Mamici din Arad...???(22)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Diana, multam fain de rteta...stiam in mare parte, prostia mea a fost ca am pus pastilele de calciu intregi, abia acum am vazut ca fetele mi-au spus ca trebuie praf
Magda, misto echipament a avut sotul tau!!! trebuie sa-ti trec si tie datele de nastere pe lista dar nu promit ca azi ca sunt cam zombii si poate fac numai tampenii
Alina, n-am vazut bucatica de la sfesnic OOoofff ce ciuda imi e acum
Ne-a spus sora mea ieri ca la Jaguar toata saptamana a fost coada la standu unde se vindeau artificii...ea acolo lucreaza si nu stia ce marfa au aia de sta lumea la coada si s-a dus sa intrebe...initial a crezut ca e ceva reducere la tzoale si ea nu stie
Claudia si Raul
DianaR spune:
Claudelu, eu intregi le pun tot timpul, oricum la cateva secunde nu le mai simti cu lingura cand amesteci, se dizolva instantaneu!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
alinamoro spune:
quote:
Alina, n-am vazut bucatica de la sfesnic OOoofff ce ciuda imi e acum
Clau,imi pare rau ca nu ai vazut bucatica de la sfesnic,oricum nu era chiar fixa,se mai sfarmase din ea.Mai comanda sfesnice daca vrei ca am vazut ca scria Raluca ca are multe.Farfuriile ti-au placut?
Nu te stresa ca a slabit Raul ca pune el iar.
Maine incep lucrul.Ce bine ca am fost libera saptamana trecuta,dar acum gata cu lenevitul.
quote:
Magda, imi faci reclama pe site!
Diana,care-i reclama? Deh,sunt eu asa mai curioasa...
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
Si eu si eu
Alina, nu ma stresez prea tare ca a slabit, ma stresez ca nu mai vrea mancare si nici lapte...am reusit sa-l fraieresc sa mance mar fiert cu biscuite, in rest aproape nimic, ceai o tona daca se poate...sper sa-si revina...nici nu am de gand sa bag multa mancare in el asa de la inceput, dar sper sa nu-mi fi pierit pofta de mancare, ca el e un mare mancau!
hahahahahaha, eu lenevesc si maine ...SIC SIC SIC!!!!
Claudia si Raul
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by alina morostes
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
Si eu si eu
Claudia si Raul
Iata cum!
quote:
Originally posted by maggda
Trimite un PM la DianaR.Este medic , poate te poate ajuta.
LA MULTI ANI
Magda si Bianca 6 ani
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
alina33 spune:
MAi da ati activat nu gluma.Imi pare rau Clau ca ati fost bolnaviori taman de Rev.Nu stiam ca enterocolita se ia....
Noi am stat acasa singurei.Din pacate Dragos n-a dormit decit o data ziua si la 21.00 a fost rupt.Asa ca am stat cumintei si cu TV-ul la mic sa nu il trezim.Oricum la 2.00 s-a trezit si pina la 3 a stat planton in patut.Noi am stins tot sa se culce da am adormit noi inaintea lui.Asa ca s-a culcat si el.
Speram la anul sa fie mai distractiv.
Am sa incerc sa pun poze.
Am vazut pozele de la restaurant.Pacat ca nu au iesit mai luminate.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire si tot ce va doriti sa vi se implineasca in noul an.
O sa revin, dar astea mici tot apasa pe aici.
Va pupam,
Cristina , Mihai, Alexandra si Carina
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
gabitzica spune:
La multi ani
Am ajuns acasa! A fost super mini vacanta!
Am intrat doar sa va salut. Mergem sa facem baitza!
Citesc mai incolo ce ati mai scris!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Bine ati revenit Cristina si Gabi. Asteptam sa ne povestiti cum v-ati petrecut Revelionul.Ati avut zapada?
Diana,mersi de lamuriri. Ce mai face Vladut?
Alina33,mi se pare ca ai promis ceva poze.
Clau,Raul cum e? Pana cand nu-i dai lapte?
Dragos cand mi-a facut diaree pe la 6 luni nu stiam ce sa fac ca trebuia intrerupt laptele si i-am dat lapte de soia si l-a baut foarte bine.
Ma duc ca am un "munte" de haine de calcat,revin mai tarziu.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Am revenit si eu cu forte cat de cat proaspete. Azi am dormit pana la ora 12( toti trei). I-am dat laptic pe la 9 si ceva lui Tudor si a dormit mai departe si el . Acum doarme de pranz. Noi ne-am distrat super. In noapte de revelion Tudor a stat cu mama unei prietene. Nu a avut nici o treaba. A indragit-o din prima. De obicei cu femeile e putin mai reticent.A stat si el pana la 1 fara 20. S-a jucat si a dansat. Dimineata cand s-a trezit primul lucru pe care l-a zis a fost "bum". De la atatea artificii si petarde nici nu ma mir.
Am pus ceva poze pe net.
Clau, insanatosire grabnica la toata familia.Sper ca sunteti mai bine.
www.stoc-studio.ro/tudor