Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor si mii mii de scuze ca nu am putut sa vin la intalnire.Va rog din suflet sa nu va suparati pe mine dar nu am avut cum sa ajung, insa promit solemn ca la urmatoare intalnire sunt spirt.Inca nu m-am uitat pe poze ca nu am avut timp.Acum merg sa curat aragazul, sa mai spal niste vase si sa ma imbaiez , iar apoi ma imbrac cat de cat sa ma gaseasca noul an .Sotul meu a cadorisit familia cu un aparast foto digital asa ca de acum pozele pe net nu vor mai fi o problema.La noapte sigur facem si le vom pune.A pus sotul meu cateva dar de mai multe nu am avut timp.
Clauditzo imi pare rau de puiutzul tau.Ii doresc insanatosire grabnica si sa creasca mare si frumos.
Tanja iti doresc multa multa forta sa treci peste toate.
Fetelor va doresc
LA MULTI ANI , MULTE BUCURII, SANATATE, PACE IN SUFLETE, SA NE INTALNIM CU BINE IN ANUL CARE VINE.
LA MULTI ANI

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu nu am somn! Pe la 2 am venit de la prietenii nostri de la Cicir si nu mi-e somn deloc.Dragos nu a dormit nici un pic pana am ajuns acasa.A fost destul de cuminte,nu a dat semne de oboseala(cand e obosit face urat).
Sper ca v-ati distrat bine fetelor de Revelion ,astept sa povestiti.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI!!!
2005

PS:Revin mai tarziu sa va povestesc cat de "frumos" ne-am petrecut noi

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
Mai fetelor,da' "greu" am inceput anul 2005.
Noi azi ne-am trezit pe la 12,noroc ca a dormit si Dragos,apoi am cam lenevit pe-aici,iar acum seara am avut niste musafiri.

Clau,povesteste-ne ce ati facut voi.Sper ca nu s-a simtit mai rau Raul? Cum e acum?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Magda, nu se suparam pe tine ca n-ati venit dar data viitoare nu va mai iertam ...am vazut ca ai pus o poza cu "casuta" voastra...e superba si imeeeeeennnnnnnsssssssaaaaaa...

Alina, i-a placut la Dragos de Revelion?? Au fost artificii la Cicir???AM uitat sa-ti spun ca mi-a dus Clau alea si sunt super incantata de ele, chiar daca sfesnicu e ciobit...ma bate gandu sa-mi mai comand sfesnice ca-s tare tare faine!!!

Noi ce sa va spun, am avut cel mai nasol Revelion...eu, Clau si tati meu am facut enterocolita si toata noaptea de Revelion ne-am petrecut-o la WC, ba ba ...Raul a avut un fel de enterolita care s-a luat, cel putin asa ni s-a explicat de catre medic , de fapt de catre varul meu care e medic...am mers la prietenii nostri, vecini vis a vis de noi si pe la 22.00 ne-a apucat rau, prima oara pe mine si dupa vreo ora pe Clau, iar dupa miezul noptii pe tata...Clau dupa 00.00 n-a mai putut sta la revelion si s-a dus sa se intinda in pat, eu am rezistat eroic pana la 3.30 dupa care am venit acasa ca mi-era din ce in ce mai rau...cand m-am pus in pat eram toata inghetat de parca m-ar fi tinut cineva in frig...am aut frisoane, am facut chiar si febra...a fost ingrozitor, chiar ma gandeam ca daca noua ne-a fost atat de rau si abia ne tineam pe picioare, oare Raul cum a rezistat asa??...azi in loc sa mancam si noi ca tot omu friptura si papa buna noi am mancat paine prajita si orez fiert cu sare si multtt ceai...mama saraca a avut mustrari de constiinta, credea ca de la mancare ne-a fost rau si dis de dimineata s-a pus sa manance si ea racituri pentru ca asta a fost singrua mancare pe care am halit-o noi 3 si nu a avut nimic...abia apoi am aflat ca Raul ne-a transmis-o Si Raul se pare ca a luat-o de la cineva, si tot m-am gandit eu de la cine...apoi mi-am amintit ca a luat-o, probabil, de la o fetita care era la dispensar si facuse enterocolita...micuta i-a placut de Raul si il tot pupa
Acum suntem mai bine, in sensul ca nu am mai si nici n-am mai , de mancat oricum n-am mancat...dar noi facem haz de necaz...in tot rau este si un bine, ne-am curatat si am mai slabit

In alta ordine de idei am ramas profund impresionata cat de frumos a fost la ora 00.00...nici intr-un an n-am fost atat de multe si atat de frumoase artificii, nici nu mai stiai unde sa te uiti...Raul a fost treaz la 00.00 si se uita si el cu noi pe geam, nici nu clipea, parca se uita la reclame...cand am inceput sa cantam LA MULTI ANi, parca ar fi vrut sa planga dar m-am uitat la el, am inceput sa zambesc si si-a revenit Primul Revelion al puiului

Spre seara a fost casa plina, a fost sora mea cu cumnatu si prietenii nsotri, apoi am fost noi la prieteni dupa ce a plecat sora mea si am jucat remy pana acum vreo 20 min...am batut barbatii de i-am rupt...ce nervosi au fost

Cam asa ne-am petrecut noi, cu bine si rau

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

LA MULTI ANI!Si la multi bani, ca vorba aceea banii nu aduc fericirea dar o intretin.
Fetelor in noaptea de revelion am deschis sampanie de copii pt Biutza si normala pt noi, am iesit in terasa de unde am privit artificiile.Intr-adevar au fost multe si superbe.La 0.30 au venit nasii nostrii care au fost in fata primarie si am palavragit cu ei pana la 2.Apoi ne-am uitat la tv toti 3 pana la 3.30.Ieri am avut program de dospire:mancat, baut, calculator, tv, dormit si iar de la capat.Azi cred ca programul se repeta
Clauditzo imi pare rau de voi dar bine ca v-a trecut.Dar daca ati intrat in an asa cu si sper ca nu o sa faceti asa tot anul, hai ca am glumit.Sotul meu la 12 noaptea cand am ciocnit era cu scurta pe el dar cu slapi in picioare si fara sosete, cand l-am vazut sa mor.Na zic catre el , "ai pus-o, vei fi descult tot anul".
Fetelor ati vazut-o de Delia la Teo?Mi s-a pus pata rau de tot pe freza ei.In februarie cand merg la vopsit vreau asa o tunsoare
Deocamdata va pupicizez pe toate, mai scriu mai tarziu

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Clau,imi pare rau de voi,dar asa cum ai zis tu,in tot raul e un bine,macar nu ati mancat asa mult de sarbatori.De obicei la sarbatori mancam cat pentru 10,nu stiu de ce!
Fiind in "febra" Revelionului am si uitat sa te intreb daca ti-au placut farfuriile si sfesnicul.Ai vazut ca ti-am pus acolo si bucatica aia rupta,nu o poti lipi cumva?
La Cicir au fost foarte multe artificii la miezul noptii,ziceau prietenii nostri ca nu a fost nici intr-un an asa multe.
Dragos s-a culcat la ora 2 cand am ajuns acasa,nici atunci nu s-ar fi culcat.

Magda,ti-am vazut pozele,sunt fain! A iesit super aia care i-a facut-o Danut la Dragos.
Am facut si noi poze de Revelion la Cicir,dar asteptam sa ni le puna pe CD fratele prietenului nostru si apoi vi le pun si voua sa le vedeti.

Mai,da' restul fetelor pe unde sunteti?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Am uitat sa va pun o poza care i-a facut-o Danut (sotul Magdei) la Dragos (31.12.2004):
http://community.webshots.com/photo/200028489/240557018SyyPOP

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39359" target="_blank">

Poate stiti cum se face branza de vaci si ma ajutati si pe mine...va rog...sunt disperata ca am avut o incercare esuata si trebuie sa-i dau la Raul sa pape ceva ca e tare flamand si a si slabit tare tare mult!!!!

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine v-am gasit in 2005!

Claudelu, branzica eu o fac asa: pui 250ml lapte la fiert, cand da in fiert pui 2 pastile de calciu lactic si lasi sa fiarba inca un pic la foc mic si amesteci din cand in cand pana se separa branza de zer. Strecori prin strecuratoare sau tifo si gata!
PS daca vrei cantitati mai mari, raportul este 125 ml la 1 pastila!
Pupici lui Raul sa se faca bine si voi sa va puneti pe picioare!

Magda, imi faci reclama pe site!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput