Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diana Alexia

Yann si Philip

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

YANN
PHILIP
Sa cresteti mari,voinici si sanatosi si mereu la fel de minunati si de luminosi!!!Si din ce in ce mai multe reclame de succes!!!

Diana Alexia
Sa cresti mare,sanatoasa,frumoasa si luminoasa!!!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si sa se rezolve toate problemele!!!
Nu v-ati uitat la noastre!!!
si o seara minunata

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

multumim pentru urari!!!!!
siDiana Alexia!

Noi am avut o zi plina plina. Am plecat dim, eu cu Arturicii, pana la pitesti. Am vizitat o pereche de gemeni (Iulia si Bogdan) nascuti cu 2 luni inainte de Arturici.
A fost tare placut (4 prunci intr-o casa).
La 17 eram acasa. Arturicii sunt franti de obo. Au adormt cam greu dar au adormit.

AneAm primit un pachet din Cipru . Te banuiesc a fi expeditoarea. Multumiri anticipate. Maine merge mama la posta sa il ridice. Deci inca nu stiu ce contine..

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va scriu sa va reamintesc ca traim intr-o tara de hoti nenorociti. Azi a venit si Cata mai devreme. La 19.30 suna un vecin la usa sa ne anunte ca 2 hoti tocmai au spart geamurile masinii (Audi RS 6). Nu au furat decat cheile unei alte masini de la el de la seriviciu. In rest mizerie, 2 geamuri sparte, bancheta fortata sa intre in portbagaj, cd-urile aruncate si crapate. Mai mare paguba. Am niste nervi! Bine ca a vazut vecinul si ne-a anuntat ca altfel...Mai veneau pana dimineata, sau veneau altii si devastau tot. Ptr ca primul a spart geamul din fata dreapta si ptr ca nu a sunat alarma a venit si celalalt in spate. Cine stie de cate ori mai incercau.

PS Imelda, nu numai ca am vazut pozele cu Andrei frumos si drag, dar i le-am aratat si Alexandrei sa se mandreasca cu iubitul ei. Am vrut sa scriu de dimineata, dar m-a rapus boala.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Rox

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna si LA MULTI ANI PT PUISORII VOSTRI!!!

Am fost la dr cu Sebitzu si pare sa fie ok, in afara de gingiutze, care sunt groaznic de umflate. N-a mai avut febra, a inceput sa manance mai bine (Doamne ajuta!!!!) si toata ziua a topait! Ba chiar a reusit sa-mi sparga si o oglinda, destul de mare..., dar n-a patit nimic!

Pt putzulica, medicul de familie ne-a zis asa: dupa baita, sa-l dam cu putin Rivanol caldut, apoi cu Bepanthen si sa incercam sa decalotam cate putin, cat sa poate. Cica e prea mic pt manevra "chirurgicala"! Sincer, eu nu agreez ideea asta, dar vom incerca si ...mai vedem noi.

mav si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Diana Alexia

Yann

Philip

I-am vazut azi in poze pe Albert, Matei (Oana), Andrei (adlemi), si Arturicii

sint superdraguti. m-am uitat si la poze de cind erau mai mici. Doamne ce au crescut. repede si frumos.

Monica, eu mi-am propus sa-l intarc pe Matei in ianuarie. voi cere sfatul doctoritei. o sa fac exact asa cum o sa-mi spuna ea. pina acum a avut mereu dreptate.
Matei suge ziua o data-de doua ori si noaptea la fel. doctora mi-a spus sa-i dau si noaptea cind cere. am incercat eu din capul meu sa nu-i mai dau si a iesit maaaare tragedie. apoi m-am gindit ca oricum va plinge cind il voi intarca, ce rost are sa-l fac sa plinga de doua ori. o sa fie o data si gata. adica banui ca vor fi citeva zile si nopti mai grele, dar asta e. trebuie s-o facem si pe asta.
o sa-ti spun si tie ce sfaturi primesc.
Matei nu stie cum arata un biberon, bea numai din canuta cu cioc suc de fructe sau apa. laptele praf sau de vaca nu i-am dat niciodata, doar cereale pe care le primeste cu maaare placere. si iaurt. maninca si cite 3 iaurturi pe zi. seara rade doua iaurturi cu cereale fara sa clipeasca.

la noi a fost cel mai fain Craciun din viata noastra. cu minunea mica si am avut noroc sa nu lucreze Ovidiu de pe 24 pina pe 2, asa ca avem o vacanta adevarata. eu ii las ziua pe baieti acasa si merg prin oras la shoping, iar dupa-amiaza ne jucam pina cadem lati si ne tinem de facut si de primit vizite.

Roxana

va dorim o noapte linistita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Multumim tuturor! Si la multi ani bebeilor din gashka!
Ne pare rau ca nu intram mai des, dar e mami tare ocupata si la serviciu si acasa..In ambele cazuri cu calculatorul, asa ca netul nu mai are loc...Noi suntem bine.. Diana nu mai are deloc rabdare sa stea pe jos.. merge de-a busilea pina la pat si se ridica, dupa ce si-a studiat bine jucariile, care ocupa tot covorul din sufragerie. Cind a venit moshul, adica frate-miu costumat a cintat mami "Mos Craciun cu plete dalbe" si Diana a inginat-o pe note. Era asa de dulce!
Acum, la 10 luni Diana are 8.5 kg si 73,5 cm. Papam tzitzi la greu, orice alt lapte nu vrea, nici macar de completare, nimic. In rest bea cite 1-2 portocale pe zi si apa plata. Papa mincarica destul de bine. Ne place ciorba, supa, mincarica de ficatel cu morcovi, iaurtul cu ou, Danonino, spanacul, fripturica de pui, etc. Eu zic ca e ok.

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

LA MULTI ANI DULCINELULUI MEU DANIEL ALEXANDRU

Sa cresti mare, sanatos si frumos, sa fi cuminte si desptept.

Noi nu dormim de o saptamna asteptam caninii sau masele (avem 8 dintisori).
In rest suntem bine, la fel de jucausi si de nebunatici, somnul de noapte ramanand singura problema care ne mai deranjeaza (mai ales pe mine).
Noi nu-i luam motul azi dar facem petrecere!

Hai ca vorbim mai tarziu ca au inceput sa curga telefoanle si am piedut deja mesajul de 3 ori.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Si, apropos, mamicilor. Am si eu o intrebare. Mie nu mi-au venit inca rushii. Deloc. Mai e cineva in situatia asta? Parerile sunt impartite, si vreau sa ma duc la un control dupa sarbatori ca acum era super aglomerat. Tin sa precizez ca alaptez la greu. Dimineata(pe la 7,03), la 12,30, la 18, la 21 si noaptea de 2-3 ori... Si nu dau semne de alt pitic, ceva!!!

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput