Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Am revenit cu o corectare . Nu de 22 de ori l-am impachetat cu prosoape ude ci de 2 ori.

Mav, pt putzulica tb sa vorbesti cu medicul pediatru. Daca situatia nu e prea grava ti-o decaloteaza el (in gen medicii cu multa experienta fac asta). Daca nu te va trimite la chirurgie si acolose rezolva f repede. Nu te speria, am o prietena care a fost si a zis ca nu e nasol. Dar nu trebuie sa lasi sa se infecteze. Atunci e mult mai rau. Poti ajunge chiar si la antibiotice, iar procedura chirurgicala devine mai grea si mai dureroasa. Oricum nu mai amana prea mult daca vezi ca il deranjeaza pe micut.

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Helen , ai dreptate, nu sunt ferm convinsa sa-l intarc acum. Nici nu am zis ca m-am hotarat, nici nu am incercat macar. Am spus ca ar cam trebui si incerc sa ma pregatesc sufleteste si sa caut cat mai multe metode, sa le analizez si sa o aplic pe cea mai buna!!!
In seara asta i-am dat lapte cu biscuiti cu lingurita, a mancat ceva, dar nu f. mult, incerc sa-l obisnuiesc asa treptat.M-am gandit sa-i dau intai in amestec si din ce in ce mai subtire. Daca nu va vrea, asta este, va manca cu cereale ca asa ii place f. mult. Oricum e mare si cu cereale e chiar indicat sa pape.
Otilica, multa sanatate la puiul mic!!!
Roxana, multa sanatate lui Alex!!!
pUPICI!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Am pus pozici noi de la ziua lui Robert la adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Seara!

LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR!

La multi ani Bogdan si Cristian!Sa cresteti mari si sanatosi!

Tare rau imi pare sa aud ca sunt bolnaviori bebelusii nostri sau cum bine spune Diana copilasii nostri.
Mav-parerea unanima este se pare : ca nu de la dintisori e cauza temperaturii asa mari. Cum se mai simte Sebi?
Otilica- si noi am patit cu Anduta cand avea 11 luni si sa stii ca numai cu injectabile am pus-o pe picioare: penicilina cu gentamicina.Si dupa 4 doze de injectabil inca maiavea temperatura. Am vorbit cu dr. orl-ista si mi-a spus ca la rosu in gat cu temperatura f. mare sigur e ceva bacterian care merge cu penicilina(e sfanta) si cel mai rapid efect il are tratamentul injectabil.Dureros, dar eficace.
Maine plecam la socrii la tara si venim abia dupa 1 ianuarie.De aceea va uram anticipat:

UN AN NOU FERICIT, PLIN DE BUCURII , IMPLINIRI SI SANATATE MAXIMA...CA E MAI BUNA DECAT TOATE!

LA MULTI ANI,TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE CARE VOR URMA!

LA MULTI ANI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Ziua buna si de la noi, Oana si Matei.

La multi ani tuturor mamicilor si bebeilor. Sa fiti cu totii sanatosi si aveti parte de multe bucurii si impliniri in anul ce vine si nu numai. Sinteti un grup tare fain. Noi am fost alaturi de voi pina acum doar cu cititul si am invatat multe din experienta voastra .

Am scris capitolul trecut un mesaj scurt in care ne prezentam si va spuneam ca am vrea si noi sa scriem aici la voi, nu numai sa citim. Abia acum reusesc sa va scriu printre picaturi; Matei nu ma lasa sa fac mai nimic in timpul zilei, iar seara mai recuperez si eu cu treburile si apoi nani ca imi da trezirea de citeva ori pe noapte. in ultimele zile Matei se trezeste si de 4-5 ori pe noapte sa suga. dimineata sint. Cred ca ii mai ies alti dinti (pe linga cei 7 care i-au tot iesit de la 6 luni) ca ii curg bale luuuuuuungi si musca din orice prinde. Plus obisnuinta suptului noaptea. Pediatra ne-a zis ca la virsta asta el nu mai are nevoie de hrana noaptea, deci sa taiem titza de noapte cu lasat sa plinga. Asta si facem noaptea asta (o luam treptat, reducem nr. episoadelor de supt - poate scapam cu 1). A trecut deja o repriza de plins de vreo 10 minute intense; am reusit sa ne tinem tari...

Grea e viata de bebe sugaci. In rest, Matei este foarte activ si curios, ne urmareste de-a busilea peste tot ca nu prea e tentat de mers deocamdata, stie sa zica pa si sa faca cu mina, se suie singur in pat si se da si jos (nu intodeauna cu succes), cind e suparat zice ma-ma-ma...este tare dulce

si inca ceva...este campion la "cure de slabire"; cind nu vrea sa manince, apoi NU este. nu am ce sa-i fac, asa ca am renuntat sa ma stresez (sincer!?). stiu ca e de la dinti. i-am facut si analize sa vedem daca nu e anemic, si nu e. deci el stie mai bine.

gata cu recuperarea.

Monicaas fi vrut sa iti pot da un sfat in problema sculatului noaptea, a bautului de lapte de vaca, dar nu pot. Matei bea apa si suc ziua (f.putin); am incercat chiar sa-i dau sa guste si lapte de vaca si nu l-a refuzat (Doamne ajuta!). Albert dragutul cred ca este tare atasat in primul rind de titza/supt si probabil din cauza asta asociaza "consumul de lichide" cu suptul/lapticul tau. Eu as vrea ca Matei sa fie cel care hotaraste cind e momentul intarcatului. Sper sa reusesc...

Roxana, multa sanatate Alexandrei si parintilor tai!
Mav, imi imaginez prin ce treceti...of dintii astia!!!
Otilica, sper ca Robert e mai bine. Sanatate multa!

Scuze de mesajul kilometric.

pe curind. pina atunci ,

Oana si Matei (25 februarie 2004)

PS. am pus doua poze mai recente cu Matei in album

Mergi la inceput

Am pus si noi 4 poze in album "albert la 11 luni".
Pe mine ma enerveaza ca de cate pro deshid webshots mi se blocheaza tot internetul si pierd tot.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pe scurt. Eu racita super rau, am dormit in fund. Alex plange tare si ii revine raceala. Nu stiu ce sa ma fac.

Va pup. Ma duc sa bolesc.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxi, multa sanatate la amnadoua!!! Hai, ca o sa treaca si asta!! Pupici!!
Fetelor, unde sunteti?? Ce linisteee...
Babee, ce face Bubu tau? I-a trecut vanataia??
Oana, l-am vazut pe Matei, e un scump!! Te asteptam mai des pe la noi!!
Azi Albert a mancat f.bine, mult,fara sa comenteze cu gurita lag deschisa Ce ma bucur cand mananc asa bine...a mancat si juma de portocala, cu pulpa cu tot si suc din canuta o gramada , asta pe langa mancarica.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

YANN
PHILIP
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, intelepti si norocosi!!!

Elena si Erica

Mergi la inceput

La multi ani Yann si Philip

La multi ani Diana Alexia

Mergi la inceput