Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Craciun fericit cu multe bucurii si impliniri!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Primiti cu ???

ASTAZI S-A NASCUT CRISTOS,
MESIA CHIP LUMINOS,
LAUDATI SI CANTATI
SI VA BUCURATI!!!

MITITEL INFASETEL,
IN SCUTEC DE BUMBACEL
LAUDATI SI CANTATI
SI VA BUCURATI!!!

VANTUL BATE, NU-L RAZBATE
NEAUA NINGE, NU-L ATINGE
LAUDATI SI CANTATI
SI VA BUCURATI!!!

La multi ani de Sfanta zi a Craciunului!
Sa va fie casa casa, sa va fie masa masa si toti cei dragi impreuna cu voi .

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

CRACIUN FERICIT! SARBATORI PLINE DE BUCURII LINISTE SI IMPLINIRE SUFLETEASCA TUTUROR!VA PUPAM DULCE

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Un Craciun fericit tuturor. Petrecere frumoasa, veselie si iubire cat cuprinde. Ma bucur ca am gasit atatea prietene si va multumesc ca existati. Aseara m-am gandit la toti bebelusii nostri, de parca erau toti ai mei.

Abia astept sa imi mai povestiti ispavi cu bradutul. Alex a fost tare impresionata, insa pastreaza oarece distanta. Mai rau cu ciocolata si bomboanele de sub brad pe care le-a imprastiat peste tot. Piciorul imbracat in staniol a fost jumulit, dar cam atat. A atins usor o crenguta cu un clopotel (pe care il agitase tati inainte), a tras de el si gata. In rest se fereste de crengi.

tuturor sarbatoritilor de zilele acestea
Cristiani si Cristine

Anca, multa sanatate tuturor si aveti grija de voi. Anul trecut pe vremea asta zaceam si eu cu gripa si cu ditamai burtica saltareata.

Imelda, sa stii ca va astept. Vorbim sa stabilim o zi si sa te astept si eu cu ceva prajituri sa nu ma fac de ras.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Daca vreti patanii cu bradul, iata pe cea a Dianei.
Cind am facut bradul au ramas sub el niste bomboane nesupravegheate, iar fata mea, care statea linistita la jucarii a dat iama in ele. Eu eram la 2 metri de ea, la calculator, dar cu spatele catre ea, iar tac-su in baie. Si cind s-a intors sotul meu a gasit-o cu fata , miinile si tricoul pline de ciocolata.. Si pe jos trei ambalaje de bomboane desfacute.. Primul ambalaj a fost tras cu dintii dar celelalte erau desfacute frumos.. Ca de aia mami nu a auzit nimic.. Dar chiar era prea multa liniste, ca avea bebe gura plina, cred... Asa ca atunci cind am aflat am reusit sa-i scot cea de-a treia bomboana din gurita.. Dar in seara aia a fost Diana "turbo". Asa cum a zis sotul meu..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Va dorim Craciun fericit, plin de bucurii si liniste sufleteasca! Mosul sa v-aduca un sac plin de sanatate, fericire, noroc si iubire!

La multi ani celor ce poarta numele de Cristian sau Cristina!!

Noi am impodobit bradul ieri dupa masa, iar seara a venit Mosul. Cand a vazut bradul, Clara a scos un chiot de bucurie si a fost fascinata de beculete si ornamentele stralucitoare. Imediat a mers langa el, i-a pipait crengile, a pipait globurile, bomboanele si beteala, s-a bagat sub el. I-au placut cadourile - un lego, doua carti cu animale si o omida pe roti - cuburile de la lego au fost in scurt timp imprastiate prin toata camera. Am ascultat colinde, ne-am jucat, am servit bunatatile, intr-un cuvant, am avut o seara minunata! Primul Craciun cu Comoara noastra!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Craciun fericit, multa sanatate, liniste in suflet, dragoste in casa si belsug pe masa!!!

Elena si Erica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Va doresc sa:castigati la loto,sa aveti multe masini decapotabile,vile in Primaverii si vacante in Caraibe.Cat despre mine sunt fericita ca va am ca prieteni!!!
CRACIUN FERICIT!!!
a venit si la noi mosu...Nu conteaza ce ne-a adus...Conteaza ca a fost o atmosfera superba,cu toata familia alaturi si toti prietenii langa noi...Si asta valoreaza mult mai mult decat orice cadou.
Si pt a ne face si Andreiut albastrel o surpriza dimineata a stat singur in fund,fara sprijin si l-a ascultat pe Pepe cu "Numai iubirea".Si pentru a contribui si el la atmosfera de sarbatoare din casa,cat am fost la bunica Andrei a "cantat" la pian.Momente unice!
Vom pune cu siguranta poze in album.Curand!
Pana atunci ,ganduri frumoase si cat mai multe momente de neuitat din primul nostru Craciun ca parinti!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Imelda, ai fost mortala cu urarea ta! Eu m-as multumi cu un Clio, o casuta la munte si o vacanta in Grecia. E atat de putin!
Poate pui o vorba buna la Mosu' pt. la anul.

Felicitari lui Andrei!!! Asteptam anuntul cu ridicatul in picioruse . Toate se vor rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu.

Rares a fost si el super incantat de bradut, de globuri, de instalatie, de figurinele de pe geamuri. A vrut sa vada si sa atinga tot, tot.
Azi a mai avut o surpriza: un bradut din fibra de sticla de la nasica. Este superb!
Si au continuat cadourile: hainute, un rucsacel pt. mami cand iese cu baiatul la plimbare si banuti de la bunici.
Am profitat si de vremea frumoasa si am iesit la plimbare unde Rares a dormit cu sarg.
Si pentru noi a fost o zi frumoasa si linistita, cu sarmalute si prajituri din belsug, cu multe urari primite si multe urari facute, cu colondatori cu steaua (Rares era ca hipnotizat cand i-a vazut pe copii). Am facut si o gramada de poze care asteapta sa fie scoase pe hartie si asezate in Cartea Bebelusului (cadou primit de la Arturici) la capitolul "Primul meu Craciun".
Parca sarbatoarea Craciunului este mai frumoasa si mai implinita cu Rares printre picioarele noastre.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ho-ho-ho !!!

Merry Christmas!!!

ce zi faina a fost azi ... au venit parintii si ai mei si mama lui Ovi, am stat toti la masa (cu ce si-au adus de-acasa )

Matei cuminte taaare si dragalas foc ... acu sta in circa la ta-su ... a fost megaalintat si ce daca, o data-i Craciunul.

miine asteptam finii si alti prieteni

iar poimiine mergem noi cu colinda.

o seara minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput