Intre 5 si 8 kg intr-o saptamana. Verificat !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

600 calorii? Wow! Am citit mai demult undeva ca daca tii un regim sub 800 de calorii pe zi trebuie sa stai in spital sub supraveghere medicala.
Io nu pot neam sa tin regimuri disociate :(( Lasa ca slabesc si altfel, dar mai incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Banuiesc ca acum nu mai tine nimeni regimul asta in afara de mine. Sunt in a 4-a zi, sper sa reusesc sa-l tin.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Acum nu da io o sa ma apuc saptamana viitoare!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Intrebare de om........ care se face ca nu pricepe: daca tin cura , pierd laptele sau calitatea lui?
Am un bebe de 4 luni si o saptamana si pana acu l-am alaptat exclusiv. Incep incetisor diversificarea si vreau sa fac ceva si cu mine , ca mi-a ramas burta mare dupa nastere..
Cand sa ma apuc de cura fara sa pierd laptele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Nu te apuca de nici o cura! Doar daca vrei sa ramai fara dinti....cand vei termina de alaptat apuca-te. Stiu ca e greu da e sanatos. Trebuie sa mananci foarte bine acum. Un copilas cuminte si cat mai putine kg!

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nu vreau sa va dezamagesc, insa sa va spun o ´poveste´...
In 1992 am primit regimul cu ciorba de varza de la o
prietena din America, l-am tradus si xeroxat si am inceput
sa-l impart la partea feminina din firma in care lucram (in
Romania). Ne-am apucat de regim vreo 10 fete in acelasi timp.
Rezultatele, da, au fost uimitoare pentru unele, cel mai mult
s-au slabit 24 kg. in 5 luni. Eu am slabit vreo 7 in 3 saptamani.
Important e ceea ce s-a intamplat apoi: toate 10 am luat cel putin
inca 5 kg. fata de cele slabite si puse la loc. In regimul original
scria ca este folosit la pacientii grasi care trebuie operati pe inima, intrucat varza are proprietati de a ´arde´imediat grasimile.
Eu nu l-as mai tine niciodata, cand am incercat a doua oara, numai mirosul m-a facut sa renunt. Pentru mine exista o singura metoda de slabire, superverificata si lejer de tinut: Weight Watchers. Pt. cine cunoaste germana, pot pune la dispozitie tot materialul ref.la WW.
Succes la ciorba de varza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai dupa ce bagasi spaima in noi ne mai urezi succes?Io una nici nu stiu daca sa ma mai apuc sau nu de cura asta...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

dragele mele, subscriu si eu la regimul cu ciorba de varza!
Pai cum sa nu slabesti asa de mult, cind trebuie sa cumperi ditamai varza, trebuie s-o cari in spinare acasa, iar acasa trebuie sa mai si defalci la ea, de-ti sare sudoarea pina o "dovedesti!"
Am inceput deja, dar pentru ca la mine situatia nu e asa de disperata, m-am hotarit sa maninc dimineata absolut normal, la amiaz la fel, si numai dupa ora 6, cind ma chinuie foamea ma "dau" la vreo 2 farfurii de ciorba de varza!
Pe cintar se simte ceva, dupa 2 zile arata cu 1kg mai putin!
Cine vrea sa incerce ca mine?
Scrieti-mi, voi, cele care ati vrea la fel, daca a dat rezultate!
va pup!
As vrea sa va intreb: te duci des la toaleta in cursul regimului? mie mi s-a intimplat!

Mergi la inceput