Si de nu va face totul, gandeste-te ca fiecare are un ritm al lui si lasa-l in pace, stimuleaza numai ce crezi ca se poate si totul va fi bine!
Va pup, Elena
Ma duc sa ma fac bine

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Ce mai fac micutii din 2002 ?
Cristina merge la gradinita, dar tare greu este cu imbracarea, dimineata. Asa trage de timp, parca ar avea toata ziua la dispozitie. Asa fac si ai vostri la iesirea afara ?

Elena, ti-ai mai revenit, esti pregatita pt. George ?

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Nina, sunt bine acum, mai bine asa ca maine il aduc pe George. Vad dimineata rezultatele la analize, sper sa nu fie ceva microb, ca altfel nu am voie sa il adcu pe bebe acasa.
Sanzi, ce mai faci? Ai rezolvat ceva? Macar actele de le-ai gasi!
Va pup fetelor, astept ziua de maine sa il aduc pe George acasa!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare , salutare...

Nina, noi am rezolvat problema cu imbracatul de dimineata facand-ul in fata televizorului pus normal, pe Cartoon.

Am doua mari realizari, de cand a inceput semestrul doi la gradi Ilinca mananca mai bine (uraaaa, caci asta a fost intotdeauna o problema penrtu noi, are doar 13 Kg)si accepta mai usor ideea ca trebuie sa mearga la gradi (in cazul nostru acomodarea a fost horror!!, mai aveam un pic si renuntam). In rest, suntem ocupate cu "lectiile" ne ocupam de litere, cifre, asocierea lor cu cantitatea si mai nou, face puuzle-uri aproape singura (cele cu piese mari, binenteles).Cu vocabularul si dictia in romana avem insa probleme caci gradinita in lb. engleza a cam dat-o peste cap ,lucram si la acest capitol. Probabil vom apela si la un logoped caci deja pune accent englezesc in cuvinte romanesti...si nu-mi place!

Sa ne auzim cu bine, sanatosi, un wk frumos tuturor! se pare ca vom avea parte de ceva zapada la Cluj asa ca ne pregatim saniutza.

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

LA MULTI ANI mamici si copii de 2002!
Am lipsit destul de mult - starile de rau mi-au cam pus capac, api a venit concediul...sper din suflet sa fiu de acum incolo cu voi.
Imi spuneti si mie ce e cu Gabbriela?
Oti e bine, e o shmechera...incepe sa-si contureze tot mai accentuat personalitatea.Si acum il asteptam impreuna pe Capsuna - 'satzioru' ei!
Un we superb va doresc

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Elena, sper ca-s bune rezultatele !

Raluca, si noi, tot cu Cartoon sau mai nou MiniMax, de dimineata de la ora 7, pt. 30 de minute. Dupa aceea vine spalarea si imbracarea, dar tare greu ajungem sa-i dam caciulita si geaca pe ea.
Numai la ora 8 reusim sa iesim pe usa.
Altfel, parca se impaca si ea mai bine cu gradinita, fata de semestrul trecut. Ca si pana acum, nu este o mancacioasa si nu prea are stare. Are 95,5 cm si 13 kg(in jurul carora se invarte din vara). Subtirica !
Cu vorbirea...a fost mai lenesa, dar face adevarate progrese acum, in jurul varstei de 3 ani. Totusi, vorbeste peltic. Daca va fi cazul, vom merge la logoped.
Si la noi ninge, vom scoate saniuta prima data, iarna asta.

Doris, la multi ani si voua ! Bine ai revenit ! Te asteptam cu frumoasele tale povesti despre Oti !
'Satziouru' Otiliei, pe cand soseste ?
Despre Gabbriela poti citi, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39475&whichpage=3" target="_blank">aici, unde explica chiar ea, de ce a plecat, deocamdata.

La multi ani, Luca ! Sa fii sanatos si fericit ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Mia., sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii si in continuare !

Maine petrecem si noi ! Cristina va avea un tort de frisca, cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici, figurine colorate de zahar. Este unul din basmele preferate, pe care i-l citim in fiecare seara, urmat de Cenusareasa(si Scufita Rosie, uneori!). Revenim luni cu povestea petrecerii !
Sanatate si numai bine ! Weekend placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Anina_n pai daca ne-ai invitat, uite venim si noi in clubul vostru, ne treci si pe noi pe listuta? Suntem nascute pe 17 martie 2002 (Andreea) si avem si povestea nasterii la nasterea pe glob. Despre Andreea ce sa va spun este foarte energica, ca toti copii de varsta ei,nu prea vorbeste ea corect, dar pe limba ei imi impuie capul toata ziua si ii place sa cante, face niste vocalize,mama-mama...
Ii place sa se uite la desene (teletubies),la Voaleta cum spune ea la Veronica, ii pun caseta de cateva ori pe zi si spune cred de 100 de ori pe zi(nu exagerez) cuvantul COPII.
Mai revenim.

Mergi la inceput