Copilasii din 2002 (05)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor... ma bucur sa vad ca au mai venit si alte mamici cu povesti despre piticutii lor!
Luca, sa fii fericit si cuminte si sanatos si sa iti bucuri parintii! Mia sa iti traiasca baiatul!
Eu sunt fericita ca il am iar pe Big George acasa, desi eu fac penicilina ca nu sunt bine, insa trebuie sa ii fac o bucurie copilului, daca tot a nins azi si la noi. Din pacate numai a nins, fara sa se depuna zapada Vrem zapada!
George ia si el tratament, ca nu e refacut complet, probabil a luat de la mine microbul... si ne delecteaza la greu cu niste minunatii. Nu stiu cat e de interesant, pentru unii, dar imita ce face preotul la biserica (e mare amator de mers la biserica, e fascinat de ce e acolo si pupa tot in zona, sta cuminte la slujba, si 2 ore daca e cazul, nu se da dus acasa). Mai inainte si-a luat o icoana si un urs transformat pe post de cadelnita si canta pin casa, apoi vine la noi sa pupam si ne pune mana pe cap si spune "sa checi maie"=sa cresti mare! Va dati seama ca sunt topita cand il vad ca e serios cand face asta. Plus ca imi canta "Doame miiete" pe toate tonurile (asa am vazut ca are ureche muzicala buna!)
Se pare ca iar ne vom distra in weekend!
Astept sa mai scrieti traznaile micutilor vostri!
va pup, Elena si Big George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hellene, te cred ca esti tare mandra de George...chiar ca e haios!! As vrea sa il vad si eu in calitate de "popa"!!!! Cred ca e foarte comic!!!! Pai sa il pregatesti pentru cariera!!!

Eu nu am rezolvat nimic cu actele, inca astept poate mi le gaseste cineva.
Oricum zilele astea am innebunit ca am cautat un ap sa ne mutam si nu am avut timp de nimic...
Si acum aruc si eu un ochi sa citesc ce au mai facut copilasii si mamicile si iar la treaba!!!
va pup

Sinzi si David
David la 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

a, am pus cateva poze noi

Sinzi si David

Mergi la inceput

Sanzi, spera macar ca iti vei recupera actele! Tin pumnii!
Pe George il pregatesc ca doar eu tot teologia am facut, la Cluj, asa ca poate tot acolo il trimit si pe el, daca manifesta asa vocatie
Fetele, eu nu mai pot de bucurie ca il am acasa pe micutz, iar el si mai si, sare si alearga si se joaca la greu! Ma pune sa ii cant o melodie de pe Cutiuta muzicala (un CD primit cu revista Mami) cu motanul... canta si el deja o strofa fara ajutor si refrenul. Mai avem o strofa si canta singur totul... pe langa "bebeita" = veverita al carui fan mare este!
Va pup si mai hai la povesti!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Sa-ti traiasca GEORGE<ca e tare simpatic!Are deci gena cu biserica de la tine!
SANATATE!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Buna fetele!
L-am dus pe George iar la tara..., plang si eu plange si el!
Mia, ai dreptate, cred ca de la mine i se trage, desi eu nu il duc foarte des, chiar rar! In schimb, Bica=mama mea, il mai duce, sa il socializeze, iar lui ii place, ca mai sunt copii acolo, si ii place ca si preotul il iubeste si ii da mereu bomboane!
Cum ai petrecut de ziua lui Luca??? Ai facut party?
Fetele, va mai astept la povesti!
Saptamana buna la toate, va pup si... bucurati-va de bebei cat ii aveti cu voi!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Te inteleg Hellene, mie imi e dor de David si cand doarme!!!
David a inceput sa isi perfectioneze vocabularul...vorbeste mult mai corect, se chinuie sa rosteasca cuvintele corect, dar nu poate sa faca propozitii, de abia astept ziua aceea!!!
Noi intre timp ne-am cumparat un ap mai mare, pentru ca am vazut ca au inceput sa urce preturile si am vrut sa investim banii care ii aveam stransi si care oricum nu produceau nimic...asa ca in curand trebuie sa ne mutam, internet nu o sa mai am acolo o perioada pana ne aranjam...
Ne-am propus sa si investim ceva in el (in asta nu am vrut sa facem nimic pentru ca nu credeam ca vom sta asa mult in el...)chiar daca urmeaza ca la vara sa plecam...sa fie acolo...si am atatea idei...de abia astept sa le pun in aplicare.
Maine ma duc sa imi fac pasaportul nou, l-am declarat doar pe el nul, pt celelalte acte mai astept ca poate mi le aduce cinvea si nu cred ca se poate folosi cineva de ele.

David e fascinat de teletubbies...ma innebuneste sa ii pun casetele cu ei, si i-a invatat pe nume pe 2 dintre ei, si cand ei fac "bye" sau se rostogolesc, sau danseaza, ii imita si rade in hohote...
TRebuie sa ii mai cumpar ceva casete cu ei ca s-a cam plictisit de cele pe care le am...
Si ii mai place BArney Show...

Parca Gabbriela lasase niste linkuri cu jocuri pentur toddlers....stiti pe unde sunt? m-ar interesa si pe mine...
Gata am fugit...

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

La multi ani toturor noilor sarbatoritzi!

Noi, de pe 12 pana acu, tot intr-o aniversare o tzinem. A primit Emma aproape zilnic cate un cadou-doua, ca acum incepe sa ma intreba cand mai primeste cadou :D.
Duminica am serbat ziua ei, cu copii (7 la numar) si parintzii din dotare. A fost balamuc mare-n casa, dar important e ca Emma s-a amuzat, noi parintzii de-am distrat (mai putin eu, care eram rupta de oboseala, si KiKi care era bolnavica, si a stat numai la mine-n bratze). Emma zice ca-i mare acu, ca are trei ani (si arata cu degetele: trei e uite-asa), si ca acum e atat de mare, ca poate sa conduca masi,a ca mama si ca tata. KiKi nu poate sa conduca masina, ca-i mica :D...
E innebunita dupa o jucarie care a primit-o, un camion roz cu un barman si o cucoana care stau la masa (in camion :D )
A suflat in lumanari (in fiecare in parte, ca n-a reusit sa le stinga pe toate de-odata :D) si a fost in culmea extazului ca i s-a cantat LA MULTI ANI EMMA ;).

V-am pupic,

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si Andreea este indragostita de teletubbies, cum se trezeste dimineata,ia telecomanda si deschide televizorul.Sanziana vezi ca ii dau pe nemti, pe kika,in fiecare dimineata de la ora 10, ora Romaniei, cate o jumatate de ora. Eu ii inregistrez episoadele pe video, ca sa se uite si pe parcursul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Christel si Andreea, bine ati venit ! Am gasit povestea nasterii Andreei si am sa o trec in dreptul numelui tau, pe lista. Paginuta cu poze, nu aveti ?

Elena, imi pare bine ca ai putut petrece weekend-ulcu George! Mi-l si inchipui cum il imita pe . Are cui semana, cum scrie si Mia.

Mia., cum s-a distrat Luca de ziua lui ?

Sinzi, are Mia. link-urile cu jucariile lui Julian, al Gabbrielei.

oLo, avem fetite mari ! Si Cristina spune ca ea este mare, nu mica si ne arata ca are 3 ani.
Cristina era foarte incantata cand se auzea soneria si vedea ca a mai venit cineva cu daruri la ziua ei. La tort, cand copiii i-au cantat "La multi ani !", era tare mandra. Abia astepta sa guste un piticut de pe tort. A stins toate lumanarile o data. Ii plac toate darurile, le insira pe fiecare de la cine le-a primit. A primit o papusa bb de care credeam ca va fi foarte incantata. Dar nu a vrut sa fac poza cu ea, ci tot cu cea veche.
In curand vom avea si poze de la petrecere.

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput