Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,abia acum am citit ce ai scris aseara.maine va merge Calin la Directi fiscala,cel putin asa stiu eu.A fost obosit Raul dupa intalnire?

Linda,fain de tine ca ai fost la sanius,eu nu am vazut zapada iarna aceasta.Aici parca vine primavara sau toamna.Nu mergeti nicaieri de Revelion,la Diti?

Tanja,nu te poti muta sa nu mai stai cu "sotul" tau? Eu nu l-as mai suporta sa-l vad .Stefan nu plange dupa el cand vine si pleaca?

Nu prea mai am timp sa intru zilele acestea ca voi sta mai mult pe la bucatarie(maine).De fapt am inceput de azi.Azi am facut sarmalele,maine mai am o gramada de facut.Acum mergem pana la Timisoara si mai intru diseara ca nu rezist tentatiei.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Sa planga dupa sotul meu?Nu ai sa vezi asta!Mai ales ca nu sta mai deloc cu el.Dupa lege,el e cel care trebuie sa se mute dar e obligat sa imi plateasca si mie chiria.Crede-ma ca nici eu nu prea il mai suport dar nu ma inca ce sa fac.Trebuie sa astewpt.Acum am vb si eu cu un avocat si mi-a zis sa mai astept ceva timp sa vedem ce se mai intanpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Alina,noi mergem la Diti miine pe la 3 dupa-masa si vom ramine pina in 2 la ea.Acuma ma pun sa fac saratele ca Roland a dat comanda si poate miine daca va fi timp vom face si ecler sa avem si prajituri.
Tanja,te admir ca esti asa de tare.Ma bucur ca ti-ai depus actele la fortele de munca.Ai sa vezi ca va fi bine cind vei avea un loc de munca si vei cistiga banii tai.Atunci poti sa-i spui si lui sa-si faca bagajul.
Va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Lindaasa am de gand sa si fac,mai ales ca acum stiu ca amanta nu vrea inca sa locuiasaca impreuna cu el.Am si eu mai multe planuri decat crede el,asa ca va fi o surpriza pentru el,care crede ca nu sunt in stare sa ii fac rau.
Va pupic si sa scriu mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor am intrat asa doar in fuga pentru ca sunt foarte trista si n-am chefde nimic...Raul mi-a facut enterocolita si l-am chemat pe Geanta la noi...mi-a facut vreo 5 scaune apoase si mi-a vomitat de 2 ori cu jet, a dat toata mancarea afara A fost ingrozitor
Daca nu se amelioreaza pana maine probabil ca vom face Revelionul in spital Asa ca daca dispara sa stiti de ce

Va dorim ca anul care vine sa vi se implineasca toate dorintele, sa fie mult mai bun ca anu care a trecut si in primul rand multa dar multa multa sanatate!!!
LA MULTI ANI!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Doamne,Clau,da' oare cum a reusit Raul sa faca enterocolita??? A mancat ceva mai "deosebit"? I-ai dat ceva sa manance la Cuibul Cocorilor? Ce medicamente ia dat?
Imi pare rau de el saracutul!

Linda,transmite-i si Claudiei, La multi ani si pupici Vanessei.

Tanja,iti doresc mult curaj in continuare si sper sa-i faci si tu "figura" sotului tau,sa-i faci o surpriza "placuta" tocmai cand nu se asteapta.

Noapte buna va doresc!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Alina, Raul nu a mancat nimic deosbit de alte zile, singurul lucru de la care cred ca a facut este de la Bromhexin, pentru ca noua ne-a prescris sa luam de 3 ori pe zi cate 20 pic, iar pe prospectul lui scria ca cc copilasii pana la 1 an trebuie sa ia doar 10 pic de 2-3 ori pe zi...a zis Geanta ca si asta poate fi cauza, dar nu e principalu cauzator...habar n-am de la ce altceva ar putea sa fie, oricum azi a fost cea mai naspa zi de cand il am pe Raul...cred ca l-am schimbat e hainite de 10 ori, nu asta ar fi problema ci faptul ca ultima oara cand a vomat s-a inecat si nu mai putea respira...eu si acum cand imi amintesc ma apuca plansu, asa de tare m-am speriat...n-am fost buna de nimic vreo jumate de ora, de fapt nici acum nu sunt prea bine...trebuie sa stau treaza sa-i dau tot la jumate de ora ceai cate 40 ml si sa vad sa nu faca temperatura...cu toate astea el a fost tare tare vesel azi...
AAAAAaa si-a marit Geanta tarifu, acum e 600.000lei vizita

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, pupici lui Raul sa se fac repede bine!

Dragile mele, la multi ani si un an nou fericit mai bun pentru toata lumea!

Ne vedem in 2005!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de noi! Noaptea a trecut relativ bine, eu n-am dormit deloc, tot la jumate de ora i-am dat ceiut sa bea ca sa nu se dezhidrateze si la un moment dat, nici nu stiu cand am adormit cu sticluta in mana...imi amintesc doar ca vroiam sa merg sa o pun pe masa si cand m-am trezit am cautat sticla din priviri si nu are pe masa, apoi am realizat ca am adormit cu ea in mana...Raul acum doarme, nu este tocmai bine pentru ca nu se satura dar asta e n-avem ce face....plange fff mult si mi se rupe sufletu cand il vad, dar...
Mancarica aia e tare nasoala, dar iubitul meu mic papa orice de foame...de azi noapte de la 00.00 a papat pana acum 2 litri de ceai de menta cu putin zahar si putina sare si vreo 1 litru de mucilagiu de orez...
Cam asta e tot, cel putin ma bucur ca nu a mai vomat si n-a mai avut scaune si nici temperatura nu mi-a facut...probabil ca am chemat la timp medicul...
Acum merg sa ma pregatesc ca mergem la niste vecini sa ne petrecem de Revelion, iar mami si tati meu stau cu Raul...trebuia sa mergem la altcineva si cum stau departe am prefrat sa ramane in bloc...
Va pup si va doresc tot binele din lume!!!
Sa auzim numai de bine in 2005!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Salutare fetelor.Azi am fost foarte ocupata,dar acum am terminat totul.
Noi mergem la prietenii nostri la Cicir sa facem Revelionul.

Va doresc tuturor un calduros LA MULTI ANI si in Noul An sa aveti multa sanatate,fericire,impliniri si numai succese.

Ne "vedem" in 2005.

Clau,pupici la Raul si insanatosire grabnica.
Va pup pe toate!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput