Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara si de la noi.Suntem mai mult pe drumuri, cu vizite,schimb de cadouri si imbuibeala de Craciun...Pe Andreiut l-am lasat azi la bunica unde iar a "cantat" la pian.Nu numai ca,"canta" dar ne si explica ce face.E mortal!!!
Si hai sa raspundem repede...
Roxpuiule,imi pare rau pt accidentul alor tai.Sper ca s-au rezolvat cu bine problemele.Oricum,nu vreau sa te panichez dar trebuie sa se duca la un control amanuntit.al meu sot a avut anul trecut in ianuarie accident de masina(a intrat un dobitoc in el!!!) si s-a dus si el ca tot omul la Urgenta la control.Si atat de bine l-au controlat aia(tinand cont de faptul ca masina era zob!) incat cand a ajuns acasa am observat ca avea capul spart.S apoi cand au aparut problemele cu spatele si si-a facut RMN-ul tanti dr observa ca are coloana asa ) si ii spune ca e de la un traumatism.Ca apoi sa ne dam noi seama ca e de la accident!Eu nuzic acu sa faca RMn-ul ca e o groaza de bani dar macar sa fie siguri ca le au pe toate la locul lor.Te sun maine sa vb ca astazi am fost f agitata si ocupata.pe tine dar si pe Alexin mod special.
Taniamultumim de urari. si noi fetele frumoase de la Constanta.Asteptam vara sa ne vedem.Vreau sa-mi iau si eu un apartament in Constanta,ma poti ajuta?Dupa casa care ne-am luat-o acum la munte(si unde va asteptam cu drag)cautam si un apartament in Cta,ca sa stiu ca am concediile aranjate!
Otiliasper ca ati rezolvat cu febra...
Mav,draga mea,n-ai creat nici o confuzie in masa...Fetele i-au urat "multi ani" lui andrei albastrel pt ca pe 24 decembrie in Ajun,implinea 10 luni.Noi ne uram in fiecare luna "la multi ani" pt ca urarea "la multe luni" nu o avem...Singura confuzie a fost de nume.Da nu-i problema.Cand o sa ai state vechi la noi o sa stii...
Adrianaam inteles ca miercuri te vezi cu Art?Ne accepti si pe noi?Stii,uneori noi mergem in gasca,da daca nu e loc venim si separat...
Atat... ,marilor absente de ceva vreme Andrasi Adinadar si celorlalte fete care nu ne-au mai vizitat de mult!
si o seara minunata!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA,era sa uit...Am pus noi,de la Craciun...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Otilia, bine ca stii ce este. de acum tratament si va fi bine

Mav, ca sa apareti in lista cel mai bine e sa trimiti un pm moderatorului care deschide capitolul nou.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Carina Flavia Ilinca Amos-Daniel Tiberiu Raina

Roxi, multa sanatate voua si parintilor tai! Sa speram ca mama ta n-a patit nimic grav. Legat de faptul ca Alex nu vrea sa manance nimic, da-i ceea ce-i place, chiar daca sariti peste mesele obisnuite (principale). Iti dai seama ce rau se simte; si noi suntem mai mofturosi si irascibili cand suntem bolnavi.

Otilia, sanatate multa lui Robert!!!

Azi am avut parte si noi de un mic accident. Clara a cazut din patul nostru, in cap. Eu faceam micul dejun, ea se juca cu Tati in pat; a fost de-ajuns o clipa de neatentie si a fost jos. Norocul nostru ca patul e destul de jos si s-a ales doar cu un mic cucui.
La noi se anunta alti dintisori. Clara saliveaza ca o "fantana arteziana", isi uda bluzele in cinci minute asa c-am trecut din nou la bevetici . Roade tot ce prinde si scrasneste din dinti.

Va doresc o noapte linistita si somn usor!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! pentru toata lumea!!!!

Ne-am intors de la tara, unde ne-am simtit minunat!! Ca la mama acasa, normal, mancare buna, caldura si dragoste!! Nu ne mai venea sa plecam. Albert s-a simtit f. bine, nu are el probleme cu adaptarea, s-a jucat cu o pisica mare fara nici o frica , sa vedeti cum o tragea de coada... o sa pun si o poza cu ea, de fapt cu el ca e motan.
Roxana, multa sanatate parintilor tai si lui Alex in acelasi timp!!!
Otilia, multa sanatate lui Robert!!! Si Albert a avut rosu in gat si s-a rezolvat intr-o saptamana era sanatos la loc!!
Ma intreba cineva unde tin portocalele.Intr-adevar, sotul meu s-a tinut de cuvant vineri si a cumparat o lada de 15 kg de portocale f. dilci si zemoase. Eu le tin in casa, deocamdata, insa cred ca r trebui sa le tin mai la rece, maine ma voi ocupa!
In seara asta m-am jucat cu Albert si am ras de ne-am prapadit amandoi. A fost extrem de vesel ( cred ca din cauza ca am venit acasa), atat a aplaudat, a facut morisca, s-a jucat cucu-bau, ii punea o caciula de mos in cap si el o dadea jos razand in hohote, m-a pupat, ce mai a fost in forma maxima!! E un scump, imi vine sa-l mananc!!
Ma duc si eu la culcare, va pup si va doresc noapte buna!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna, dragelor!

Eu am fost super ocupata pt. ca am avut ceva de lucrat pt. la servici si abia acum am incheiat. Din cauza asta am disparut complet. culmea ghinionului ca nu pot trimite pe mail materialul. Parca a innebunit calculatorul asta. Deh, am in casa calculatorist .

Pe scurt:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!

L-am vazut pe Yann pe TVR1!!! Felicitari Ioana! Ai niste minunatii de copii !!!

Imelda, mi-ar face maaaaaaaaaaaaaaare placere sa veniti la noi!!! Loc este destul, asa ca va astept neaparat impreuna cu Ioana si Arturicii. Ramane pe miercuri, pe la 12.

Roxi, multa sanatate parintilor tai! Sa va faceti bine si tu si Alex! Mai vb la .

Otilia, ma bucur ca ati dat de capat cu febra. Sanatate multa lui Robert!!! Cred ca a fost super la petrecere.

Babee, un pe cucuiul lui Bubu! Nu te supara prea tare pe mama ta. Fiecare gresim . Fii sigura ca a regretat tare mult patania.

Am fugit la nani!
Va pup si vorbim maine.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani BOGDAN si CRISTIAN la un anisor![

Corry si Georgy sa va traiasca minunile!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna la toata lumea! Si salutare de la mare!!!

LA MULTI ANI PENTRU TOTI STEFANII SI STEFANIILE!!!!
PENTRU BOGDAN SI PENTRU CRISTIAN!!!!

Multa sanatate pt toata lumea, ca toti avem nevoie!!!!!!

Otilia, pt putzulica lui Sebi trebuie sa mergem tot la pediatru sau la ce fel de dr?

Cititi despre nasterea lui Sebitzu, la adresa:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38975 (si despre ce cum este Sebitzu la 10 luni juma', ceva mai sus!, tot la "Mamici de Constanta")!!!!

Pupici la mamici, tatici, bebelici si copilasi!

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

BOGDAN
CRISTIAN
Sa cresteti in fericire si iubire! Sa fiti sanatosi!

Mosul a descarcat si la noi un camion de jucarii. Inclusiv un mini-tunel. Ieri am avut musafiri. Au fost rupti de obo Arturicii, atat de obo incat au dormit la pranz 3 ore.

Maine dam o fuga (eu cu Arturicii) pana la Pitesti sa vizitam niste gemeni cunoscuti in spital. Sunt fetita si baietel si s-au nascut cu 2 luni inainte de Arturici.
Miercuri mergem, dupa cum ati obs la Adriana cu Imelda.
Deci program incarcat, nu gluma.

Dupa cum observati, in Ro a venit primavara. Personal sunt tare ingrijorata de disparitia anotimpurilor. Nu o sa fie deloc ok daca o tinem tot asa cu poluarea...

Fug sa hranesc armata si sa plecam la plimbare.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani !!! si Craciun Fericit alaturi de cei dragi .

La multi ani piticilor care au implinit 1 an !!! Sa va traiasca minunile si sa va bucure toata viatza !!!

Doamne ce repede trece timpul !!!

Ioana i-am vazut pe Arturici in reclama de la Panasonic !!! Ce frumosi sunt !!! Felicitari !!!! Au mai facut vreo reclama ?

Noi ca de sarbatori - am papat, am fost in vizite la parinti, fini, nashi, etc si ne-am simtit bine.

Lui Matei cred ca ii dau caninii asa ca este DESTUL de marait noaptea ca ziua este fresh si papa de rupe- de toate spre bucuria mamei lui .

Andrei este si el bine si se bucura ca nu merge la gradinita. A venit Moshul la el din toate partile si inca il mai asteapta de la toata lumea...si am senzatia ca va mai veni .

Va pup pe toti, va doresc tot ce este mai bun sa vi se intample si multa ARMONIE si LINISTE in suflet.

Imelda- multi pupici ca ai mai amintit de mine .

Sarbatori Fericite !!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Noi am avut o noapte alba ... Sebitzu s-a trezit de o mie de ori plangand... Trebuie sa ne mai iasa 1 dintisor....
Musca patutul de durere... si urla!!!! A facut si febra mare, a avut si frisoane... De 3 ori am schimbat hainutele, ca erau ude... Desi era fierbintel, transpiratia era rece!? ... Am rezolvat febra cu 1 supozitor cu paracetamol, dar n-a fost chip sa mai doarma in patutul lui, ci ori in brate la mami, ori la tati... Si asta pana dimineata... Dintele se vede f. clar sub gingie, deci trebuie sa erupa cat de curand... Mi-e asa mila de el....Si simt ca mi se rupe sufletul... Ce sa-i mai fac??? Nu este primul dinte si... nici ultimul, ci doar al 4lea.....

mav

Mergi la inceput