Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce m-am distrat cu povestirile voastre! Ana, sa stii ca si Alex s-a cam prins cum se desfac bomboanele. Oricum le gusta pe toate prin ambalaj (am gasit multe capsate deja cu dintisorii), dar azi a prins-o mama desfacandu-le usurel. Asa ca acum o supraveghez cand rontaie bomboane.

Imelda, felicitari pentru sederea lui Andrei. In curand o sa ne anunti ca o ia la picior. Totul va fi bine.

Adriana, m-ai uimit cat l-ati cadorisit pe Rares cu totii. Cum fu ieri petrecerea? Sau azi a fost? Iar am incurcat. Alex a primit numai o jucarie (mai are 2 de la Mosul de la serviciu) de la noi si una de la cumnatii mei. Oricum nu stie la care sa se mai duca.

In rest...Alex pare ceva mai bine, tusea e sparta si haraie. M-am decis sa ii dau antibioticul pana la urma, ptr ca mi s-a parut ca se aude haraiala din piept. Dna doctor a zis sa ii dau Ospamox la 8 ore. Insa eu nu sunt prea bine, ma doare in gat de mor si cred ca am luat si eu raceala acum. Ma tem sa nu fi fost totusi gripa, ptr ca a avut exact aceeasi perioada de incubatie ca si in cazul lui Alex.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

CRACIUN FERICIT CU BUCURIE, IUBIRE SI SANATATE![Si vorba Imeldei , va imbratisez cu toata caldura din lume si ma bucur ca suntem impreuna si cu bune si cu mai putin bune!

La multi ani, Robert! Sa cresti mare , frumos , sanatos si norocos!

LA MULTI ANI , CRISTIANA!

Imelda, te sarut dulce pe tine si albastrel si va dorim cat mai multe progrese si ...ganduri frumoase si pt. tati!

LA MULTI ANI, Andrei!

Noi am fost racite, toate trei. Mai intai eu si desi am incercat sa-mi protejez fetele nu am reusit.Anduta a facut o forma usoara, doar cu stranutat si curs nasul. In schimb Bibi stranuta si ii curg ochisorii si nasucul la greu. A facut si doua puseuri de temperatura(dar mica 37,8)si de azi este mai bine, doar nasucul e infundat tare. Dr. ne-a dat o gramada de medicamente, dar mi-a spus doar daca face temperatura peste 39 s-o trec pe antibioticul care mi l-a prescris. Se pare ca este un virus si nu ceva bacterian.

Bradul am reusit abia ieri seara tarziu sa-l ia tati, ca a fost de tura si bineinteles ca a si neglijat. Dar si-a spalat pacatele cu bradul luat, care este ca in povesti. A trebuit sa-i taie varful si sa-i faca stativ special ca nu putea fi ancorat cu nimic. Este argintiu si inainte de ajun era la 1.5 mil si el l-a luat cu 700.000 lei.
Mosul a venit cu multe cadouri si cu persoanele cele mai dragi noua. A venit sora mea de la Bucuresti cu nepotica(este si nasa lui bibi) si cu mama. Am facut poze, dar nu am avut inca timp sa le descarcam pe webshots.

Bun venit, fetelor noi!

Mav si eu sunt tot din Constanta! Te asteptam la Mamici din C-ta! de la Subiectul -Prieteni dintotdeauna-
Va pupacesc si sarbatori fericite in continuare alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam
Eu atat am putut manca astazi ca sunt ca un greiere bortos.Stau cu burta in sus si fac bleah cand aud de mancare.Si mult..si cu pofta..si ma(ne) tragem pe maini...deh..sa simtim ca e Craciunul.De maine la dieta .
Phillip a fost foarte atras de cadouri, a desfacut ce a putut(mai mult eu)..si mai nou se ridica pe varfuri si trage de globuri.Stam cu ochii pe ei ca pe butelie.avem si noi bomboane/globuri de cioco dar sunt pentru mama.Stau frumos in punga sub brad
Poate reusesc maine sa pun pozicile sa ne vedeti.
Va pupam si seara frumoasa in continuare

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Scumpetel
Bubu Plimbaret

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Neata. Ca numai buna nu e. Sper ca ma iertati ca ma vaiet intr-o zi de Craciun, insa simt ca nu mai pot.

Sunt bolnava. Ma doare in gat de mor si de abia am dormit. Alex la fel, poate mai rau. Haraie ingrozitor si mucisorii au devenit verzui. I-am dat Ospamox. Insa nu vrea sa il ia. Mai exact nu mai vrea sa ia nimic. O fortam ingrozitor cu orice si urlaaaaa. Mi-e asa mila de ea. Nu poate sa respire si plange continuu si noi o chinuim. De abia o curatam in nas, insa nu pot pune pompa. Abia reusesc sa bag ser si picaturi. Urla numai cand ma vede ca ma apropii de ea. Nu mananca mai nimic si tuseste rau. Azi m-am enervat si i-am dat una peste Pampers, ptr ca era atat de nervoasa - scuipa mancarea, arunca cu lucrurile, da cu telefnul de podea.

Si peste toate astea, parintii mei au avu accident de masina. Trebuia sa plec cu totii la tara cu masina noastra, insa nu am mai mers din pricina Alexandrei bolnavioare. Ai mei au plecat cu masina lor, o rabla cu tractiune pe spate, au derapat pe gheata si dup acrobatii au ajuns in sant. Mama cred ca si-a dislocat umarul si s-a lovit rau la cap. Acum o ia Cata de acolo (langa Tandarei) sa o aduca la Urgenta. Tata e bine si masina zob. Asa de rau, incat nu ii mai gasesc nici haina mamei care probabil e in sant sub masina.

Nu va pot descrie ce e in sufletul meu. Simteam nevoia sa spun cuiva. Imi pare rau daca v-am intristat azi.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

CRACIUN FERICIT !! si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca, sa aveti copii sanatosi si frumosi si sa aveti putere sa va bucurati de ei!!!!!!!!!!

Ne pare rau ca nu am reusit sa mai intram pe forum, dar am fost tare, tare ocupati.

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din ultimele zile.

Si la noi e o adevarata aventura cu bradul. Dragos e tare incantat de brad si duce pe toata lumea sa il vada. Dar ne pazeste sa poata ajunge sa traga de ghirlande sau globuri. Daca stau eu in fata bradului, arunca masinuta pe dupa mine sub brad, ca sa se duca cica sa o ia de sub brad. Si bineinteles trage de tot ce poate pe acolo.
E un scump, nu alta.
Si la noi a fost mosul. A ramas intai mirat, dar dupa ce a primit masinutele s-a dus la mos in brate. Ne era frica sa nu se sperie de mos. Am facut fotografii si noi, poate reusesc sa le postez sa ne vedeti.

Roxana, nu mai fi necajita, dar o sa rezolve toate. Bine ca parintii tai sunt bine dupa accident si ai sa te faci si tu bine.

claudia si dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Roxana imi pare tare rau!
Multa sanatate atat voua cat si parintilor tai! Bine ca nu s-a intamplat mai rau, Doamne fereste!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Intru si eu in randul celor ce se plang...dupa ce am vorbit cu Roxana pe yahoo(acum 1 ora), merg sa mananc.Il las pe Phillip cu mama, stau linistita.Aud la un moment dat poc...si urlete..Stau putin, copilul urla si mai tare, imi dau seama ca e singur..era jos..urla si plangea..Mama in dormitor citea, copilul singur nesupravegheat.S a jucat pe langa brad, si nu stiu cum de a cazut si s a lovit in coltul combinei(ca e jos ).I se umfla arcada, are vanataie.Am pus gheata(urla), lingura rece(nu sta).Am sunat la salvare sa intreb ce sa ii fac cica ii trece.Bun..asta stiu...dar i se umfla...Acum a adormit plangand dar mi se rupe sufletul.Eu nu il las niciodata singur...chiar daca sunt numai cu el acasa.Am niste nervi..de nu va spun.Daca in mama nu am incredere si mi se intampla asta...in altcineva strain sa am??Doamne fereste ca nu s a intampalt mai rau..dar parca m as duce la spital sa fiu sigura.Ce sa fac????

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Scumpetel
Bubu Plimbaret

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Multumesc pentru gandurile voastre bune. Parintii mei au ajuns acum la urgenta si astept vesti. Tata se pare ca s-a lovit usor la coaste in volan. Cu mama e mai rau. Capul nu este spart si totusi are o lovitura serioasa.

Pe langa asta, Alex ma dispera. Nu mai am rabdare. Am facut o criza de plans si eu. Nu mananca nimic nimic. A dat cu piciorul de nenumarate ori in lingurita sau in castron, a aruncat cu mana. Am murdarit tot, hainutele noi, hainele mele, tot. Si m-am ales cu fix 6 lingurite de ale ei mancate. In rest plange si plange. Noroc cu finii careau venit in vizita (mai exact sa ii aduca antibioticele Alexandrei ca eu nu puteam iesi)si s-a mai jucat cu ei. Nu mai pot. Am sunat iar pediatra, a zis sa o trec pe Augmentin si Salbutamol. Asa ca acum dam chestii si mai tari dar nu mancam nimic. Sunt absolut disperata.

Babee, imi pare tare rau ptr accident. Mie personal mi s-a intamplat sa imi cada fata din patul meu. O schimbam si ea a fugit. De regula nu se apropie de margini. Eu vorbeam la mobil si fractiune de secunda de neatentie, s-a rostogolit si a picat jos. Noroc ca a cazut pe o parte si nu a dat asa rau cu capul. Cu o seara inainte, langa mine fiind in bucatarie, s-a urcat pe usa de le frigider si a cazut cu capul exact pe muchie. Rezultatul a fost un cucui vinetiu. Se mai intampla. Ai grija de puiut.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Of, Roxana, sanatate multa mamei tale si sa dea D-zeu sa nu ramana cu probleme!Asta imi aduce aminte de accidentul nostru de acum 7 ani exact a doua zi de Craciun-tot in sant am aterizat dupa cateva rotiri de jur imprejur. Noi insa am scapat ca prin minune(o aveam pe Anduta cu noi fara scaun), dar masina a necesitat tractare si reparatie capitala.
Si noi mucim la greu! Nasucul merge tare bine desfundat cu rhinxyl-picaturi. Pentru tine, ar fi bine sa iei tinctura de propolis altrnend cu faringosept-face minuni!
Babee, se mai intampla...e greu sa accepti din partea altora ca nu au aceeasi grija ca tine, stiu.... Anduta a avut accident de ....caruta cu socru-meu si a ramas si pana acum dupa 5 ani fara 3 dinti(frontali) si cu 6 copci in cap. Pot spune ca nu mi-a trecut nici acum spaima si supararea, desi tin tare mult la socrii mei! De atunci n-am mai lasat-o niciodata fara noi la tara....nu mai am curaj!
Sarbatori fericite in continuare cu multe bucurii!

LA MULTI ANI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Craciun fericit!Sa aveti parte de sanatate si multe bucurii!

Eu sunt tare obosita, ieri mi-a fost casa plina de musafiri si azi vor fi si mai multi ca ieri.Sper sa facem fata si azi ca si ieri.

Roxana sanatate multa Alexandrei si mamei tale

Babee cum zic fetele accidente se mai intimpla, cum mai e Bubu acum?

Ilinca a primit multe, multe cadouri de la Mosu si cred ca va mai primi si azi.S-a inoit cu hainute frumoase si cu un ursulet tare frumos in care bagi mina si-l misti de cap si labute si o masina Mercedes cu telecomanda, e mortala.

Vroiam sa va intreb ceva dar am uitat...mama lor de neuroni!
pupici si o zi buna!

Craciun fericit!

Mergi la inceput