Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va multumesc tare mult ptr gandurile bune. Alex e mai bine, ia Augmentin la 12 ore si Sumetrolim. Eu sunt mai racita si ma simt cam rau. Tata e mai bine, mama e in ghips saraca. Adio sarmale de Revelion! Masina e zob zob si cred ca o sa o vanda ca piese.

Carina Flavia, Ilinca, Amos-Daniel, Tiberiu, Raina Sa fiti sanatosi si bucurosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Bogdan si Cristian Sa cresteti mari, voiosi si voinici!

Otilia, ce face Robert? Multa sanatate. Acum ca e pe antibiotic o sa fie mai bine. Asa a fost si la noi.

Imelda, pupici. Insist sa mai faca controale. Mama a mai patit-o cu astia la urgenta la accidentul trecut. Stim noi cum merge acolo!
Imi pare rau ca suntem asa bolnave, ca nu ne putem vedea. Dar sapt viitoare eu sunt acasa luni si marti si poate scapam de virusi.

Mav, Alexandrei ii ies 3 dinti deodata. E un cosmar. Pupici lui Sebi. Da-i Nurofen macar seara.

Ioana, Adriana si Imelda, tii ce va invidiez. Ce rau imi pare ca suntem racite!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Mav
Ti-as sugera sa consulti un dr urgent. De la dinti nu se face febra mare si nici nu se fac frisoane.
Parerea mea.

Rox
Sanatate multa tututor! Trimit eu sarmale? Fara carne dar bune tare!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Bogdan

Cristian Constantin

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Aseara am incercat sa-i dau lui Bubu lapte de vaca luat de la tara. Ce crdeti ca a vrut? Nuuuuuuuuu, nici vorba, cum a simtit gustul nu a mai vrut. E clar ca nu va bea altfel de lapte , doar in amestec poate si sa i-l dau cu lingurita.
Anca, Matei bea? Stiu ca si el a baut doar tzitzi. Tu cum ai de gand sa-l intarci? Mai suge noaptea? Eu ma gandesc sa incerc sa-l intarc, dar MI-E GROAZA pur si simplu. Altceva vad ca nu bea , suge si acum noaptea, daca ii va fi foame, ce ii voi da? Repet ca mai bine il intarcam de mic, mic.
Ati vazut ce cald a fost azi? Nu-mi vine sa cred, l-am scos pe Albert in pulover afara si cu o pereche de pantaloni si atat.Am auzit ca au fost 17 grade. O sa-mi scot zapada de la semnatura!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Monica
Si noi tot in pulovere am stat afara. Nu imi mai venea sa vin acasa. Foarte cald. Dar mie mi-e dor de zapada.

Am pus si noi cateva poze

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce de jucarii au primit Arturicii...si ce frumoaseee!!! L-e-am vazut in poze!!!
Ce credeti ca a mancat Albert azi? ....urzici cu ou! chiar i-au placut,Mie nu-mi plac, dar stiu ca sunt bune ca si aport de vitamine, asa ca i-am facut lui din urzici proaspete.Ma bucur ca a mancat toata portia!
Si mie mi-e dor de zapada!!!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani Robert, Bogdan si Cristian!
Gata! Au inceput sa apara primii copilasi de ianuarie-februarie 2004!
Purcedem la un nou subiect? Sau mai asteptam sa se adune subiecti?

Imi pare rau pt. fetele care au necazuri, va doresc sa treceti cit mai bine peste ele.

Sarbatori fericite, multa sanatate tuturor si La multi ani!

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

LA MULTI ANI !!!! pentru toti sarbatoritii de azi.

La multi ani Robert, Bogdan si Cristian!
Sa fiti cuminti si sanatosi.

claudia si dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

[size=4]LA MULTI ANI BOGDAN SI CRISTIAN CONSTANTIN la implinirea varstei de 1 an! Cory si Georgy sa va traisaca baietii, sa fie sanatosi si tot ce va doriti ptr. ei! (ce pacat ca nu ati mai putut intra pe forum, sa stim mai multe despre voi!)[size=4]

Roxana, ce rau imi pare ptr Alex si ptr parintii tai dar nu in ultimul rand ptr. tine... e cumplit sa faci fatza atator probleme iar cu mancatul lui Alex, stiu cum e.... ea ca ea dar tie sa-ti reziste nervii! Multa sanatate tuturor!

Mav, ca si Ioana si eu zic ca ar trebui sa mergi la dr. sa fi sigura ca nu este altceva... asa a fost si la ceilalti dintisori? daca nu, cu atat mai mult!

Otilica, lui Robert si lasa ca trece si se face bine... oricum vor mai fi din astea la noi toate... Mai, dar asa da cadouri!

Andruska si Layla voua si la baieti!

Anda, chair ca e urata faza cu intarcatul la varsta sta cand deja stie bine ce si cum. Mi-e tare mila de Albert dar cred ca de foame va bea pana la urma alt lapte sau daca nu, asta e, il va papa cu cereale, va papa branzica si iaurt... e bait mare acum, nu este asa grav si nu trebuie sa te sperii; sti bine ca eu am trecut prin asta la 3 luni dar atunci chiar era o tragedie... La 1 an, se rezolva cumva cu lactatele... Ramane doar tragedia despartirii de tzitzi, ce greu i-o fi saracutzului... multi si va tinem pumnii... Dar ai grija ca trebuie sa fi f hotarata cu intarcatul, asa sa se zice ca nu e bine sa-l intorci iar la san... nu prea cred eu in astea dar ideea e ca tot trebuie intarcat odata si odata si mai bine sa fi ferma... nu stiu de ce dar am senzatia ca nu esti chiar ferm convinsa si pregatita sufleteste in momentul asta! Va tinem pumnii!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

[center]La multi ani Bogdan si Cristian
Sa cresteti mari si sanatosi si sa luminati viata parintilor vostri.

Noi nu avem vesti prea bune. Desi am inceput tratamentul azi, toata ziua am tinut-o intr-o febra de 39,2 in fundulet, iar seara am avut 39,7. I-am pus un paracetamol si un Novocalmin si am sunat la urgenta. Au spus ca sunt copii care 2-3 zile fac febra mare, chiar si sub tratament si mi-au zis sa-i fac impachetari cu prosoape ude pana ajunge febra la 37,5. I-am facut de 22 ori si nu am mai rezistat, atat de tare plangea. A mancat putin si s-a culcat. Deci febra nu mai era asa de mare (nu am mai putut sa i-o masor deoarece urla ca din gura de sarpe)A transpirat f tare , i-am schimbat pijamaua si sacul de dormit si mi-a parut ca nu prea mai are febra. (eu aveam fruntea mai calda decat a lui). Acum stau si il veghez toata noaptea. Daca mai creste febra continuam cu impachetarile. Voi ati facut impachetari cu prosoape sau cearsafuri umede? Cum ati procedat?

Va fi o noapte lunga.

Layla ma bucur ca ai revenit. Nu te-am mai "auzit" de cand eram "burtici" si iata ca micutii nostrii implinesc deja un an ( al meu e veteranul)

Otilica si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput