Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
Are semn, nu e rosu rosu ...o sa treaca.dar am fost nervoasa si disperata.Bine ca nu a mai curs si sange..ca o luam razna.Asta e...eu sunt mama lui, numai eu trebuie sa am grija de el.Nu mai pot avea incredere in nimeni
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
otilica spune:
Daca sunteti on line, ajutati-ma va rog.
La 10:00 dimineata Robert avea febra 38 in fundulet. I-am dat 2,5 ml Nurofen. La 17:00 avea febra 39,3 tot in fundulet. I-am dat tot 2,5 ml de Nurofen.
Ce ar trebui sa fac?. Cam la ce febra sa chem garda de copii?
Alte simtome nu are. Nu stiu ce sa fac, nu am mai avut febra asa de mare. Voi cum ati procedat?
Ajutati-ma va roooog!!!
Dupa ce ma mai linistesc am sa va povestesc cum a decurs aniversarea lui Robert.
Va multumesc mult.
Otilia si Robert (24 dec 2003)
mmag spune:
Cheama un doctor si nu sta cu febra asta peste noapte!
Fa-i o frectie cu apa + otet pana vine medicul.
Babee spune:
Sosete cu otet si fugulita impachetari cu ceasafuri umede.
Si suna salvarea!!Mai bine sa stai linistita decat sa se intample ceva..Doamne fereste!
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
CataD spune:
Craciun Fericit, pace in suflete si indeplinirea tuturor dorintelor!
Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa mai intru sa va mai citesc...acum ce sunt putin mai libera, Licuriciul doarme si sotul e la plimbare cu un prieten venit in vizita!
La noi Craciunul (si sarbatorile) sunt un prilej de bucurie dar si de intristare in acelasi timp, ca suntem departe de casa si de cei dragi! Noroc cu telefoanele!
Oricum, anul asta am fost alaturi de prieteni si mai ales a fost primul Craciun al Laurei, care nu prea stia ea ce se intampla dar s-a bucurat mult de jucariile (cam multe) pe care le-a primit!
Cel mai mult s-a indragostit de Elmo, o papusa rosie care canta si danseaza. Ne distram de ea cum danseaza si ea la fel ca el! E mortala!
Bradutul l-am impodobit acum o saptamana, s-a minunat la el dar nu s-a apropiat inca de el (poate il vede cam mare si ii e frica, poate si pentru ca nu i-am dat voie, nu stiu).
Ieri am avut musafiri si azi mergem noi in vizita la un bebe caruia i se ia motul!
Roxana, imi pare rau sa aud de accident si ca esti bolnava! Sanatate multa la toata lumea. Sa stii ca puiutul te simte ca esti agitata si de aia e si ea agitata (eu am observat asta cu Laura, cand ma supar eu e si ea suparata si se manifesta urat).
Otilia, cheama un medic, ca febra nu se face asa degeaba!
Babee, fetita mea a cazut din pat cu mine langa ea, apoi s-a lovit de masa tot cu mine in fata ei (nu am apucat sa o prind)si sunt convinsa ca o sa mai cada, eu cand eram mica tin minte ca eram plina de vanatai (si chiar si acum ma tot lovesc si ma trezesc cu vanatai pe care nu stiu unde le-am capatat). Asta e, accidente se mai intampla, important e sa nu fie unele majore. E bine sa baby proof casa!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
saphir spune:
CRACIUN FERICIT SI Carina Flavia, Ilinca, Tiberiu, Raina si Amos Daniel
Noi am petrecut frumos, cu familia...dar cam obositor, de fapt, foarte obositor.
Roxana, sanatate maxima parintilor tai.
Sanatate si pentru Robert si Phillip.
..si apropo de accidente ale copilasilor si Amos a cazut ieri . Statea in picioare, langa masuta, in salon si s-a dezechilibrat si cand a cazut s-a lovit cu gura de coltul mesei . I-a dat sangele de la gingiuta, dar i-a trecut imediat, ca l-am luat in brate instantaneu si nu a avut timp sa realizeze ce s-a intamplat. Spaima mea a fost mai mare.
Monica, eu stiu ca nu ne face nimeni statuie , dar de multe ori nu am de ales, asa ca sunt nevoita sa le fac singura.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
mav spune:
Otilia, imi imaginez ca pana la ora asta, v-ati vazut cu dr!!! Sper ca nu e prea rau... Multa sanatate la bebic si tie: sa fii tare! Sa ne zici si noua ce-ati patit...
Adlemi, acum m-am uitat si mai bine si am observat ca Andrei este nascut pe 24 feb! Ce este intr-adevar haios, si alte mamici ti-au urat "La multi ani pt Albastrel!". Asa ca se pare ca am starnit o confuzie in masa. Da' cum mi-ai spus ca nu te-ai suparat, e bine.
Cum sa fac sa apara si Sebitzu (04.02.2004) pe lista "Bebelusilor de ianuarie-februarie"?
Dady68, merci pt invitatie! O sa ne "vedem" si la "Mamici de C-ta".
Lui Sebitzu trebuie sa-i mai iasa un dintisor cat de curand si ...suferim impreuna
mav
buli spune:
Carina Flavia, Ilinca, Amos-Daniel, Tiberiu, Raina
Roxana, imi pare rau sa aud de asa probleme. sanatate multa la parinti si voua
Babee, se lovesc copiii, se vor mai lovi si noi n-o sa putem fi mereu linga ei sa avem grija. gindeste-te, cind va fi mare va pleca in tabara. ce vei face atunci?
sa ne rugam sa fie mereu linga ei ingerul lor pazitor ca sa nu se loveasca prea tare
Otilia, la doctor fuga. sanatate multa si voua
si la toata lumea o noapte linistita
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
otilica spune:
Am sosit cu vesti. Am sunat Salvarea, a venit dr f repede. Avem rosu in gat.Din pacate destul de grav, asa ca am primit Eritromicina. Inca nu ne curge nasul, dar ne-a dat si Vibrocil pt orice eventualitate. Robert abia mai inghite, bietul de el. A baut doar 60 ml lapte si s-a culcat. Pt febra i-am dat Novocalmin, dar dupa 15 min a facut kk asa ca i-am pus si un paracetamol. Sper sa nu avem o noapte prea grea.
Acum am sa va spun putin cum am sarbatorit ziua lui Robert si Craciunul.
Am avut musafiri parintii mei bunicii mei , socrii, cumnata si sora mea cu prietenul ei.
Meniul a fost cam asa:
- salata de Boef
- salata de ciuperci cu porumb si castraveti
- oua umplute
- platouri cu salam, cascaval cu struguri si masline.
- multe prajituri, tortul lui Robert (in forma de ursulet)
- bautura din belsug
Nu am optat pt sarmalute si carnati, pt ca ne-am gandit ca asta are fiecare acasa, si oricum totul a fost aranjat sub forma de bufet suedez din lipsa de spatiu.
Robert a fost un cuminte , a fost plimbat de la unul la altul, a dansat , a fost f fericit cu atata lume in jurul lui.
A primit f multe cadouri: scaun de masina, leagan in forma de calut, pasta si perita de dinti, pantofiori, olita de noapte in forma de iepuras, sac de dormit si multe alte jucarii maruntele plus si niste plicuri cu banuti. A fost f incanta mai ales de banuti
I-am taiat si motul, dar nu de ziua lui ci ieri si l-am pus sa-ai aleaga de pe tava diverse obiecte. Smecherul si-a ales: cheile de la masina, tribusonul si o foarfeca (cred ca se va face designer vestimentar sau hair stilist, ca acuma nu le mai zice croitor sau frizer
Mav, nu iti face probleme in legatura cu urarea. Totul e OK. In legatura cu decalotatul de ce nu mergeti la medic. Am inteles ca nu e mare lucru si se rezolva repede si usor. Nici la noi nu se decaloteaza decat putintel, dar inca nu am avut probleme.
Va sarut!
Otilia si Robert (24.12.2003)