Intre 5 si 8 kg intr-o saptamana. Verificat !
Raspunsuri - Pagina 7

descintec spune:
Incep si eu azi.Am gasit si o varza pe balcon. Cel mai lene mi-e sa o tai, de-as putea sa o fierb intreaga ar fi excelent. In plus, sunt hotarata sa nu las sa se prabuseasca nimic, asa ca ies la alergat. Tot de azi
E prima cura din viata mea, mi se pare cumplit, sper sa pot sa o tin.
_
Sapte dintr-o lovitura!

ruxij spune:
Crina, dar tu esti slaba! Cate kilograme ai? Oricum, daca chiar crezi ca ai kilograme in plus, mult succes!

corneliaa spune:
De maine ma inrolez si eu printre voi.fac si ciorbita si gata....
La mine istoricul suna cam asa: 1,67 cm, 49 kg inainte de nunta adica acum 2 ani, 10 kg + intr-un an +25 kg in sarcina, adica total 85 kg.
Acum am 70 de kg, adica am dat jos 15 din prima dupa ce am nascut, dar celelalte 10 +10 nu mai reusesc nicicum desi fie-mea ma terorizeaza cu colicii ei si nu apuc sa manac decat pe fuga de maxim 2 ori pe zi, iar dupa ora 17,00 nici vorba sa mai pun ceva in gura, fac km buni cu ea zilnic in port bebe...si singurul rezultat vizibil , sau mai bine zis "simtibil" este durerea mea de coloana de la balenuta mea de 5,500 kg.
Singurul viciu este coca cola care ma si tine inca pe picioare si psihic si nervos nu numai fizic.
Dar gata, de maine la atac!
Bafta tuturor si sa ne vedem cu bine la vara la stranduri cu costume de baie marinea 36!!!!!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Ellena spune:
Am trecut si a 5-a zi. Pana azi am tinut totul destul de strict. Ieri am gustat si un pic de cas de oaie si un pic de urda. Nu m-am putut abtine . Si daca tot era ziua cu lapte....
A5a zi: se mananca maxim 500 grame carne de vita slaba fiarta sau gratar plus 4-5 rosii. si ciorba.
Azi nu am mancat nimic toata ziua - nu am avut timp. Seara am incalcat regimul - a trebuit sa iau masa intr-un restaurant cu specific. Am mancat piept de pui la gratar, cartofi natur si salata de varza. Sper ca nu e prea grav. Nu am mancat ciorba deloc.
Eu m-am ingrasat intr-un an 15 kg, de la 55 la 70. Mor de nervi cand ma vad in oglinda. Dupa fiecare tratament (stimulare) pentru FIV am pus cate 5 kg. De cate-va luni zic ca se vor duce asa cum au venit - dar nimic. Nu mai mai incap hainele - nici de zi, nici de seara, nici de oras, nici de servici. Am doar haine de stat in casa. Nici n-am vrut sa-mi cumpar decat strict cat am avut nevoie.
Sambata plecam in concediu la Felix - Oradea. Sper macar sa ma incapa costumul de baie de anul trecut (nicidecum unul marimea 36).
Descintec, eu am tocat varza la robot. Nu a iesit prea fideluta, dar am tocat-o repede.
Succes tuturor care vor sa inceapa. Celelalte fetite care ati inceput-o cum rezistati? A terminat-o cineva complet? Se cunoaste la cantar ?
CURAJ SI RABDARE, MERITA !

descintec spune:
Am o vointa de fier. Supa a iesit excelenta si pe linga o portie dubla de pizza am topit si trei farfurii de supa. In seara asta ma urasc si de maine mai incep o data cura.
Vointa maxima va urez!
_
Sapte dintr-o lovitura!

vikinga spune:
quote:E buna supa de varza si pt celulita? A vazut cineva vreo schimbare macar acolo cit de cit?Hai ca ma apuc sa citesc tot ce ati scris si poate ma bag si eu in cursa.Eu am tinut inainte cura cu 2 zile iaurt 2 zile vegetale timp de 10 zile. Prima data am slabit binisor dar recunosc ca am furat, si apoi ca a venit craciunul am pus cam juma la loc, dar a doua tura am slabit mai bine, nu am mai furat si am avut maaaare grija cum reintroduc alimentele. Si nu am pus decit un kg la loc.De asta cred eu ca mai la toate curele indiferent care, trebuie mare grija la revenirea la alimentatie normala. In rest fiecare alege ce i se potriveste.Dar totusi supa asta de varza e foarte cunoscuta peste tot in lume, tre sa fie o treaba cu ea. O fi celulitaaaa
Originally posted by syd
Am mai comandat un tratament pentru celulita si-mi vine ,in germana,cu Toronto General Hospital Diet.Ce credeti ca este?! Regimul cu supa de varza.Cel care n-am putut sa-l tin.Asteapta supa pe balcon,neatinsa de cateva zile,s-o arunc

Ellena spune:
Draga Vikinga poti sa-mi spui mai multe despre regimul tinut de tine? (cu 2 zile iaurt - 2 zile vegetale)
Si inca o intrebare: am o nelamurire cu vegetalele.... Eu in a 2-a zi a curei de varza nu am mancat (in afara de ciorba) decat o "salata" din: salata, ceapa, vre-o doua ridichi, sare si otet. Alte idei n-am avut.
Voi ce vegetale mai mancati ? Dati-mi si mie sugestii!
CURAJ SI RABDARE, MERITA !

descintec spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Crina, dar tu esti slaba! Cate kilograme ai? Oricum, daca chiar crezi ca ai kilograme in plus, mult succes!
cu 4 afurisite de kilograme ma lupt de un an si nu reusesc sa o scot la capat. cred ca e ce povestea una din fete, memoria hormonilor :)
_
Sapte dintr-o lovitura!

ruxij spune:
Elena, poti sa mananci fasole verde, spanac, conopida. In ziua de vegetale ai voie si un cartof. Eu am mancat fasole verde, inabusita cu rosii,ceapa si usturoi, plus marar. La mancarica asta am mai mancat o rosie cruda, a mers tare bine.

vikinga spune:
quote:uite aici am dat un copy paste"Dieta tine 10 zile si ideea de baza e disocierea. -2zile vegetale, 2 zile lapte sau iaurt.-vegetale se pot opta ORI legume ORI fructe intr-o singura zi. De ex eu am mincat azi legume pot schimba miine sa maninc numai fructe. Alte fete merg numai pe 2 zile de fructe eu merg numai pe 2 zile de legume.-Sa fie disociat si felul fructelor/legumelor pe cit posibil intr-o zi.-legumele/fructele nu mai mult de 800gr-1kg. nu e voie: cartof, fasole, banane, struguri, fructe uscate-2zile de lapte sau iaurt, dar iarasi nu amestecate. Dupa 10 zile urmeaza 10 zile de dieta usoara, de ex gen Montignac, gratare, legume, fructe, fara a depasi 600calorii pe zi si apoi alte 10 zile de lapte/salata si tot asa pina se ajunge la kg dorite." subiectul aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38391Dar e destul de aiurea regimul asta, eu am avut noroc ca oricum imi place mult iaurtul, maninc oricum zilnic si multisor. Doara dac-ti place si tie sau daca nu ai laptele ca optiune.Vegetale, sa-ti mai dau si eu idei: dovlegei, brocoli fiert si facut salata cu ceva lamiie si putin ulei de masline, ciuperci, mazare facuta simplu dar cu ceva usturoi, vinete. Eu cit am tinut cure de slabire, cind aveam salate de orice, folosem uleiul de masline. E nevoie de el in alimnetatia noastra, am reusit sa slabesc si cu el adaugat cu masura.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Originally posted by Ellena
Draga Vikinga poti sa-mi spui mai multe despre regimul tinut de tine? (cu 2 zile iaurt - 2 zile vegetale)